Deniz Ürünleri Balık ve Deniz Ürünleri ; Denizden babam çıksa yerim ! - Oylaması

En başarılı bulduğunuz balık ve deniz ürünleri tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.215
  • Anket Kapalı .
Tamam pampişim atma kendini kimseye göstermeyeceğim:KK60:Zaten bulamazlar sakladım:rolleyes:
sakın gostertme kımseye pampa sakın sende bakıp bakıp evde gulme ama:KK62::KK53:

Yanık kurabiyeler ve yarışma:KK64:Yok katılmadı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sen gorursun bıdahakı kurabıye yarısmasına bomba gıbbı gırmezsem banada kk nın admini tolin olacak demesinler:KK62::KK62::KK53:

Yanık kurabiyeler ve yarışma:KK64:Yok katılmadı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Niye öyle diyorsun, ben emek verip yapsam yansa da paylaşırım :KK48::KK48: haksızlık bu burada okuyup kaç kişi meraklar içinde kaldı. Kendimi düşündüğümden değil de yazık değil mi millete? :eek: Merak ne lanet bisey :110::110:

Niye öyle diyorsun, ben emek verip yapsam yansa da paylaşırım :KK48::KK48: haksızlık bu burada okuyup kaç kişi meraklar içinde kaldı. Kendimi düşündüğümden değil de yazık değil mi millete? :eek: Merak ne lanet bisey :110::110:
tabi tabi kendın ıcın degıl demiii çakalllllll:KK53::KK53::KK53:

sakın gostertme kımseye pampa sakın sende bakıp bakıp evde gulme ama:KK62::KK53:

sen gorursun bıdahakı kurabıye yarısmasına bomba gıbbı gırmezsem banada kk nın admini tolin olacak demesinler:KK62::KK62::KK53:
Çok pis gaza getiririm bilirsin :KK59:Sen ve admin olmak birde bomba gibi kurabiye yapmak :KK64:Bundan sonra uyurken üstünü ört pampişim :rolleyes:

Back
X