Balık yemeliyim ama sevmiyorum.balıkla eş değerde ne yiyebilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
139
3
68
Van
konserve ton balığı yesem ya da balık yağı tabletlerinden alsam olmaz mı?

Benim doktorum tabletleri falan önermemişti.Ceviz ve semizotu yiyebilirsin omega 3 açısından oldukça zenginler.

Kesinlikle ceviz,hamileyken balık yemem yasaklanmıstı dr um tarafından,neden dıyeceksınız uzun mesele,öncekı hamılelıgımde preeklampsi geçirip bebışımı kaybettım bu yuzden dr um ikinci hamileliğimde ceviz önermişti bana...

günde 2-3 tane ceviz ve en az bir öğün semizotu. ben normalde haftada 3 kez yerken balığı, hamileliğimde tiksindim. hâlâ da yiyemiyorum.doktorum konserve her şeyi yasaklamıştı ve her ne kadar katkı maddesiz de deseler, kutuya giren her şey katkılıdır demişti.

Son düzenleme:
merhabalar ceviz tavsiye ederim.onun yanısıra tahinpekmez , kuru baklagil kuru fasulye nohut gibi.
kaçıncı aydasınız bilmiyorum ama 14.haftadan sonra balıkyağı hapı veriyor dr.ben kullanıyorum.

ceviz yemen lazim gunde bir kac tane abartmana gerek yok..iste omega 3-6 iceren diger besinler..internette tara bulursun canim :)Allah kolaylik evrsin..

bende balık yemiyorum, bunun için doktor bana balıkyağı tableti vermişti ama onuda kullanamadım,
ceviz çok yedim ve yiyorum hala ama benim doktorum ceviz balığın yerini tutmaz demişti.

ben tam bir balik delisiyken hamileligimde baliktan tiksinmistim, onun yerine hergün 1 avuca sigacak kadar ceviz yemistim, kuru baklagilleride zaten yazmis arkadaslar kesinlikle gebelik dönemin boyunca hayatinda olmali kuru baklagiller..ton baligindan kesinlikle uzak durun agziniza dahi sürmeyin cünkü yüksek oranda civa iceriyor ton baliklari..normal kisiler bile tüketmemeli diyor doktorlar gebeler kesinlile uzak durmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…