kimse yok mu?
slm canım ben varım balıkesir merkezden sen bandırmadansın galiba yanlış anlamadımsa
evet canım ben bandırmadayım ama balıkesirdede yaşadım. Sizde problem ne?
sebepsiz infertil cnm ama şuan 6 haftalık hamileyim allah nasip ederse ikizlerim olucak tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım sizde problem varmı yada tüp bebek denicekmisiniz
çok güzelmiş. bizde erkek faktörü var bi denememiz oldu ama olmadı şimdi beklemedeyiz. sen nerde yaptırmıştın?
bursada PEMBEMAVİ tüp bebek merkezinde nevin hanıma yaptı tedavimizi 3.denemem ve her denemede hamile kaldım ama düşüklerle sonuşlandı araştırıldı şimdi hamileliğim farklı tedavi ile devam ediyo inşallah bu sefer yarım kalmaz bebeklerime kavuşurum bunlar ikinci ikiz bebeklerim darısı senin başına hemşerim en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:
canım sağol inşallah ama bizim biraz zor anca 1 kere daha deneriz olmazsa artık evlat edinmek istiyorum 30 yaşıma kadar bebeğim olsun istiyorum...
seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve seni bırakmazlar iyi düşün iyi olsun.inşallh allah dualarımızı kabul eder ve bebeklerimizi kucağımıza alırız .
erkenden pes etmek yok hem hemen olmucak evlat edinelim diye düşünme ilk tedaviye başladığımızda eşimdede spermlere hareketlilik azdı biz bi karışım kullandık ve sonraki testlerin hiçbirinde bu sorun tekrarlamadı istersen sanada yazayım eşinle birlikte kullanıyosun hem yumurta hem sperm çoğaltıyo
merhaba,bize sorun aslında benim kanalların tıkalı olması idi.doktor yüzde olarak az bir şans tanıyınca tüp bebek tedavisinden daha hızlı yanıt alabiliriz diye düşündük ama açıkcası bu kadar zor ve üzücü bir dönemden geçebileceğimiz aklımıza pek gelmemişti.ege ünüv.uzak kalmıyor mu balıkesire.yani tedavi de orada mı kaldınız sürec nasıl geçirdiniz?ben ege ünüversitesinde yaptırdım tekrar denemedim dondurulmuşumda yok bizim sorun oligospermi sizin nedir
istanbulda neresini düşündün peki?ya bende bursada kararsız kaldım acıbadem çok iyi bir hastane ama 2 denememde başarız oldu kararsız kaldım.evet uzak izmir ama raporu ordan almıştık yumurta takiplerinde gigip geldim toplandıktan transfere kadarda bi tanıdıkta kaldık bi kaçgün zaten 2. denemeyi orda düşünmüyorum artık istanbulu düşünüyorum
istanbulda neresini düşündün peki?ya bende bursada kararsız kaldım acıbadem çok iyi bir hastane ama 2 denememde başarız oldu kararsız kaldım.
umut tüp bebeği düşünüyorum hem raporda geçerli sizin raporunuz varmı sanırım acıbadem 3. denemede indirim yapıyo mikromuydu ve kaç transfer yapıldı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?