Balıkesir-bandırma bebek özlemi çekenler burda buluşup paylaşalım

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
slm balıkesir - bandırmada oturanlar bebek özlemi çekiyorsanız benim gibi buluşalım herşeyi paylaşalım...

sebepsiz infertil cnm ama şuan 6 haftalık hamileyim allah nasip ederse ikizlerim olucak tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım sizde problem varmı yada tüp bebek denicekmisiniz

çok güzelmiş. bizde erkek faktörü var bi denememiz oldu ama olmadı şimdi beklemedeyiz. sen nerde yaptırmıştın?

çok güzelmiş. bizde erkek faktörü var bi denememiz oldu ama olmadı şimdi beklemedeyiz. sen nerde yaptırmıştın?

bursada PEMBEMAVİ tüp bebek merkezinde nevin hanıma yaptı tedavimizi 3.denemem ve her denemede hamile kaldım ama düşüklerle sonuşlandı araştırıldı şimdi hamileliğim farklı tedavi ile devam ediyo inşallah bu sefer yarım kalmaz bebeklerime kavuşurum bunlar ikinci ikiz bebeklerim darısı senin başına hemşerim en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol inşallah ama bizim biraz zor anca 1 kere daha deneriz olmazsa artık evlat edinmek istiyorum 30 yaşıma kadar bebeğim olsun istiyorum...

seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve seni bırakmazlar iyi düşün iyi olsun.inşallh allah dualarımızı kabul eder ve bebeklerimizi kucağımıza alırız .

erkenden pes etmek yok hem hemen olmucak evlat edinelim diye düşünme ilk tedaviye başladığımızda eşimdede spermlere hareketlilik azdı biz bi karışım kullandık ve sonraki testlerin hiçbirinde bu sorun tekrarlamadı istersen sanada yazayım eşinle birlikte kullanıyosun hem yumurta hem sperm çoğaltıyo

sağol canım yazarsan sevinirim. 2 yıldır birçok ilaç kullandık ama sadece spermleri çoğalttı bizdeki sorun morfolojisi bozuk onu düzeltemedi bakalım belki senin ilaç işe yarar. sen nasılsın bebişlerin nasıl?

mbr. bende balıkesirliyim bizimde sorunumuz sperm sayı ve hareket azlığı 1 tüp bebek denemem var gelişmediği için kürtajla sonlandı kürlerinizi banada yazarsanız sevinirirm ALLAH HERKEZİN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşlar merhaba!bende balıkesir merkezden.benimde tüp bebek tedavim oldu tutmadı sonra dondurulmuşlarla denememi yaptım dün negatif sonucu aldım.geriye 2 adet dondurulmuş embriyom var gelecek ayda onları deneyeceğim inşallah tutar.sizler tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz kızlar!

ben ege ünüversitesinde yaptırdım tekrar denemedim dondurulmuşumda yok bizim sorun oligospermi sizin nedir
merhaba,bize sorun aslında benim kanalların tıkalı olması idi.doktor yüzde olarak az bir şans tanıyınca tüp bebek tedavisinden daha hızlı yanıt alabiliriz diye düşündük ama açıkcası bu kadar zor ve üzücü bir dönemden geçebileceğimiz aklımıza pek gelmemişti.ege ünüv.uzak kalmıyor mu balıkesire.yani tedavi de orada mı kaldınız sürec nasıl geçirdiniz?

evet uzak izmir ama raporu ordan almıştık yumurta takiplerinde gigip geldim toplandıktan transfere kadarda bi tanıdıkta kaldık bi kaçgün zaten 2. denemeyi orda düşünmüyorum artık istanbulu düşünüyorum

istanbulda neresini düşündün peki?ya bende bursada kararsız kaldım acıbadem çok iyi bir hastane ama 2 denememde başarız oldu kararsız kaldım.

istanbulda neresini düşündün peki?ya bende bursada kararsız kaldım acıbadem çok iyi bir hastane ama 2 denememde başarız oldu kararsız kaldım.

umut tüp bebeği düşünüyorum hem raporda geçerli sizin raporunuz varmı sanırım acıbadem 3. denemede indirim yapıyo mikromuydu ve kaç transfer yapıldı size

umut tüp bebeği düşünüyorum hem raporda geçerli sizin raporunuz varmı sanırım acıbadem 3. denemede indirim yapıyo mikromuydu ve kaç transfer yapıldı size

benim raporum yok yani biraz karışık durumum onednele rapor alamıyorum.benim tek embriyo tranferi yapıldı 3.denememde çift embriyo konulacak sanırım.indirimde var tabi ama umarım tutar.ben bursayı evime yakın diye tercih ettim acıbademide çok iyi diye duydum yani netten araştırmalarıma göre.bakalım umarım 3. yani bu denemem tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…