Balıkesir-bandırma bebek özlemi çekenler burda buluşup paylaşalım

zuhale ankarada maya tüp bebek merkezinde macs yöntemi kullanılıyor en sağlıklı spermleri seçmek için.istersen araştır biraz.tam sizin durumunuza uygun bir yöntem çünkü.

sağol canım maya tüp bebek merkeziyle görüştüm daha önceden fakat ankarada olduğu için tereddütte kaldım çok uzak şimdilik beklemedeyim.

sen ordamı yaptırmıştın daha önceden?

sağol canım maya tüp bebek merkeziyle görüştüm daha önceden fakat ankarada olduğu için tereddütte kaldım çok uzak şimdilik beklemedeyim.

sen ordamı yaptırmıştın daha önceden?
evet canım ben haziran ayında oradaydım ve mayanın misafirhanesinde kaldım.eşim yumurta toplama günü gelebildi ancak.Allaha şükürler olsun şimdi hamileyim.inşallah sende biran evvel bebeğine kavuşursun..

benim 1 denmem var tüp bebek olarak 3 tanede aşılamam var tüp bebekte keseyi gördük ancak ilerlemedi hcg düznsiz artıyodu zaten bizde morfolaji normal ama sayı ve hareket düşük memoriali çok arştırdım evet yöntemleri var ama maliyetlidir sanırım ve rapor geçmiyo sen balıkesir merkezdemisin memorialdeki dr nerye geliyo birde anladığıma göre 2 spermimi birleştiriyolar öylemi demek istedin tam anlayamadım

evet canım ben haziran ayında oradaydım ve mayanın misafirhanesinde kaldım.eşim yumurta toplama günü gelebildi ancak.Allaha şükürler olsun şimdi hamileyim.inşallah sende biran evvel bebeğine kavuşursun..

hayırlı olsun İŞALLAH kucağına alırsın bebeğini mayanın o tekniği benmde ilgimi çekti ama ankara uzak sizinde erkek inf.mi sorun macks yöntemi ilemi tedavi oldunuz tedavi maliyeti nekadrı buluyo orda

hayırlı olsun İŞALLAH kucağına alırsın bebeğini mayanın o tekniği benmde ilgimi çekti ama ankara uzak sizinde erkek inf.mi sorun macks yöntemi ilemi tedavi oldunuz tedavi maliyeti nekadrı buluyo orda
evet canım erkek infertilitesi ile gittik oraya ve macs yöntemi kullanıldı.tüm tahiller, tedavi ve misafirhanede dahil 6000 tl tuttu tüm tedavimiz.dediğin gibi uzak ama ben sürekli bir üst sokaktki kendi misafirhanelerinde kaldım.transferden sonraki 4. günde evimize döndük.

ilk denemenizmiydi sanırım orda ssk raporuda geçerli

ilk denemenizmiydi sanırım orda ssk raporuda geçerli

evet geçerli canım ama ben iki rapor hakkımıda istanbulda zeynep kamilde kullandım.onlardan birinde tutunmadı birinde de dış gebelik yaşadım.yani mayada raporsuz oldu tedavim canım

evet geçerli canım ama ben iki rapor hakkımıda istanbulda zeynep kamilde kullandım.onlardan birinde tutunmadı birinde de dış gebelik yaşadım.yani mayada raporsuz oldu tedavim canım

hayırlısı canım çok sevindim işallah kucağına alırsın.tüp bebekte dış gebelik riskide var tüplerine zarar vermeden farkedildi heralde bütün bunlardan çok korkuyorum ama hayırlısı zeynep kamil nasıl tavsiye edermisin

canım dış gebelik olduğu erken farkedildi ama birtürlü bebeğin yerini bulamadıkları için birşekilde zaman geçti ve ben sol tüpümü kaybettim malesef.ama bunun zeynep kamille alakası yok benim ameliyatım ç.kalede oldu.
zeynep kamile gelince evet tedavi şekli olarak diğer adı çok ünlü hastanelerden hiçbir farkı yok.o açıdan gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.ama sonuçta devlet hastanesi ve çok kalabalık ve özel ilgi yok hastaya karşı.diyorsan ki benim bebeğim olsunda varsın el bebek gül bebek tutulmasamda olur.evettt tavsiye ederim

aslında benim 1 rapor hakkım daha var onuda erkeke inf.tesi de iyi olan bi yerde değerlendirmek istiyorum bunun içi mayada macs umut tüp bebekte ımsı gibi yöntemler var rapor umuttada geçiyo ve şu an ben orayı düşünüyorum dış gebelik olmasının tüplerle bi ilgisi varmı tüp bebebk tedavisinde benim anlayamadığım transfer edildikten sonramı embriyo tüplere yada başka biyere yerleşiyo

transferden sonra rahim içinde tutunmak çin gezinirken bazen iyice yukarı çıkıp tüpün birisine tutunabiliyor canım bebek....

bana çok yardımcı oldun eşimle birlikte karar verdik kurban bayramından sonra orda yaptıracağız büyük ihtimalle.
Senin doktorun kimdi orda?

seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

bana çok yardımcı oldun eşimle birlikte karar verdik kurban bayramından sonra orda yaptıracağız büyük ihtimalle.
Senin doktorun kimdi orda?

seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...

inşallah sizde bebeğinize kavuşursunuz canım.orada ilk görüşmleri merkezinde sahibi olan osman hoca yapar.sonraki tüm takipleride adnan hoca yapıyor.eğer transferde istersen osman hoca da girebiliyor ama benim toplamamı ve transferimi adnan hoca yaptı.gayette memnun kaldım.transferim esnasında osman hocada yanımdaydı(denk geldi)yinede illede siz yapın tansferimi demedim yaniyerimseniben

ben bandırmadanım canım burda erkan bey vardı ona gitmiştim şimdi istanbul jinemede geçti hafta sonları burda oluyor. memoriali çok istiyorum ama 10.000 tl aşağı çıkılmıyormuş raporda geçmiyor. burdaki arkadaş mayayı önerdi rapor geçiyor bakalım doktorlarını araştırayım oda olabilir. marc yöntemi spermler birleşmiyor sadece morfolojisi en düzgün olan spermi çok boyutlu merceklerle buluyorlar bizde düzgün hiç yok gibi bişey ondan sonra en iyi yumurtayla birleştirecekler.

sağol canım bide tam olarak kaldığın yerin ücreti ne kadardı, kaç gün kaldın orda, yemek işini ne yapmıştın?

sağol canım bide tam olarak kaldığın yerin ücreti ne kadardı, kaç gün kaldın orda, yemek işini ne yapmıştın?

mayanın misafirhanesinde kaldım ben canım.merkezin hemen bir üst sokağında.ben tedavi ilk başladığında 4 günde bir ultrason takibi olduğu zamanlarda eve gidip geldim.bigada oturuyorum bende... biraz yorucu oldu ama 4 gün boyunca orada birşey yapmadan kalacağıma biraz yorulmayı tercih ettim.
misafirhande 2 kişilik odalar kişi başı 20 tl.6 kişilik odalar var onlar 18 tl.banyolu oldalar ve ortak banyo kullanılan odalar var değişiyor yani fiyatlar.ama yinede birçok yere göre çok çok uygun.kahvaltı misafirhaneye ait,öğle ve akşam yemeklerine istersen çevredeki lokantalara gidebilirsin istersende yine oraya gelen yemekleri yiyebilirsin.öğünü 7 tl idi sanırım.

fiyatları çok uygunmuş sağol valla sen yazana kadar orayı hiç düşünmüyordum 1 sene bekleyip memoriale gidecektim şimdi maya olursa kurban bayramından sonra düşünebiliriz. 1- 2 hafta sonra ankaraya görüşemeye gitmeyi düşünüyorum çağırdılar bakalım beğenirsek... allah yardımcımız olsun hepimizin dualarını kabul etsin :)

tabiki gidin bir görüşün içiniz sinerse tedaviye başlarsınız hem gittiğinizde misafirhaneyide görürsünüz.ben tedaviye başladığımda eşim kesinlikle yanıma gelemeyecekti.o yüzden misafirhane çok iyi geldi.ev ortamı gibi hem herkes aynı durumda olduğu için rahat oluyorsun.güvenliği falanda çok iyi.eşim ancak yumurta toplamada gelebilmişti yinede hiç bunalmadım orada yanlızım diye.inşallah nereye karar kılarsanız kılın bu tedavi son tedaviniz olur inşallah...

macs yönteminde rapor geçerli değil mi? amma çok soru sordum dimi herşey için sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…