Balıkesir-bandırma bebek özlemi çekenler burda buluşup paylaşalım

işallah tutar canım evet ulaşım çok önemli gerçekten 2. denemeye henüz hazır değilim önce bi genetik testi düşünüyorum bunun için labr.la görüştüm onları yaptırıcam arkamda soru işareti kalsın istemiyorum eşim varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce onun sonucunuda bekliyoruz hem düzelme olur diye umudum herkez için hayırlısı umarım denemeye gerek kalmaz ama yada biz deneyene kadar umarım şu saçma yasa değişir yaşınız kaç acaba?

inşallah herşey gönlünce olur canım.umarım durumda büyük düzelmeler olurda sende bu zor yolda bebeğine kavuşursun.ne kadarda sıkıntılı bir dönemmiş meğer bu.Allah dualarımızı kabul etsin.ben 30 yaşındayım sen?balıkesirde iyi bir kadın doğumcu biliyomusun hiç yada sen kime gidiyodun?

işallah dualarım bu yolda uğraşanlara işallah ALLAH emeklerimizin karşılığını veerecek bi gün var bi zamanı biz hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz tabi ben balıkesiri bilmem gönen ilçesindeyim burdada fazla dr yok bandırmada özel hastanede bi dr vardı onla tedavime başladık aşılamalara sonrada izmirden rapor çıkarttık vs.ben 28 yaşındayım balıkesirde özel bi hastane açıldı sanırım sevgi orda fatma tombul var tecrübeli sanırım ama bilemem

a ever dün gittim tesadüfen fatma hanıma.önceki doktorumu bıraktım iğrenç doktorun teki o.insanları sadece para için sömüren bir doktordu neyseki kurtuldum.o bayana devam edicem bende.İnşallah herşey gönlümüzce olur.bu arada balıkesirde sadece ikimizmiyiz kimseler yok bu sayfada!

olmazmı vardır tabiyki ama bilmiyorum farketmediler sanırım tüp bebek dışında ki tedavi yöntemleriyle şansın varmıki başka dr arıyosun.fatma hanım ne dedi

ya canım kusura bakma iletini görmemişim.tüp bebek yönteminden önce aslında benim sorunum tüplerimin teki tıkalı teki ise normal kadınların olduğu gibi düz bir boru şeklinde değil ya durum karışık biraz aslında.diğerini açsak bile lakaroskopi ile diğeri zaten düğüm gibi olduğu için şansım yinede ççok aza düşüyor.bende tüp bebek ile en azından vakit kaybetmeden bir evladıma kavuşayım sonra lakaroskopi yaptırıp artık ikinci ne zaman olursa bekleyeyim dedim.çünkü bu işlemde nereden baksan yine bir sene kadar beklemem gerekiyordu durumum karışık olduğu için.başladıma artık bu yola hayırlısı olsun.fatma hanımıda smear testi için gittim.burada edindiğim doktora bir daha gitmek istemedim para delisi pis adamın teki idi.

anladım canım bi umut işte hepsini değerlendirmek gerekiyo başka çaremiz yok laporoskopiyi nerede düşünüyosun balıkesirde yapılıyomu aslında bende kürtajdan sonra histeroskopi,iştiyodum ama bilmiyorum dr gerekli görmez heralde ancak bikaç kez düşük olması gerekiyomuş bense garantiye almak istiyorum 2.deneme öncesi arkamda soru işareti aklamsın istiyorum buralarda malesef imkanlar kısıtlı her hastanede o imkan yok iştende herzaman izin alıp şehir dışına çıkmak olmuyo ve ben bu denemelerimde izin fazlasıyla kullandım oda bi dert işte öyle davinci robotuyla tüpler açılıyomuş diye bi haber vardı tüp bebek öncesi uygulanmalı diyodu zumanlar bi araştır istersen

merhaba
canım o haberi gördüm az önce bi araştırıcam lakaroskopiyi aslında burada düşünüyorum ama tam araştırmadım.senin imkanların orada dahada kısıtlı tabiki haklısın.çalışıyorsun sanırım Allah şansını açık etsin,hem çalış hemde izin al kimse derdini dinlemez anlamaz ki!bu dediğin işlemi bende araştırdım yaptıranların çoğunda temiz çıkmış yani bu sitede gördüm hep birde çok pahalı deniliyor acaba sigorta falan ödüyomuki!ay ne çok derdimiz var bizim ya!millet peş peşe takır takır doğuruyor kimseninde böyle sorunu yok valla!Allah daha fazla dert vermesin isyan gibi oluyor benimkisi bazen ama çok üzülüyor ve sinirleniyorum ya,ya istenmeyen ne doğumlar olupda bebeklerini oraya buraya atanlar var iğrenç insanlar bunlar,biz ise bu kadart çabamıza hay Allah ım isyan ediyorum işte böyle Allah afetsin beni!

evet canım asla isyan etmememliyiz sabretmeliyiz buda bi sınav demekki dayanabilecezki RABBİM bu derdi verdi öyle düşünüyorum olupta dediğin gibi sokaağaa,çöpe bırakanlar var oda bi sınav işte onlar gibi olmaktansa asilce savaşmak ve başarmak bize münasip demek teknoloji çok gelişmiş çok eskiden olsaydı kaderimize razı olablrdik ama imkanlar çok ve biz sonuna kadar kullnıcaz olmazsada taktir ALLAHIN artık yapacak bişey yok aslında evlatlık bile düşünüyorum ama henüz erken sanırım balıkesir merkezde var 0-6 yaş çocuk esirgeme bi an önce başvursakmı acaba ancak sıra gelir.neyse çok yazdım heralde herşeyin hayırlısı diyelim ve dua edelim tüm bu yolda savaşanlara

canım dediğin gibi önce mücadele etmek gerek sonuna kadar savaşmalıyız bak bu sitede neler okuyorum umutla mücadelesini yıllarca 7 yıl 10 yıl sürdürenler var Allahım inşallah bize bu kadar uzun bir zaman nasip etmez bir an önce bebeğimize kavuşuruz.çocuk esirgemede binlerce çocuk var ama bence bizde yıllarca savaşanlardan olmalıyız.sakın umudunu kaybedip böyle yollara başvurma.çok önemli bir karar bu.dua edeceğiz sürekli başkada çaremiz yok zaten elimizden geleni yapıyoruz hem sende bende daha yolun başındayız dimi?inşallah bu hevesimizle Allah bize çifter çifter verir.en azından ben çok istiyorum:))))

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum bende 10 yıllık uzun bir mücadele verdim.şu an 3.kez hamileyim ve bu sefer 15 haftalık olduk çok zor bi hamilelik geçiriyorum kan pıhtılaşma sorunum olduğu için sürekli kanama oluyorum daha önceki gebeliğimde ikizlerimi beklerken kanamam olduğunda balıkesir doğum evine gitmiştim gece yarısı ordaki doktor serum verip bebeklerimin düşmesini bekledi 10 haftalık sağlıklı bebeklerim yarım saatlik bi sancıyla hastaneye yattıktan 3 gün sonra düştüler.bu hamileliğimde tüp bebek yaptırdığım hastaneye gidiyorum kanamalarım olduğunda allaha şükür 15 haftalık olduk.izmirdeki ege üniversitesi doktorlarını tavsiye etmiyorum.4 tüp bebek denemesi yaptırdım bunun 1 tanesi reol tavmargene 8000 tl bayılarak ve sonucu negatif diğer 3 hamileliğimde bursa pembe mavi tüp bebek merkezine yaptırdım ve her seferinde pozitif illa gidin demem ama mutlaka pembe mavi nevin hanımla görüşmeden karar vermeyin derim.ben yıllarca doktorlarımda sordum soruya açık cevap alabilmeyi gece gündüz ona ihtiyacım olduğunda ulaşabilmeyi istedim ve sonunda nevin hanımı buldum çok memnunum gece 3-5 fark etmiyo cebi hep açık hep cevap veriyo şuan gebeliğim sorunlu olduğu için çok ilgi gösteriyo ve bu beni rahatlatıyor.balıkesirdeki tüm doktorları tanıyorum diyebilirim hepsine gitmişliğim var ama içlerinde tüp bebek konusunda hamilelik sonrası nasıl davranılması gerektini bilen tek doktor zafer çankırı ve ben onunla malesef ikizlerimi düşürdüm gece nöbetçi olduğunda kürtajımı yaparken tanıştım keşke ilk gittiğimde o olsaydı bebeklerim şimdi 3 aylık olucaklardı kucağımda olucaklardı.ama herşeyin hayırlısı nasip böleymiş rabbim bu bebeğimi kucağıma aldırsın (amin)allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim gönlünüzün muradını versin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

MALZEME:
150 dr ısırgan tohumu
30 gr günlük sakızı
10 gr zencefil
10 gr havlıcan
yarım kilo bal
eczaneden alıcanız e vitamini
KULLANILIŞ:tüm malzeme balın içinde karıştırılacak(aktardan rica ederseniz onlar nasıl yapılıcanı biliyor)her iki eşde sabah akşam 1 er dolu kaşık bu karışımdan aç karnına alıcak ve günde 1 tane eczaneden alıcanız e vitamininden alıcaklar.2 ay boyunca kullanılacak sonrasında 1 ay dinlenme
not: benim bu kürle 9 olan yumurta sayım 12 oldu ve 5 kaliteli enbriyom oluştu 2 tanesi transfer edildi.ve ilk haftalarda ikiz gebelikti dikkatsiz beslenmem ve uymam gerekenlere uymamam yüzünden bir bebeğim gelişebildi sadece oda şu an 15 haftalık darısı hepinizin başına bu tarif ibni sinaya ait aktarınızda bunu size sölicektir çok bilinmeyen kür denemenizi tavsiye ederim

tavsiyelirin için çok teşekkürler Allah emeklerini boşa çıkartmaamış işallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın sizin sorun neydi acaba

tavsiyelirin için çok teşekkürler Allah emeklerini boşa çıkartmaamış işallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın sizin sorun neydi acaba

ilk yıllarda eşimde sper hareketliğine az dediler fakat sonra o sorun ortadan kalktı sebepsiz infertil denildi.demekki herşeyin bir zamanı var ve vesile olcak insanlar var sabır en büyük ilaç bebek özleminde rabbim kimseyi uğraştırmasın bu yolda çok zormuş

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ve Allah bu sfeer bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Çok uzun bir yol kat etmişsin umarım en kısa zamanda hedefine ulaşır mutlu olursun.bu arada merkezdemisin ben merkezdeyim bir kaç doktor tanıyorum ve birine düzenli gittim ama yaşadığımız bir olay sonucu o doktoru bir daha aslaaaaa görmek istemiyorum.balıkesirde de başka iyi doktor tanımıyorum şu an doktorsuz kaldım diyebilirim.Bursa acıbademe gidiyorum bende.artık üçüncü denemem tutarsa burada bir doktor araştırıp düzenli doktor edinmem gerek.sevgi hastanesine gittim orada fatma hanım var bana samimi geldi belkide ona devam ederim.Transfere kadar vaktim var nasılsa diye düşündüm.Bu sözünü ettiğin zafer çankırı merkezdemi?nasıl ulaşırız ona?

selam kızlar ben bir çok araştırma yaptım ve erkek faktörü için en iyisinin memorial olduğunu gördüm memorial çok araştırma yapılıyor, en ince ayrıntısına kadar. bizim spermogram testlerini doktorum yetersiz gördü ve sadece memorialde olan muson testini yaptırdı orda mikroskopla daha ayrıntılı bakılıyormuş sonuç çok iyi çıkmadı ama tüp bebek yapılırsa farklı bi yöntem uygulayacaklarını söyledi bence maddi imkanınız varsa tavsiye ederim. 5.000tlden 10.000tl ye kadar çıkıyormuş yapılan testlerle rapor geçmiyor.
Birde benim eşim gnc preventive nutrition antioxidant formula kullandı 2 kutu bu sitede birisi önermişti ilacın içeriklerini araştırdığımda böyle bişey yazmıyordu ama yinede kullandı. sonuç eşimin spermi 1 milyon arttı bu sorunu olan varsa kullansın bizim problem bu değildi o düzelmedi.

Mrb arkadaşım acaba ne gibi bi yöntemki sizin sorun neydi tama olarak bizimde erkek infertilitesi bende merkez arayışındayım ancak 1rapor hakkım var ve memorialde gelmiyo bahsettiğin testler bize uygulnmadı sizden muayene sonucuna göremi istediler bunları sperm sayısı oldukça düşük olanlaramı uygulanıyo acaba

mrb canım bizde sorun morfolojik yapısı bozuk herşey uyuyor ama normal sperm yok. Biz ilk tüp bebek denememizi bursada yaptırdık kimyasal gebelik yaşadım ve doktorum hiç araştırma yapmadı neden kaynaklandığını görmek için, sonra burda başka bir doktora gittim çok ilgilendi o önerdi bize altında yatan sebep ne olabilir diye kendiside memorialdeki doktorlardan biriydi burayada sadece hafta sonları geliyordu. bu yapılacak yöntemde detaylı mikroskoplarla iyi bir sperm bulup onu iyi spermle birleştirmek. Normalde hızlılarını seçip birleştiriyorlar yapılarına bakılmıyor biz yaptırırsak bu olacak ama dediğim gibi oda maliyeti yüksek yinede beklicem buralarda boşuna umutlarla yaşamak istemiyorum çünkü ilkinde çok umutlanmıştık hamilesin deniliyor değerler yükseliyor ama 10 gün sonra değer birden düşüyor sonuç kimyasal gebelikmiş yapılacak bişey yok deniliyor.
senin kaçıncı denemen?

zuhale ankarada maya tüp bebek merkezinde macs yöntemi kullanılıyor en sağlıklı spermleri seçmek için.istersen araştır biraz.tam sizin durumunuza uygun bir yöntem çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…