mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavielle #1 Arkadaşlar tedavimden kalan lucrinim var ve son kullanma tarihi 20011 şubat ayı ihtiyacı olana hediye etmek istiyorum bana ulaşırsanız verebilirim
Arkadaşlar tedavimden kalan lucrinim var ve son kullanma tarihi 20011 şubat ayı ihtiyacı olana hediye etmek istiyorum bana ulaşırsanız verebilirim
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavielle #2 arkadaşlar 1 tedavilik lucrinim süresi dolup atmak istemiyorum lütfen birinin işine yarasın yokmu ihtiyacı olan başka illerede kargola yollarım madem balıkesirde yok ihtiyacı olan
arkadaşlar 1 tedavilik lucrinim süresi dolup atmak istemiyorum lütfen birinin işine yarasın yokmu ihtiyacı olan başka illerede kargola yollarım madem balıkesirde yok ihtiyacı olan
U uykucuprenses Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 3.671 14 158 52 Bursa 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavielle #3 mavielle......merhaba canım..nasılsın ?seni burda görünce bir hatır sorayım dedim...kaç haftalık oldun?herşey yolundamı?
mavielle......merhaba canım..nasılsın ?seni burda görünce bir hatır sorayım dedim...kaç haftalık oldun?herşey yolundamı?
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 5 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavielle #4 bluesuu .!.: mavielle......merhaba canım..nasılsın ?seni burda görünce bir hatır sorayım dedim...kaç haftalık oldun?herşey yolundamı? Genişletmek için tıkla... canım bebeğim 21 haftalıkken doğdu maselef kaybettik artık 1 yıl tedaviyi bırakıp dinlenicez
bluesuu .!.: mavielle......merhaba canım..nasılsın ?seni burda görünce bir hatır sorayım dedim...kaç haftalık oldun?herşey yolundamı? Genişletmek için tıkla... canım bebeğim 21 haftalıkken doğdu maselef kaybettik artık 1 yıl tedaviyi bırakıp dinlenicez
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavielle #5 arkadaşlar yokmu ihtiyacı olan herkez okuyo para karşılığı değil hediye etmek istiyorum