Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Balıkların Fiziksel Özellikleri

balık burcu kadar maasum sevimli iyimser kırılgan hassas bi burc yoktur ama acı gerçek hep balıkkk etlillerdir çok üzüldükleri için tek dayanağı çikolatadııırr çünküü

Baligin her ozelligini tasirim derdim ama yanlismis
Evet balik etliyim.
Evet giyimime ayakkabilarima vs. cok dikkat ederim
Ama uzun boyluyum. Upuzun parmaklarim var ki zaten 40 numara giyerim.

Boyum uzun bu tutmadı , kilo da tutmadı kendimi bildim bileli 175 boya 55-56 kiloyumdur . Hatta son günlerde 53 kiloya kadar düştüm . Kalçalarım , bacaklarım ve göğüslerim ne kadar zayıf olursam olayım dolgundur :) Ayaklarım küçüktür gerçekten 37 numara giyiyorum küçük olduğundan dikkat çektiği de doğru sürekli ne kadar minnak ayakların var ne tatlı derler Ayakkabı hastalığımda doğru bi dünya ayakkabım var ama yine de yakında boynum kopacak mağazalara dönüp dönüp bakmaktan

Genellemelerde hep oldukça güzel diyorlar ya balıklar için, neden ben hep olumlu genellemelerin dışında, olumsuzların (tembel, hassas, kırılgan gibi gibi) içinde kalıyorum ki
Çok güzel olupta yine tembel, hassas olaydım ya da yine çikin olupta çalışkan, hırslı ve güçlü olaydım, olma mı...

Tam tersi ellerim ve ayaklarım büyük 40 numara giyiyorum palet ayak diye dalga geçiyolarçünkü bide incecik ellerimde büyük

Boy orta sayılır
Eller ayaklar küçük değil
Gözler iri
Kilo sorunu yok

Valla bakınca ben balık değilim herhalde diye düşündüm.İri gözler tamam da kısa boy,küçük ayak tutmadı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…