- Konu Sahibi izzetgullufan
Hepinize tesekkur ederim. Velayet icin kullanir mi diye ben de cok suphelendim ve aylardir yatmadim,kararsiz kaldim. Hatta bir ahbapimiz sakin dedi.deli raporu der cocugu elinden alir dedi.AMa durum gitgide icinden cikilmaz bir hal aldi. Bebegim bes aylik ti esim evi terkettigonde. Su anda da bosanmakta israrci, hayatinde baska kimse yok. Bana katlanamiyormus, dogumdan oncevar olan obsesif halim bebekle tavan yapti. Su an 14aylik.esim ayni evde yasarsak katil olacagini soylemeye basladi(asiri ofkeli birisi) bana da bu ofkenin kimden yansidigini anlamak zor olmasa gerek. Ama minicik bir yavruya Allahin emanetine bunu yapmaya hakkim yok.tdabi olmaktan baska sansim yok.annem babam sag ama benimle kalmiyorlar.gunduz cocuga balip aksam eve donuyorlar.bana katlanamadiklrini soyluyorlar.tek cocugum anliycaginiz oglumdan baska kimsem yok ona zarar vermek istemiyorum hayatimin tahammulsuzlugu esimin vicdansizligi yuzunden.
Gorustugum psikiyatrim alti aydir ilaclari almadigim icin benimle irtibatini kesti.terapist ilaclari kullanmadigim emzirmeye devam ettigim icin terapiye son verdi.tedaviyi uygulamiyorsunuz
Dedi.farkindayim evde kullaninca sersemleten ilaclar degil zanax haric ama ben bu surede de bebegime zarar veririm diye endise ediyorum en tehlikeli donemleri.bazen aksam pacil ictigimde yataktan dustugu uyanamadigi oldu.yatagimiz cok yuksek besik bitisik otlumla beraber uyuyoruz.uc dort kere bu sekilde dustu agladi uyanamadim emeklemis dusmus.korkuyorum. Hem de cok korkuyorum. Iyilesmek istiyorum bebegime sizler gibi diger tum saglikli anneler gibi sevgiyle merhametlw yaklasmak istiyorum.ona kizmamak istiyorum.sakin olmak istiyorum.
Psikiyatr yatmamin gerekli olmadigini soyledi.ama ben uzaklasmak istiyorum. Soylenen hastaneyi de arastiracagm cok twsekkr ederim.
Ben sizi hatirladim.
Sorunlanizdan ve sorumluluktan kactiginiz ve tum aileden asiri beklentili oldugunuz konuyu hatirliyorum.
O ilaclar sizde sihir etkisi yaratmayacak.
Az bi bunalmada eski halinize donerseniz ki buna egilimlisiniz, o zaman nolcak?
Once her turlu sorun durum ne varsa bunu kabul edin.
Kabullenmediginiz her turlu sorumluluk sizi depresyona ceker.
Eger cidden bebege bakmak size iyi gelmiyor yuk geliyorsa velayeti babaya verin.