Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısır karılar kısır yer heheheheh

ben çocukken hiç yemezdim kısır büyüyünce kısır olurum deyü ama demekki fayda etmedi tüh keşke yeseydim hahahahah

:roflol: adı üstünde zaten kısır partisi haaaaaa şimdi istediğin kadar yeeedelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

elçin Allah iyiliğini versin emı

çocukken ınsan ne saçma seyler dusunuyor ya bazen aklıma gelıyorda ınanamıyorum :roflol:

senin erkek anlayışın nasıl bacum söylede bilelim hele..sonuçta erkekmi değilmi ona bak.:jeyyar::roflol:

kurnaz sen niye bana cevap vermiyon haaaa:dilcikar::dilcikar:

delikafadulden aşk olsun gııııı size kısır yetiştircem diye uğraşıyom :roflol::roflol::roflol::roflol:

çocukken ınsan ne saçma seyler dusunuyor ya bazen aklıma gelıyorda ınanamıyorum :roflol:

kız sendemi yuemiyodun yoksa kısır kalırtım diye:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

ohoooooooooo bende çok anlatsam gülmekten altınıza işersiniz hehehedelikafadulden

mesel kızlar ben her cuma salası verilirken sala verilebilmesi için adam öldürülüyor sanıyordum :1shok:

inşallahh bidenemmm inşallahhh:Saruboceq:

:1no2: yarın benim adet günüm umarım olmam ama çok fena kasık ağrım ve bel ağrım var bu ayda olmadı anlaşılan zaten herifte ağustosun 12. sinde gidiyor askere artık 6 ay kafam raht olcak:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…