- Konu Sahibi EU3
-
- #2.361
olur inş cnm allah gonlunuze gore versin..3 er 3er inş.opuyorumnanaktan
mesel kızlar ben her cuma salası verilirken sala verilebilmesi için adam öldürülüyor sanıyordum :1shok:
:1no2: yarın benim adet günüm umarım olmam ama çok fena kasık ağrım ve bel ağrım var bu ayda olmadı anlaşılan zaten herifte ağustosun 12. sinde gidiyor askere artık 6 ay kafam raht olcak:gitme::gitme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
anammmmmm inşallah olmazsın kızzzzz eşinede sanada sürpriz olur allahım inşallahhh inşallahhh :Saruboceq::CüvCüv:
daha sayayımmı laelaelaelaelae
:Saruboceq: inşallah canım ağustosun 7 side evlilik yıldönümümüz herşeyin hayırlısı sositososito
bende bu ay çok beklemiştim çünkü temmuz 29 bizimde yıldönümüz ama olmadı herşeyin hayırlısımafoldumben
a.sa.sa.ssırnaşık şey
süper bir mantık amammmmmmmmmm dur bi düşünüyümmm hahh geldi
aslında papağanların beyaz doğduğunu onları satabilmek için boyandığını sanıyodum :1shok::1shok:sırnaşık şey esnaf kafası var bende canımmmnaniknanikdelikafadulden
kurnazım ne kadar zamandır evlisin sen nezamndır istiyon bebiş ve neden olmuyor
ayy çok soru sodum dimiii:kedi:
süper bir mantık ama
:uhm: allah seni ne etmesin emiiiii :sm_cool::sm_cool:
zeki garıyım canımmmmmmm :lepi:delikafadulden
:gitme: 4 yılım bitecek ağustosta evliliğin 3 senedir deolmuyor canım eşimde varikosel var:1shok:kafamçokkarıştı:Saruboceq: olur elbet bizimde
canımmmmmmm benimde 3 yıl olacak işte ve biz korunmadık ve olmadı işte 3 yıldır eşimde problem bizimde hareket yavaş inşalah hayırlısı olur hakkımızda:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?