Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:1no2: yarın benim adet günüm umarım olmam ama çok fena kasık ağrım ve bel ağrım var bu ayda olmadı anlaşılan zaten herifte ağustosun 12. sinde gidiyor askere artık 6 ay kafam raht olcak:gitme::gitme:

anammmmmm inşallah olmazsın kızzzzz eşinede sanada sürpriz olur allahım inşallahhh inşallahhh :Saruboceq::CüvCüv:

anammmmmm inşallah olmazsın kızzzzz eşinede sanada sürpriz olur allahım inşallahhh inşallahhh :Saruboceq::CüvCüv:

:Saruboceq: inşallah canım ağustosun 7 side evlilik yıldönümümüz herşeyin hayırlısı sositososito

:Saruboceq: inşallah canım ağustosun 7 side evlilik yıldönümümüz herşeyin hayırlısı sositososito

bende bu ay çok beklemiştim çünkü temmuz 29 bizimde yıldönümüz ama olmadı herşeyin hayırlısımafoldumben

a.sa.sa.ssırnaşık şey

mmmmmmmmmm dur bi düşünüyümmm hahh geldi

aslında papağanların beyaz doğduğunu onları satabilmek için boyandığını sanıyodum :1shok::1shok:sırnaşık şey esnaf kafası var bende canımmmnaniknanikdelikafadulden

kurnazım ne kadar zamandır evlisin sen nezamndır istiyon bebiş ve neden olmuyor

ayy çok soru sodum dimiii:kedi:

süper bir mantık ama
:uhm: allah seni ne etmesin emiiiii :sm_cool::sm_cool:

kurnazım ne kadar zamandır evlisin sen nezamndır istiyon bebiş ve neden olmuyor

ayy çok soru sodum dimiii:kedi:

:gitme: 4 yılım bitecek ağustosta evliliğin 3 senedir deolmuyor canım eşimde varikosel var:1shok:kafamçokkarıştı:Saruboceq: olur elbet bizimde

allah herkesin gönlüne göre versin inşallahkaydirigubbakcemile5

:gitme: 4 yılım bitecek ağustosta evliliğin 3 senedir deolmuyor canım eşimde varikosel var:1shok:kafamçokkarıştı:Saruboceq: olur elbet bizimde

canımmmmmmm benimde 3 yıl olacak işte ve biz korunmadık ve olmadı işte 3 yıldır eşimde problem bizimde hareket yavaş inşalah hayırlısı olur hakkımızda:Saruboceq:

canımmmmmmm benimde 3 yıl olacak işte ve biz korunmadık ve olmadı işte 3 yıldır eşimde problem bizimde hareket yavaş inşalah hayırlısı olur hakkımızda:Saruboceq:

inşallah canım yaaaa bizde de sorun aynı ameliyat diyolar tam olcaktı çıktı askerlik bakalım askerde belki gatada olur ameliyat nasip herşey:teselli::teselli:

talyacım hoşgeldin bugün parti çok sessiz yaww:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…