Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurnazım benim abimde askerde muayene olmuş ve dr demişki senin çocuğun olmaz ameliyat lazım ve oldu orda şimdi 2 oğlu var allah bağışlasın ve attığını vuruyo inşallahh eşininde olur ameliyat olsun bence güvenilir biyerde

canımmmmmmmm ben çıkıyorum tatlımmm eşim surat asıyo benimle ilgilen diyo okişşşşşşş gidiyorummm allaha emanet ol iyi gecelerrrrrr öptüm canımcımmm

buyrunnnnnnnnn bakalım işte gata güvenilir bi yer baklaım olabilise olur inşallah tez zamnda olur bizimde :mymeka:

canımmmmmmmm ben çıkıyorum tatlımmm eşim surat asıyo benimle ilgilen diyo okişşşşşşş gidiyorummm allaha emanet ol iyi gecelerrrrrr öptüm canımcımmm

canım bende öpüyorum iyi geceler sanada allah gönlümüze göre versinsenağlama:1closedeyes::sm_cool::sm_cool:

amanın burayı boş bırakmaya gelmiyor neydi kız o erkek güzelleri,töbe töbe:kedi:

hoşbuldum kızlar,elchin allah senin cezanı verecek,bi ben sanıyodum çocukluğunda man olan:roflol::roflol::roflol:

ben çocukkene babam işten gelince bazen sohbet arasında bugün elemanlara fırça attım derdi,ben senelerce babamın koca koca adamların arkasından araba fırçası attığını zannettim:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler canımcım,bende az sonra ütüme devam etmek üzere malikaneme çekilecem....
ama önce bi cıstak cıstak yapıp kurtlarımı dökiim dedimhihoyyyt

günaydın kıslaaaaarrrrr
gününüz çoook güzel geçsin emiopuyorumnanaktan

ben celdümmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sositososito sositososito sositososito oh yandan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…