Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vavv kolbastı ekibini çağırmıştımmm .Gelmişlerrrrdelikafaduldendelikafadulden

elcincim bende aldım tarifini tatlım.. hakkını helal et..
az önce bende puhaça yoğurdum benimki mayalı olduğu için kabarması için bıraktım.. eğer güzel olursa koyarım bende resmini...

Oynayalım uşaklarr trabzon kolbastisiiiii:teytey: :teytey::teytey: hauşak :roflol:

balım puğaçaları yedik.. aldığımız kalorileri yakalım diyosun ... işe yararmı ki acep..
valla bende kolbastıya gelsem iyi olacak galiba..

balım puğaçaları yedik.. aldığımız kalorileri yakalım diyosun ... işe yararmı ki acep..
valla bende kolbastıya gelsem iyi olacak galiba..

:dance::dance:selectemm sallayalımm bütün sıkıntılarıııı:teytey:bİZ BİR KISIR DÖNGÜYÜZZ:lepi:Hamile kalamamakta bir ayrıcalıktırrlülülülülülü:jeyyar::roflol:

elcihn cim.. bu puhacaya haslanmış papates koysam(baharatlayıp), yakışırmı acaba...
benim kociş süt ve süt ürünü şeyleri yemiyo + vejeterjan... kıymalı harçta koyamam

elcincim bende aldım tarifini tatlım.. hakkını helal et..
az önce bende puhaça yoğurdum benimki mayalı olduğu için kabarması için bıraktım.. eğer güzel olursa koyarım bende resmini...

o nasıl söz tatlım helal tabiki ohhh mayalıyı benim adam çok sever bu tarifte çok güzel oluyor haa bide içine patates haşlayıp yapıyorum ben başka tarif onu vereyim istersen ama tatlım vejeteryan olunca yumurta olmaması lazım dömü ondada var ya tühhh

onlarda partiye katılmak istediler
canları sıkılmışkaydirigubbakcemile3

nuran kızma canımm azcık kaçamak yapalım partide ama:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…