Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ceylanım netten alıntı yaptım ben onu kuşum ama ben sana bendeki dehşet olan poğaçanın tarifini veriyim de yap okişşşşşşşşşş

2 yumurta biri üstüne
yarım margarin
yarım su bardağı sıvıyağ
3 yemek kaşığı yoğurt
kabartma tozu tuz
aldığı kadar un

yumuşak bir hamur yapıyorum hamurun içine peyniri ve maydanozu koyup tekrar yoğuruyorum elmalı kurabiye yapar gibi şekil veriyorum pişiriyorum çok eyce oluyor

kımse bu patıde değil herkes donlarda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben buraya geliyom bakıyom kimse yok gidiyom donlara hehehehehkaydirigubbakcemile3

Allah parti var diye duydum
nevanimi alıp koştum geldimkaydirigubbakcemile5

patlak gözlü kurabiyelerim

sağol şeker,ben recimdeyim ama 1 dene aldım kulak arkası yaptımkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile2ELCHINIM.Ceylanım.pınkimm.Aymesim.Talya .hera hoşgeldinizzzz

hoşbulduk balım,nasılsınzemuszemus

mafoldumbenEchınım yaaa o poğoçalarr ne kadarr güzelll görünüyorrrrrrr.

buda bizim koçiş,ben onu çalışıyo zannederken ,bakın ne halde buldumlmaz:

sırnaşık şey sırnaşık şey Gizli kameramı yerleştirdin bürosunasırnaşık şey sırnaşık şeyAkşam eve gelince hesabını sor

:roflol::roflol:Bu kedicik tam rock cıı:lepi:Suratıda aynı avatarındakii bebeğe benziyorrr:jeyyar:

İyiyim talyam ev işşleri ile uğraşıyorum bitmedi gitti.Az mola verdimm :asigim:senin bittimi işler

aaa valla doğru diyon,aynı ifadekaydirigubbakcemile3
yok anacım nerde,bende biraz mola verdim,yarın misafirim gelecek ,yemek grubuma bi bakıim dedim evdeki malzemelerle yapabileceğim pasta tarifi arıyomda,markete gitmek yemedi.zemuszemus

sırnaşık şey sırnaşık şey Gizli kameramı yerleştirdin bürosunasırnaşık şey sırnaşık şeyAkşam eve gelince hesabını sor

valla baştan kızdım ama baktım sonra pekte güzel dansediyo,banada öğretirse affederimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…