Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şişşşşşşşşşttttttttt ben geldim niye kimse yok yaffffffffff

hihoyyytgönülüm anca şimdi gelebildimmhihoyyytkociş alıyor akşamları pcyi.Gündüz yeteri kadar bende duruyomuşkaydirigubbakcemile3
ben geldim sen gittin:gitme:

balım nasılsın,ben işlere bi kahve içimlik ara verdim...

elvis presliy çok komikkk :roflol:zemuszemus
talya iyiyim canım hayrola bu saatte ne işi kız:kedi:

yarınki misafirler için mamalar hazırladım ,mafoldumbenşimdi bitti,soğusun dolaba kaldırdınmı bende yatıcam artık,çok yoruldum yafmafoldumben:çok üzgünüm:

yarınki misafirler için mamalar hazırladım ,mafoldumbenşimdi bitti,soğusun dolaba kaldırdınmı bende yatıcam artık,çok yoruldum yafmafoldumben:çok üzgünüm:

senağlamaÇok iyi anlıyorum senii..İnsan mutfaklarda kaldımı pasta telaşına düşünce fecii yoruluyor ve ertesi gününe misafirlere enerji kalmıyor.Offf bu ara hiç halim keyfim yok misafirde ağırlamam lazım ama ne yapayım halim yok yamafoldumben

senin bu naz balsuratlı pamuk kaç aylıkkkk:asigim:

bende yatıyım artık,yarın naz ın aşısı var bide, sabahtan oraya gidicem.
iyi geceler....

günaydın arkadaşlar a.s.

hayırlı cumalar herkese

Hayırlı cumalar .....
Hepimizin son ayı olsun bebeksiz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa gitmişsin ball...

Yine denk gelemedikk gönülümm yaa bugün denk gelsek bariiikaydirigubbakcemile5

Günaydınn Kızlarrr.Cumanız mübarek olsun inşallahhhh.Bugünde partide dua okuyalım hep müzik dinlemek olmaz dimi.İlahiler dualar okuyalım
:Saruboceq::lepi:

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar cuma günün yüzü suyu hürmetine herkesin duası kabul olsun kucaklarımız bebeklerle dolsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…