Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlatayım olum...Şeniz
yedi yıllık evliyim nedeni bilinmeyen infertilite bizimki canım ..bir defa aşılama yaptım tutmadı...

GÖnülüm yazarken ben pc ile mutfaga taşınayım bir cigarettiiii

Şeniz
anlatayım olum...Şeniz
yedi yıllık evliyim nedeni bilinmeyen infertilite bizimki canım ..bir defa aşılama yaptım tutmadı...

Boşuna kader arkadaşı demiyorum.Benimkide sebebsiz infertilitekaydirigubbakcemile5 1 aşılama yaptım tutmadı.Aynıyız kızzzsırnaşık şeyama ben 4 yıllık evliyim

sen git iç rahatlıkla ben beklerim seni balım..

Kızlarr bizimm bebelerrr diğer odada uyuyorr .Ulan bunlar doğuştan müzik delüsüüü.Aynı benim gibi.Ben hamile kalsam benim bebek 12 saat müzik dinlemek zorunda daha anne karnında bıkıcakkaydirigubbakcemile3

a.s. günaydın a.s.

kaydirigubbakcemile5 herkese güzel bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5​

:dance::dance::dance:gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance::dance::dance:

Son düzenleme:

balım çok tatlı bunlar kız,isteyen herkesin böle güzel bebeleri olsun inşallah....opuyorumnanaktanyannız hepsi bir arada olmasın mümkünse teker teker gelsinlerkaydirigubbakcemile3

balım çok tatlı bunlar kız,isteyen herkesin böle güzel bebeleri olsun inşallah....opuyorumnanaktanyannız hepsi bir arada olmasın mümkünse teker teker gelsinlerkaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım
bencede teker teker gelsinler
bukadar çocuğa bakılmazzzzkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benim ikiz kardeşim var annem tek başına bize bakmışşş
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hiiiiii amanınnnnnnn ikizmi dedinkafamçokkarıştı
benim görümceminde ikiz erkek çocukları var,o yüzden annenin neler çektiğini anlayabiliyorum nurancım,oda tek başına büyütmüş siziCADIARZU

hiiiiii amanınnnnnnn ikizmi dedinkafamçokkarıştı
benim görümceminde ikiz erkek çocukları var,o yüzden annenin neler çektiğini anlayabiliyorum nurancım,oda tek başına büyütmüş siziCADIARZU

evet evet benim bir ikiz kardeşim varhihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy ben bakamam ikiside aynı anda ağlar aynı anda acıkırkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın kızlarr..ben ikiz istiyorum hayırlısı ve sağlıklısıyla inşşş

günaydın canımmmmmopuyorumnanaktan
kız delimi oldun sen,yok yok ben en iyisi sana görümcemin 1 günlük halini çekemde gönderem,kıs kafayı yiyor resmenkafamçokkarıştı

günaydın canımhoşgeldin
inş hayırlısıyla sağlıklı ikizlerin olur
annen yada kayınvaliden yardım etmesi yani sana yardım edecek birileri lazım
tek başına ikizlere bakmak çok zorkafamçokkarıştı
ikiz çocuk olarak anneme az çektirmemişiz küçükken

şaka bi yana,bakımı çok zor ama bi okadarda zevkli onları izlemekzemuszemusallah gönlüne göre versin pinkrose çumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…