Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkezee hayırlııı günlerrrr particilerrrr nasılsınızzz:dance: :dance: YOK ben artık ikiz bebek istemiyorum valla dua ederdimm .Ama çevremdeki çocukları görünce bakamam gibi geliyorkaydirigubbakcemile3:roflol:

balım iste kıss.. allahım sanada ikiz bebişler versinde kafanı kaşıycak vakit bulama inşş

Pinkimm aminn inşallahhhh senindee sabonunda benimdee olsunnnnnn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sabom bişi oldugu yokdaa gelll haçenn söylee...kaydirigubbakcemile3özledim seni delüm:asigim:

Pinkimm aminn inşallahhhh senindee sabonunda benimdee olsunnnnnn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sabom bişi oldugu yokdaa gelll haçenn söylee...kaydirigubbakcemile3özledim seni delüm:asigim:

Nan kaydirigubbakcemile3 son yazdığım yazıdan sonra çok tepki alıcam galiba kaydirigubbakcemile3 sence? laelaelaelaelae AMAN napim nan hepsi gerçek şakkıdı
nevronun uğradığı yok :sinifsinif:
delüm
turkbayragi

Amannn sallaaaaa sabommmm ..hopppp hopp I lıke the boom boom powwdelikafadulden :roflol:

anlatayım olum...Şeniz
yedi yıllık evliyim nedeni bilinmeyen infertilite bizimki canım ..bir defa aşılama yaptım tutmadı...
Şeniz
Boşuna kader arkadaşı demiyorum.Benimkide sebebsiz infertilitekaydirigubbakcemile5 1 aşılama yaptım tutmadı.Aynıyız kızzzsırnaşık şeyama ben 4 yıllık evliyim

bende aynen yaaaa.... üstelik 2. aşılamamda tutmadı.. vede 1 iyi kalite 1orta vede 2 geriden gelenle toplam 4yumurtayla kabul ettim aşılamayı.. ama malesef:1no2:
kızmet artık.. bekliyorum.. nazlı kelebeğimin göbüşüme konmasını..
(bakınız tickerimde arkasından bağırıyorum.. geri dönsün diye)

günaydın kızlarr..ben ikiz istiyorum hayırlısı ve sağlıklısıyla inşşş
beende beende bende...
en büyük hayalim.. gerçi ben tekim ailem uzakta ama ben bakarım onlara.. ikiz veren allah bakım kolaylığıda verir:Saruboceq:
pinkçim allah ikimizede isteyen herkesede nasip etsin o günleri inşlh:Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi: :lepi: :lepi:

zemuszemuszemuszemus zemuszemusRabbim hayırlı zamanı bekliyorr.İNŞALLAHH o duyguyu bizde yaşıcazz:Saruboceq:

ördeğin evlenme teklifi... hadisenin şarkısı ile...
bence evlenmeliyiz hemde bu sene
ay lele lelele lele
ay lele lelele lele

inş canım hayalin gerçekleşir ve ikiz bebişlerin olur ikizlerin bakımı yardım edecek biri olmayınca zor
mesela biz anneme az çektirmemişiz
ikiz kardeşim vardee:asigim:

yettim gariiiiii
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar yabancıı müzikkkkkk açtım şimdii hadi hopp hoppp:dance:stresleri atalım ohh:dance:

Kızlar yabancıı müzikkkkkk açtım şimdii hadi hopp hoppp:dance:stresleri atalım ohh:dance:

stres atmaya çook ihtiyacım var patron denen o adam balık malzemelerini aldı
eşiyle tekneylen açılmaya gittiklava:
benim mesaim saat 19:30 da bitiyor ohh o denizde seva sürsün ben ofiste pişelim sıcakta:gitme:

sositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyyt:sm_cool::dance::dance:

stres atmaya çook ihtiyacım var patron denen o adam balık malzemelerini aldı
eşiyle tekneylen açılmaya gittiklava:
benim mesaim saat 19:30 da bitiyor ohh o denizde seva sürsün ben ofiste pişelim sıcakta:gitme:

Pisss patronnn ne olcak:mymekahh kebap:mymeka:
sende onun arkasından akşama kadar sefaaa yapp internettealkisalkisalkis:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…