E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.581
Pinkimm aminn inşallahhhh senindee sabonunda benimdee olsunnnnnn :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sabom bişi oldugu yokdaa gelll haçenn söylee...kaydirigubbakcemile3özledim seni delüm:asigim:
Nan kaydirigubbakcemile3 son yazdığım yazıdan sonra çok tepki alıcam galiba kaydirigubbakcemile3 sence? laelaelaelaelae AMAN napim nan hepsi gerçek şakkıdı
nevronun uğradığı yok :sinifsinif:
delüm turkbayragi
anlatayım olum...Şeniz
yedi yıllık evliyim nedeni bilinmeyen infertilite bizimki canım ..bir defa aşılama yaptım tutmadı...
Şeniz
Boşuna kader arkadaşı demiyorum.Benimkide sebebsiz infertilitekaydirigubbakcemile5 1 aşılama yaptım tutmadı.Aynıyız kızzzsırnaşık şeyama ben 4 yıllık evliyim
beende beende bende...günaydın kızlarr..ben ikiz istiyorum hayırlısı ve sağlıklısıyla inşşş
Amannn sallaaaaa sabommmm ..hopppp hopp I lıke the boom boom powwdelikafadulden :roflol:
ördeğin evlenme teklifi... hadisenin şarkısı ile...
bence evlenmeliyiz hemde bu sene
ay lele lelele lele
ay lele lelele lele
bende aynen yaaaa.... üstelik 2. aşılamamda tutmadı.. vede 1 iyi kalite 1orta vede 2 geriden gelenle toplam 4yumurtayla kabul ettim aşılamayı.. ama malesef:1no2:
kızmet artık.. bekliyorum.. nazlı kelebeğimin göbüşüme konmasını..
(bakınız tickerimde arkasından bağırıyorum.. geri dönsün diye)
beende beende bende...
en büyük hayalim.. gerçi ben tekim ailem uzakta ama ben bakarım onlara.. ikiz veren allah bakım kolaylığıda verir:Saruboceq:
pinkçim allah ikimizede isteyen herkesede nasip etsin o günleri inşlh:Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi: :lepi: :lepi:
Kızlar yabancıı müzikkkkkk açtım şimdii hadi hopp hoppp:dance:stresleri atalım ohh:dance:
stres atmaya çook ihtiyacım var patron denen o adam balık malzemelerini aldı
eşiyle tekneylen açılmaya gittiklava:
benim mesaim saat 19:30 da bitiyor ohh o denizde seva sürsün ben ofiste pişelim sıcakta:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?