E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.601
son 8gune girdik anacım bende bıkmıyorum heray yenılgıyı göruyorum yıne saf gibi umıtlenıyorum umit fakırın ekmegıymışya bızımkısde o muhabbet galıba :)
canımm hoşgeldinnnnn.Kader arkadaşım benimmm senin hamile kalmanı o kadar çok istiyorumkii.İnşallahh en kısa zamanda gelecek bebekler:asigim:
Pisss patronnn ne olcak:mymekahh kebap:mymeka:
sende onun arkasından akşama kadar sefaaa yapp internettealkisalkisalkis:roflol:
Kızlar yabancıı müzikkkkkk açtım şimdii hadi hopp hoppp:dance:stresleri atalım ohh:dance:
:roflol::roflol:Sürme valla...Meslek nedir senin:dance:hehehe öğle yapcam işte işe elimi bile sürmiciiiiim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisHamişimizzz gelmişş delüm gel şöyle otur.Koca göbeklim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt
yabancı music varmış
sğl canım ya tesekkur edırm sende hep aklımdasın inankı
müziğin sesi kısık mı ne azcuk açsanmı kii:dance:sositosositosositosositosositosositohihoyyythihoyyyt
pek meslek sayılmaz ama:roflol::roflol:Sürme valla...Meslek nedir senin:dance:
alkisalkisalkisHamişimizzz gelmişş delüm gel şöyle otur.Koca göbeklim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
:asigim:Şeniz
Sekreterrr hanımmm tamam açıyorumm VOLUMMM son ses delikafadulden delikafadulden güm güm güm delikafaduldenvavvvv:roflol:
ohh be şöyle son ses daha bi iyi oluyorrrmuş sesi açan ellerin dert görmesinn:sm_cool::dance:hihoyyytsositososito
Kız sen bekarmışsınnn yeni gördüm prof,ilindeeekaydirigubbakcemile3Bende kısır döngü partisindesin çocuk istiyorsun sandım sırnaşık şey
heya canım bekarım daha ben
yoksam bekarlar giremiyormuydu buraya:kedi::kedi::kedi:
hayır canım herkezee açıkkkk :dance::danceartii partidirrrralkisalkisalkishihoyyyt
Utanma nuran :jeyyar:utanmayı bırakta senin şu patrona tuzak hazırlayalımkaydirigubbakcemile3oh iyi herkeşlere açıksa
bunca zamn yanlış topiğe girdim de farkmı etmesim diye endişelendim :kedi:
biraz yanlış geldim sandım çok utandımmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:
ula parti veriyonda benim niye haberim yok bende geldüm baluşum
Utanma nuran :jeyyar:utanmayı bırakta senin şu patrona tuzak hazırlayalımkaydirigubbakcemile3
bEYZA kIZ BU parti 1.5 aydır var:roflol:görmedinmiii.Ben biliyorsun sanıyordum gell delümdelikafaduldenkuduralımmııdelikafaduldendeli danalar gibi:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?