Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son 8gune girdik anacım bende bıkmıyorum heray yenılgıyı göruyorum yıne saf gibi umıtlenıyorum umit fakırın ekmegıymışya bızımkısde o muhabbet galıba :)

son 8gune girdik anacım bende bıkmıyorum heray yenılgıyı göruyorum yıne saf gibi umıtlenıyorum umit fakırın ekmegıymışya bızımkısde o muhabbet galıba :)

canımm hoşgeldinnnnn.Kader arkadaşım benimmm senin hamile kalmanı o kadar çok istiyorumkii.İnşallahh en kısa zamanda gelecek bebekler:asigim:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt
yabancı music varmış

hehehe öğle yapcam işte işe elimi bile sürmiciiiiim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol:Sürme valla...Meslek nedir senin:dance:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt
yabancı music varmış
alkisalkisalkisHamişimizzz gelmişş delüm gel şöyle otur.Koca göbeklim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
sğl canım ya tesekkur edırm sende hep aklımdasın inankı

:asigim:Şeniz

müziğin sesi kısık mı ne azcuk açsanmı kii:dance:sositosositosositosositosositosositohihoyyythihoyyyt

Sekreterrr hanımmm tamam açıyorumm VOLUMMM son ses delikafadulden delikafadulden güm güm güm delikafaduldenvavvvv:roflol:

:roflol::roflol:Sürme valla...Meslek nedir senin:dance:

alkisalkisalkisHamişimizzz gelmişş delüm gel şöyle otur.Koca göbeklim:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

:asigim:Şeniz
pek meslek sayılmaz ama

azcuk ön muhasebe ve sekreterlik oliyiii

Sekreterrr hanımmm tamam açıyorumm VOLUMMM son ses delikafadulden delikafadulden güm güm güm delikafaduldenvavvvv:roflol:

ohh be şöyle son ses daha bi iyi oluyorrrmuş sesi açan ellerin dert görmesinn:sm_cool::dance:hihoyyytsositososito

ohh be şöyle son ses daha bi iyi oluyorrrmuş sesi açan ellerin dert görmesinn:sm_cool::dance:hihoyyytsositososito

Kız sen bekarmışsınnn yeni gördüm prof,ilindeeekaydirigubbakcemile3Bende kısır döngü partisindesin çocuk istiyorsun sandım sırnaşık şey

Kız sen bekarmışsınnn yeni gördüm prof,ilindeeekaydirigubbakcemile3Bende kısır döngü partisindesin çocuk istiyorsun sandım sırnaşık şey

heya canım bekarım daha ben
yoksam bekarlar giremiyormuydu buraya:kedi::kedi::kedi:

hayır canım herkezee açıkkkk :dance::danceartii partidirrrralkisalkisalkishihoyyyt

oh iyi herkeşlere açıksa
bunca zamn yanlış topiğe girdim de farkmı etmesim diye endişelendim :kedi:
biraz yanlış geldim sandım çok utandımmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:

ula parti veriyonda benim niye haberim yok bende geldüm baluşum

oh iyi herkeşlere açıksa
bunca zamn yanlış topiğe girdim de farkmı etmesim diye endişelendim :kedi:
biraz yanlış geldim sandım çok utandımmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:
Utanma nuran :jeyyar:utanmayı bırakta senin şu patrona tuzak hazırlayalımkaydirigubbakcemile3
ula parti veriyonda benim niye haberim yok bende geldüm baluşum

bEYZA kIZ BU parti 1.5 aydır var:roflol:görmedinmiii.Ben biliyorsun sanıyordum gell delümdelikafaduldenkuduralımmııdelikafaduldendeli danalar gibi:jeyyar:

hazırlayak valla
heheheh dün de gitmiş balık tutmaya çift sim kartlı sevdiği cep tlf
culup diye diye denize düşmüşş
sabah hüzünlü hüzünlü anlatıyor
tamirci tamir olmaz çöpe atıver demiş
hahahahah nasıl güldüm ama karşısın daa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…