Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey: :roflol:oHH İYİ Olmuş ona .Seni çalıştırıp yorarsa öyle bulmuş cezasınıkaydirigubbakcemile3
Herkes Gezmeyemi gitti Hani nerede Particiler .

:dance: :teytey: :teytey:Ceylanımm burdayımmm müziği açtım yine puhahaha:roflol:
Dam üstünde uneler :teytey:Tombul Tombul memeler:teytey:Memeler baş kaldırmış..:teytey:Kavuşmuyor düğmelerrr:teytey:Zalımm zalımm hahahaha bugun azcık arabeskleşeyim:teytey:

Çokk şey kaçıroyorsunuz çokk :roflol::sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:

kacmadan yakalayaym dedım..
hanı yıne yemekmı var ben goremedım...delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Rapunumm yemek değil nan.Aklın fikrin yemektemi seninde:roflol:Bırakın yemeğiiii dance edelimmm:dance:

rapuum ben madonnanın bu şarkısını küçüklüğümden beri çook severim sağol caniş

balum nerdesin ev sahibi zaten geldi kırmızılar vurdum kendimi partiyeeee ohhhhhhhh yandannnnnn:teytey:

tutmayın leeeennn beniiiii sağdan soldan :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

Ohhh sağdann :dance:birde soldann:dance:Yettim kurnazımm :dance:kırmızı baş geldi demek .Son gelişi olur inşallahhhh:teytey:

Ohhh sağdann :dance:birde soldann:dance:Yettim kurnazımm :dance:kırmızı baş geldi demek .Son gelişi olur inşallahhhh:teytey:

inşallah beeeee balumm 2 gün gecikti sevindim bu sefer oldu diye ama yok be canım nerde bizde o şans bende dedimki gidim balumun partisindede keyfim yerine gelsin.:a015::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…