Black Eyed peas ___Boom Boom Pow
:sm_cool: :sm_cool:
I like that boom boom pow:sm_cool:
Them chicken jackin my style
:sm_cool:
They try copy my swagger
:sm_cool:
aman aman canım balım burdaymış ben de yeni gördüm ve hemen geldim seni öpmeye neşeniz bol olsun
Canımm seni burda görmekk ne güzellllll hoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnhemen sana ikramda bulanyımm güzelll ekşili acılı bir kısırr yanında tremussıı :içelim:kaydirigubbakcemile5
Afiyettt olsunnnnn canımm Şenizyarasınn ohhhhkaydirigubbakcemile2oy oy oyy şimdiden ağzım sulandı ekşiler acılar tatlılar sağol canımmm ellerine yüreğine sağlıkŞeniz
kIZ SEN bilmiyormuydunn bu partiyi 2 ay olcak nerdeyse açalı:roflol:sizin topikten kızlar geliyorr buraya makbelll :)ozgul .anammm balımın partisi varmışda benim haberim yokkkkkkkkkkkkk:dilcikar:
sen yap partiyi yap inşallahh bebişin gelirde bana devredersin kısır döngü partinisırnaşık şey
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakim parti vramı partiiiiiii:lepi:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2Bak kurnazım huloloppp çeviriyorum benkaydirigubbakcemile2selam particiler nerdesiniz partiyi boş bırakmaya gelmez.
:dance::dance:Ohh ohh enerjin bitmesin hiççç hopp hopppp:dance:akşam sporumu yaptım,kesmedi bide balımın partisine uğruyayım dedim....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
imaj yaptımşakkıdı
Kuzucuklar İyi geceler ...Keyifler nasıl dün çıktıktan sonra çok kötü oldum yine başbelam glifor resmen ilaçla savaş veriyorum..Başetmesini Öğrendim diyorum sonra midemi altüst ediyor..
balım slm nasılsın.... izmir çok sıcak pişiyoruz yanıyoruz kavruluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?