Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Black Eyed peas ___Boom Boom Pow
:sm_cool: :sm_cool:
I like that boom boom pow:sm_cool:

Them chicken jackin my style
:sm_cool:

They try copy my swagger
:sm_cool:

vayyy balımmmm süper şarkııı..........kop koppp delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt:teytey::dance::dance::dance::dance:

aman aman canım balım burdaymış ben de yeni gördüm ve hemen geldim seni öpmeye neşeniz bol olsun

aman aman canım balım burdaymış ben de yeni gördüm ve hemen geldim seni öpmeye neşeniz bol olsun

Canımm seni burda görmekk ne güzellllll hoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnhemen sana ikramda bulanyımm güzelll ekşili acılı bir kısırr yanında tremussıı :içelim:kaydirigubbakcemile5

Canımm seni burda görmekk ne güzellllll hoşgeldinnnnbuyrunnnnnnnnnhemen sana ikramda bulanyımm güzelll ekşili acılı bir kısırr yanında tremussıı :içelim:kaydirigubbakcemile5

oy oy oyy şimdiden ağzım sulandı ekşiler acılar tatlılar sağol canımmm ellerine yüreğine sağlıkŞeniz

anammm balımın partisi varmışda benim haberim yokkkkkkkkkkkkk:dilcikar:

sen yap partiyi yap inşallahh bebişin gelirde bana devredersin kısır döngü partinisırnaşık şey

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakim parti vramı partiiiiiii:lepi:

oy oy oyy şimdiden ağzım sulandı ekşiler acılar tatlılar sağol canımmm ellerine yüreğine sağlıkŞeniz
Afiyettt olsunnnnn canımm Şenizyarasınn ohhhhkaydirigubbakcemile2
anammm balımın partisi varmışda benim haberim yokkkkkkkkkkkkk:dilcikar:

sen yap partiyi yap inşallahh bebişin gelirde bana devredersin kısır döngü partinisırnaşık şey
kIZ SEN bilmiyormuydunn bu partiyi 2 ay olcak nerdeyse açalı:roflol:sizin topikten kızlar geliyorr buraya makbelll :)ozgul .
tamam canım sana devrederimmkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakim parti vramı partiiiiiii:lepi:

ELChım parti devam ediyorrrr..:dance:

Ohh be azcık keyif yapayımm güneşin altındaaa.Taras kata çıktım ben kızlarr sigara içmek isteyen gelsin ...temiz havada içebülürkaydirigubbakcemile3

Kuzucuklar ıyi geceler ...Keyifler nasıl dün çıktıktan sonra çok kötü oldum yine başbelam glifor resmen ilaçla savaş veriyorum..Başetmesini Öğrendim diyorum sonra midemi altüst ediyor..

Herkes Pazar keyfinin tadını çıkartıyor anlaşılan..opuyorumnanaktan

akşam sporumu yaptım,kesmedi bide balımın partisine uğruyayım dedim....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

imaj yaptımşakkıdı

:sm_cool: :sm_cool:
sengözlerimebaksanab dedmide getirdim azıcık dans etsin kendine gelsin :roflol: :roflol: :roflol:

selam particiler nerdesiniz partiyi boş bırakmaya gelmez.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2Bak kurnazım huloloppp çeviriyorum benkaydirigubbakcemile2
akşam sporumu yaptım,kesmedi bide balımın partisine uğruyayım dedim....:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

imaj yaptımşakkıdı
:dance::dance:Ohh ohh enerjin bitmesin hiççç hopp hopppp:dance:
Kuzucuklar İyi geceler ...Keyifler nasıl dün çıktıktan sonra çok kötü oldum yine başbelam glifor resmen ilaçla savaş veriyorum..Başetmesini Öğrendim diyorum sonra midemi altüst ediyor..

:1hug::teselli:Ceylan gözlüm fıstığım benimm dayan canım bu zorlu sınavı geçicez inşallahhhhhh..Rabbim miğdene şifalar versinde bulanmasın hiç:Saruboceq:

balım slm nasılsın.... izmir çok sıcak pişiyoruz yanıyoruz kavruluyoruz

balım slm nasılsın.... izmir çok sıcak pişiyoruz yanıyoruz kavruluyoruz

Canım iyiyim sen nasılsınnnŞenizşafak az kaldı:jeyyar:burasıdaa sıcakk ama orası kadar değildirrr.Denizden esinti geliyorr güzelll yaniidelikafadulden

Anammm Tremisumm gelmişşşş:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…