Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısır yapıp durmayın ya canım çekiyor..
yalnız napayım kısırı.. mafoldumben

klava:
Canım iyiyim sen nasılsınnnŞenizşafak az kaldı:jeyyar:burasıdaa sıcakk ama orası kadar değildirrr.Denizden esinti geliyorr güzelll yaniidelikafadulden

Anammm Tremisumm gelmişşşş:dance:
evt canım 7gun kaldı gercı daha çok ta belkı hala hamile kalma sansım vardır.
nacım heray 2 3gun ileri atiyor öleolunca çokk uzun sure bekliyorum benım gıbı olan varmı acaba
2 3 ayda bı bıy atıyor nerdeyse bı 12 gun geıyor dger ay normal geliyor sonrakiay 8gun gecıyor ne deyem şimdi ben bu zımpırtıya dimi ama
klava:

4 yıl gectı be balsurat içim acıyor aslında takmamya işi girgiraalamyacalışıyorum ama kımı zman koyuyorbeeee

kısır yapıp durmayın ya canım çekiyor..
yalnız napayım kısırı.. mafoldumben
Tuliyn merak etme hep beraberr toplandıkmııı öyle bir güzell giderkiiiicokacimcoook

klava:kötükedihüsoKırmızı kartt gelmezzz inşallahhhhh alkisalkisalkis

4 yıl gectı be balsurat içim acıyor aslında takmamya işi girgiraalamyacalışıyorum ama kımı zman koyuyorbeeee

Evet zaman geçiyor koyuyorda.Ama yapacak hiçbirşeyimizz hiçirşeyimiz yok maleseff.Bu duruma zorda olsa alışmamız lazımm.Yoksa hayat çekilmez hall alıyorDUA etmekten başka elimizden birşey gelmiyorr.rabbim bizler için en hayırlı zamanı bilirr.Ona sığınalım :Saruboceq:

bize gel bende yanlızım birlikte yaaprız yeriz nar ekşiside katarıziçine hemde:)

gelürüm hade tarif et nirdesin..
nar ekşili tadem bi beğenirsem koyarım..
olmadı limon isteremm..
yoksa cebümde getiririm :roflol: :roflol:

Tuliyn merak etme hep beraberr toplandıkmııı öyle bir güzell giderkiiiicokacimcoook

hani topla bakalım nerde toplucan şekerim..
ahh ahh keşke..
ah keşkem keşkem keşkem olabilseydi keşkem :roflol: :roflol: :roflol:

bumuyani sen kimsün.. nesün.. necisün..
tanıyayım bi seni yakından..
bizim gibi bebek peşinde mi koşuyorsun yoksa..
Allah tez zamanda vesin canım..
izmirdeymişsinde tanışmayı isterim heee yerimseniben

ana kız sende izmirdeymiisnya bak yenı gördum bende seni şimdi bak izmir garajına gel menemn otobusune bin menemn ust gecıtte in sağtarfa don dumduz gel karsına yol ayrımı cıkcaz solunda kuuck bı bufe var ordan sağa don ben senı karsıalrım heheh sen nerdesın ..

menemen didin yordun şimdi beni.. kaydirigubbakcemile3
ay çiğlinin trafiği sinir ediyor beni..
her seferinde tıkanık denk geliyor bize ya..
canım sen garaja gel 50-51-54-250-191-555 den birine bin yıldırım beyazıt cami durağında in ben seni alırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çamdibinde oturuyorum ben..
pekte uzakmışız be yaaa... mafoldumben

evt canımbnde bebk hasretıyle yanıp tutan bı anne aday adayıyım

yaa menemn deyınce çok uzak gelıyor herkese ama aslında oakdrda uzakta değiliz yaaaa.izmir buluşmasıolduya ordaydımbnde nasıpolursa ramazan girmeden evıme cagırmk istiyorum kklı dostları

tulıny sen nezamandır sitiyosun canım tedavıoluyomusun

evt canımbnde bebk hasretıyle yanıp tutan bı anne aday adayıyım

Allah hayırlısını versin canım..
kısa zamada versin inş.. :Saruboceq:

yaa menemn deyınce çok uzak gelıyor herkese ama aslında oakdrda uzakta değiliz yaaaa.izmir buluşmasıolduya ordaydımbnde nasıpolursa ramazan girmeden evıme cagırmk istiyorum kklı dostları

ya öyle mi ben bir tanesine gidebilmiştim..
diğerlerine kısmet olmadı..
bak şimdi merak ettim resimde vardı ama hatırlamıyorum baktım da..
izmirin ilçeleri hep çevresinde ya menemen daha dışarda daha uzak gibi geliyor herhalde herkese..
nasip olur bir gün görüşürüz inş canım..
çok öptüm iyi geceler diliyorum sana..
uykim geldi de :gitme:

Son düzenleme:
musaitolunca konu acrım gelmk istersen bekelrımbana kib Rabbım yar ve yardımcınımz olsun canım iyi geceler

tulıny sen nezamandır sitiyosun canım tedavıoluyomusun

canım ben 6 yıllık evliyim bu ay 7 ye giricez Allah'ın izniyle..
2 yıldır istiyoruz..
geçen sene nisanda eşim ameliyat oldu varikoselden..
bu sene nisanda düzelmişti..
martta yumurta takibine başladılar..
ama klomen kist yapıyor hep..
marttakinde 2 ay uğraştım kistlerle..
bir de haziranda kullandım yine kist var.
yine hap kullanıyorum..
eşimin değerleri de ameliyat öncesindende kötü olmuş şimdi..
4 ağustosta tekrar test yaptırıcaz ona göre tedavi başlanıcak yine..
hayırlısını diliyorum hep..
dualarımın içine sende girdin canım..
hayırlısıyla hamile arkadaşlarımız sağ salim bebeklerini kucaklarına alsınlar..
bizlere de versin Rabbim..
bebek gördükçe deli oluyorum..
Allah yardımcımız olsun çok aratmasın inş..
epey uzun yazdım kusura bakmayın kızlar.

musaitolunca konu acrım gelmk istersen bekelrımbana kib Rabbım yar ve yardımcınımz olsun canım iyi geceler

sağol canım müsait olursam seve seve gelirim..
seni de beklerim.. opuyorumnanaktan
iyi geceler datlu rüyalar..

yok canım sğl paylaştıgın için ne kusuru:)
eşin nerde amliyat oldu benım eşimde amlıyat oldu bızım degrlerımz çok guzel yukseldı azosperm vardı eşimde daha dogruus azospermmış bız bunu gecn ay ogrendık ilk tahlılımzı buldukta :)
eşim şifa da ameliyatoldu.biz memnun kalıdk çok sukur şimdi ege unıvtup bbek merkezine başldık 4agus ta eşimyenıden tahlıl verıcek ona göre dokotrlagörusucez nasılbi tedavoı onerrıse artık buarada azospermken bı hamilelğim oldu ama kalp atışları duyulmadı kurtaj oldum
kurtajdan sonra çok zorluk cektım kanamam durmayı 1bucuk yıl kanama
sorunu cektık ilşiki sırasında kanama oluyodu meger kurtajdn dolayı yara
oluşmuş
irenbede dilek aslan gördu yarayı dondurtuk yaraavrken ay ytumurta takıbı yapıldı bi turlu
doktoruna denk gelemdık anlıycagın karsıyaka devlt hastaneısnde biş doktotragidiyorduk
oda yamuk yaptı bize
en son egeye başlayalım dedık artık bizde bakalım artık onumzue rabbım daha neler cıkartıcak

aslında yazsam roman olur inankı şimdiye kadr oyle seyler yasadımkı su kucuk yaşıma oyle seyler sıgdırdımkı bı kaçkonu actım belkı denk gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…