kısır yapıp durmayın ya canım çekiyor..
yalnız napayım kısırı.. mafoldumben
evt canım 7gun kaldı gercı daha çok ta belkı hala hamile kalma sansım vardır.Canım iyiyim sen nasılsınnnŞenizşafak az kaldı:jeyyar:burasıdaa sıcakk ama orası kadar değildirrr.Denizden esinti geliyorr güzelll yaniidelikafadulden
Anammm Tremisumm gelmişşşş:dance:
Tuliyn merak etme hep beraberr toplandıkmııı öyle bir güzell giderkiiiicokacimcoookkısır yapıp durmayın ya canım çekiyor..
yalnız napayım kısırı.. mafoldumben
klava:
evt canım 7gun kaldı gercı daha çok ta belkı hala hamile kalma sansım vardır.
nacım heray 2 3gun ileri atiyor öleolunca çokk uzun sure bekliyorum benım gıbı olan varmı acaba
2 3 ayda bı bıy atıyor nerdeyse bı 12 gun geıyor dger ay normal geliyor sonrakiay 8gun gecıyor ne deyem şimdi ben bu zımpırtıya dimi ama
klava:
4 yıl gectı be balsurat içim acıyor aslında takmamya işi girgiraalamyacalışıyorum ama kımı zman koyuyorbeeee
bize gel bende yanlızım birlikte yaaprız yeriz nar ekşiside katarıziçine hemde:)
Tuliyn merak etme hep beraberr toplandıkmııı öyle bir güzell giderkiiiicokacimcoook
ana kız sende izmirdeymiisnya bak yenı gördum bende seni şimdi bak izmir garajına gel menemn otobusune bin menemn ust gecıtte in sağtarfa don dumduz gel karsına yol ayrımı cıkcaz solunda kuuck bı bufe var ordan sağa don ben senı karsıalrım heheh sen nerdesın ..
evt canımbnde bebk hasretıyle yanıp tutan bı anne aday adayıyım
yaa menemn deyınce çok uzak gelıyor herkese ama aslında oakdrda uzakta değiliz yaaaa.izmir buluşmasıolduya ordaydımbnde nasıpolursa ramazan girmeden evıme cagırmk istiyorum kklı dostları
tulıny sen nezamandır sitiyosun canım tedavıoluyomusun
musaitolunca konu acrım gelmk istersen bekelrımbana kib Rabbım yar ve yardımcınımz olsun canım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?