Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatilbudur dan almıştık turuDaha önce açtığım konu ,hala karar verebilmiş değilim.Önerebileceğiniz bir tur şirketi var mı acaba?Hem eğlenmek,hem de gezmek istiyorum.
Jolly ile giden arkadaşım(emekli olmak üzere) hiç memnun kalmamışt rehberden.Ekip üst mevkilerden insanlar ve rehber çok yetersiz kalmış,genç de olunca sağlıklı iletişim kuramamışlar.Hatta turu terk etmiş rehber,Belgrad ‘da kalmışlar.Ülkeden çıkış da rehberle oluyormuş kurallara göre bunlar gerisin geri rehberin gönlünü yapmışlar.Tatilbudur dan almıştık turu
Jolly tur düzenliyormuş sanırım
Bazı aksaklıklar olsa da beğenmiştim ama balkanlar değildi
Jolly ye bakabilirsiniz
İnşallah gidersin,Ayy ben de Bosna çok istiyorum
Tüh ne şanssızlıklar yaşamışlar yaJolly ile giden arkadaşım(emekli olmak üzere) hiç memnun kalmamışt rehberden.Ekip üst mevkilerden insanlar ve rehber çok yetersiz kalmış,genç de olunca sağlıklı iletişim kuramamışlar.Hatta turu terk etmiş rehber,Belgrad ‘da kalmışlar.Ülkeden çıkış da rehberle oluyormuş kurallara göre bunlar gerisin geri rehberin gönlünü yapmışlar.
Sonra başka bir rehber gelmiş,o da sıkıntı imiş.
İyi olmayan rehbere denk gelmiş de olabilirler ama Jolly biraz beni endişelendiriyor.
Ama ben kış tatilinde memnun kalmıştım.
Benim için ortam da önemli.
Biliyorum ama yeni yapmaya başladıkları için bu tarz etkinlikleri tecrübelerine güvenemiyorum.Öğretmenseniz öğretmenler sayfası diye bir sayfa var yazın öğretmenlere Balkan turu yaptırıyor. Fırsatım olursa katılmak istiyorum ben de.
Bir kaç senedir yapıyorlar. Karar sizin tabiBiliyorum ama yeni yapmaya başladıkları için bu tarz etkinlikleri tecrübelerine güvenemiyorum.
Daha önce boluya filan gitmiştim,sürünmüştüm baya bi