Balkanlara gitmek istiyorum,

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.298
1.570
133
34
Merhabalar,bu yaz turla Balkan ülkelerini gezmek istiyorum.Önerebileceğiniz tur şirketleri var mı?Özelden yazabilirsiniz.

Daha önce açtığım konu ,hala karar verebilmiş değilim.Önerebileceğiniz bir tur şirketi var mı acaba?Hem eğlenmek,hem de gezmek istiyorum.

Daha önce açtığım konu ,hala karar verebilmiş değilim.Önerebileceğiniz bir tur şirketi var mı acaba?Hem eğlenmek,hem de gezmek istiyorum.
Tatilbudur dan almıştık turu
Jolly tur düzenliyormuş sanırım
Bazı aksaklıklar olsa da beğenmiştim ama balkanlar değildi
Jolly ye bakabilirsiniz

Tatilbudur dan almıştık turu
Jolly tur düzenliyormuş sanırım
Bazı aksaklıklar olsa da beğenmiştim ama balkanlar değildi
Jolly ye bakabilirsiniz
Jolly ile giden arkadaşım(emekli olmak üzere) hiç memnun kalmamışt rehberden.Ekip üst mevkilerden insanlar ve rehber çok yetersiz kalmış,genç de olunca sağlıklı iletişim kuramamışlar.Hatta turu terk etmiş rehber,Belgrad ‘da kalmışlar.Ülkeden çıkış da rehberle oluyormuş kurallara göre bunlar gerisin geri rehberin gönlünü yapmışlar.😅
Sonra başka bir rehber gelmiş,o da sıkıntı imiş.
İyi olmayan rehbere denk gelmiş de olabilirler ama Jolly biraz beni endişelendiriyor.
Ama ben kış tatilinde memnun kalmıştım.
Benim için ortam da önemli.

Ben geçen yaz jolly ile gittim balkan turuna. Rehberimiz iyiydi. Tur da çok keyifliydi. Tavsiye ederim.

Jolly ile giden arkadaşım(emekli olmak üzere) hiç memnun kalmamışt rehberden.Ekip üst mevkilerden insanlar ve rehber çok yetersiz kalmış,genç de olunca sağlıklı iletişim kuramamışlar.Hatta turu terk etmiş rehber,Belgrad ‘da kalmışlar.Ülkeden çıkış da rehberle oluyormuş kurallara göre bunlar gerisin geri rehberin gönlünü yapmışlar.😅
Sonra başka bir rehber gelmiş,o da sıkıntı imiş.
İyi olmayan rehbere denk gelmiş de olabilirler ama Jolly biraz beni endişelendiriyor.
Ama ben kış tatilinde memnun kalmıştım.
Benim için ortam da önemli.
Tüh ne şanssızlıklar yaşamışlar ya🙈geçmiş olsun
Kötü deneyimler olunca insan endişeleniyor haklı olarak
Biz memnunduk yani ben memnundum en azından
Bilgili bir kadındı
İngilizce fransızca ve almanca biliyordu ayrıca fransızca yeminli tercümanlık yaptığını fılan söyledi
Yaşı vardı ama enerji doluydu
Ben 8 de sürünerek kalkıyordum o kalkmış kahvaltısını bile yapmış oluyordu😬

Rehber işi tamamen şans ki. Ve tura katılanlarla rehberin enerjisinin uyması önemli. Siz bilindik büyük tur şitketlerinin birinden alın ki genel olarak otellerde falan süprizle karşılaşmayın muhattabınız olsun. Jolly olur,tatil budur olur ets olur . Rehber işi için dr dua edin başka yapacak bit şey yok:) ki bence rehber önemi değil hepsi intetnette yazıyor bilgilerin açar bakarsınız. Kafa arkadaşınız varsa zaten zevk alırsınız.

Öğretmenseniz öğretmenler sayfası diye bir sayfa var yazın öğretmenlere Balkan turu yaptırıyor. Fırsatım olursa katılmak istiyorum ben de.

Öğretmenseniz öğretmenler sayfası diye bir sayfa var yazın öğretmenlere Balkan turu yaptırıyor. Fırsatım olursa katılmak istiyorum ben de.
Biliyorum ama yeni yapmaya başladıkları için bu tarz etkinlikleri tecrübelerine güvenemiyorum.
Daha önce boluya filan gitmiştim,sürünmüştüm baya bi

Back
X