ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
balkon sezonu açıldığından beri içim hiç rahat değil. 2 yaşında bir oğlum var ve beraber balkonda olmaktan çok keyif alıyoruz. asla onu yalnız bırakmıyorum ve gözümü üzerinden ayırmıyorum ancak her an huzursuz olmak istemiyorum. insanız, anneyiz, yorgunbazen de dalgınız :)
balkonumuzda yarım metrelik duvar üstünde de 2 karışlık metal korkuluk var. oğlum duvara çok rahat bacağını atabilecek durumda. sonra da ....allahım sen gösterme.
evim kira olduğu için fazla masrafa girmeden ne yapabileceğimi araştırıyorum. demire ilave yaptırıp yükseltmek veya cam korkuluk dışında tavsiyeleriniz ve deneyimlerinize ihtiyacım var
balık ağımı oda ne demeyin.
bir zamanlar müdürlük yaptığım kurumda merdiven boşluklarına balkonlara parmaklık yerine renkli ve çok kullanışlı bu balık ağlarından kullanmıştık 5 yıl oldu hala yıpranmadı. öneririm. araştırın matkapla üst duvara cengeller takıp bağlayın birde alttan balkon demirlerine bağlayın .
masrafsız basit ve kullanışlı...
balık ağını kullanıp memnun kalan var mı?
yada başka çare bulan?
koçtaştan metreyle aldım ve çevremdekilerde öyle yaptıçok güzel bir konu açmışsınız arkadaşlar...
değerli yorumlarınız içinde hepinize teşekkür ederim.birimizin aklıan hiç gelmeyecek bir şey bir diğer arkadaşımızın aklına geliyor ve fikir alışverişi hepimizin işine yarıyor...iyiki varsınız...
benimde oğlum var 3 yaşına girdi,ama fena halde meraklı ve hareketli bir çocuk...benimde büyük bir balkonu var mutfağımın,ve üst katta evin yarısından itibaren olan bir terasımız.ve biz korkudan teras keyfi yapamıyoruz.geçen yıl eşim terası komple camlattı yerden tavana,katlanabilir camlardan..ama yazın açıp oturmak istiyoruz arkadaşlar akrabalar gelince..ama ne mümkün...3 tarafı açık nereye bakacağımızı şaşırıyoruz,çıktığımıza pişman oluyoruz...
gündüzde balkona çıkacak korkusuyla wc'ye bile giderken kilitliyorum balkon kapılarını.
PENCELER İÇİN BİR ÇÖZÜM BULDUK YALNIZ,AYNI ÇÖZÜM BELKİ KAPILARADA UYGULANABİLİR ASLINDA...
TEKZENDE SATILANPENCERELER İÇİN SATLAN ÇOCUK KİLİTLERİNDEN ALDIK TAKTIK TÜM CAMLARA..HER PENCEREYE UYUYOR.VE ESTETİK DURUYOR,ÇOK DİKKAT ETMESSENİZ ANLAŞILMAZ BİLE YANİ...VE ÇOCUK İSTESEDE AÇAMAZ.BÜYÜK İNSAN BİLE ZOR AÇIYOR ÇÜNKİ..
bende bunu paylaşayım dedim,belki faydası olur içinizden birine...
ama şu file işini tuttum bende...yapı marketlerde falan bakacağım metreyle satılıyormudur diye..balkonum küçük olsa hamağı bile bu iş için kullanabilirim diye geçti aklımdan ama balkonum büyük yetmez...
rabbim yawrularımızı korusun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?