Balkon güvenliği

cevabınız için çok teşekkür ederim.
bu balık ağıyla nasıl kapattınız balkonu.yani nasıl tutturdunuz.
kusra bakmayın çok soru sordum.eşimi ikna etmem için iyice öğrenmem lazım.
eger varsa zahmet olmazsa fotograf eklermisniz.
yoksa da sorun değil.
şimdiden teşkkür ederim.

rica ederim :) zamanınd ben de çok araştırma yaptım,çok iyi anlıyorum,yardımcı olabilirsem ne mutlu
bu aların eni nin uzunluğu tavandan,balkon demirlerinin altına kadar geliyor,uzunluğunuda siz belirliyorsunuz,balknunuzun uzunluğuna göre.Balkonunuzu ölçün,koçtaştaki görevli de bilir zaten,ona göre ölçüyle alın.rulo halinde torbaya koyup verecekler size.Bunu yukarıdan ve aşağıdan kroşelerle tutturanlar oldu komşularımdan onlarda memnun ama bana göre yeterince güvenli değil,en azından benim kızım için.Onlar o şekilde kullanıyorlar,memnunlar.Siz de öyle tutturabilirsiniz isterseniz ya da bizim gibi yapabilirsiniz,bizimki açılamaz,koparılamaz bir halde.Ancak kesilerek çıkarılabilir.Evimize gelen tüm misafir erkekler birer kez asılıp denediler,koparamadılar.

Öncelikle yeteri kadar çengeller aldık.alkonun üst kısmına taktık.Matkapla delikler açıp,dübeller takıp,bu dübellere çengelleri sımsıkı taktık.Sonra balık ağlarını bu çengellere taktırdık.Kopmaz kablolaları her bir delikten geçirdik.Her bir delikten geçirirken,bir arkasından bir önünden şeklinde geçirdik,örer gibi bir bakıma.Böylece çengellerden çıkması imkansızlaştı.sonra uçlarını klemenslerle bağlayarak sabitledik.sonra geldik aşağı kısmından germeye.Güzelce gerdik,esneklik olmamalı mümkün olduğunca.plastik kelepçelerle balkon demirine bağladık.Bolca taktık kelepçelerden,arada boşluk kalmasın diye.Aradan geçebileceği bir boşluk kalmasın yani.İnşallah anlatabilmişimdir

yok bu değil canım

çook teşekkür ederim.zman ayırıp hemde çok uzun ve ayrıntılı cevaplamanıza çok mutlu oldum.
sağolun

paylaşımlar icin cok tesekkurler,ben bunu yarın eşime bir sunayım,umarım ikna edebilirim,cok huzursuzum boyle
hay Allah razı olsun,harika bir fikir gercekten

inşallah yardımcı olabilmişimdir.biz kızımı 1 kez düştü sanıp çıldırma noktasına gelmiştik eşimle,hatta eşim balkondan aşağı filan baktı ve o birkaç saniyeyi nasıl yaşadığımızı anlatamam sitedeki komşularımız hala o çığlıkları unutmadık diyorlar

Benim evde 8. Kat bu korkuyu bende çok yasadım gittim file aldım tel yani boydan böya kapatıyor benim balkOn 5,5 metre komple kapattım öyle Demir kadar sağlam olnasada hiç yoktan iyi istediğin anda sokepiliyorsunuz Türkiye'de varmi bilmiyorum bir araştırın iki oglumuda balkonda rahatlıkla oynatabiliyorum tavsiye ederim fazla pahalı değil her eve kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…