Balkona oturma

Balkon yüksek degildi oturdun sadece tam oturayım diye kendimi hafif geriye çektim hamileligim için sıkıntı olur mu?
Yanı cok hafif bı yukseklıge yerden yukarı doğru kendinizı cekerek oturdunuz dimi? Yok bısey olmaz bu kadar gerılmeyin. Zaten 27 haftalık gebelıkte vucudunuz buna elvermez yüksek olsa.

Kendinizi yukari cekerek biraz yuksek bi yere oturdunuz sanirim. Birsey olmaz endise etmeyin

27 haftalik gebeyim balkon yüksek değildi normal oturdum tam oturayım diye hafif kendimi geriye çektim ama gebeligim için sıkıntı olur mu hoplama veya zıplama olmadı?

Şifreli kanal mi bu

hocam bahçedeki çeşmenin yanına otursam bi de az eğilip su içsem gebeliğime bişi olur mu? Değil mi ama bu

Canım @alevvekız gerçekten ne demek istediğin anlaşılmıyor. Anlaşılan da böyle komik oluyor kuzum çok şüphelendiysen doktoruna sor istersen.

Yanı cok hafif bı yukseklıge yerden yukarı doğru kendinizı cekerek oturdunuz dimi? Yok bısey olmaz bu kadar gerılmeyin. Zaten 27 haftalık gebelıkte vucudunuz buna elvermez yüksek olsa.
Evet ama normal di kendim Normal oturdum sadece yarım oturduğum için düşmeyeyim diye geriye çektim bu kadar

Normal oturdum ama yarım oturdum düşmeyeyim diye geriye çektim sadece
Senin hamişliğine kurban Allah bizlere de böyle sorular nasip etsin aylardır deniyoruz malesef olmuyor amacım seni yermek değil canım ama o kdar minnoş sormuşsun ki takılmadan edemedim bebeğini sağlıkla kucağına al canım inşallah

Demek istediğim balkon hafif yüksekti yarım oturdum dusmeyeyim diye kendimi geriye çektim o esnada plasentada filan sıkıntı olur mu diye sormuştum ama açıklayıcı soramadım galiba

Rabbım sizede nasip etsin illaki korkuyorum yanlış hareket edicem diye ondan sizlere de sormak istedim ilk gebeligim olunca fazla bilgim de olmadığı için

Demek istediğim balkon hafif yüksekti yarım oturdum dusmeyeyim diye kendimi geriye çektim o esnada plasentada filan sıkıntı olur mu diye sormuştum ama açıklayıcı soramadım galiba
Allah'ın izniyle birşey olmaz kuzum o kadarcık şeyle. Sağlıklı gebelikse zaten sıkı sıkıya tutunur Bi dahaki doktor kontrolün ne zaman? Aklına çok takılacak olursa doktor kontrolünü öne çek istersen

Doktor kontrolüm ekimin 15 gibi doktorum hastaneden ayrılacağı için yoğun oluyor telefon ile sorsam kızar diye hafif cekindim

Doktor kontrolüm ekimin 15 gibi doktorum hastaneden ayrılacağı için yoğun oluyor telefon ile sorsam kızar diye hafif cekindim
Evet kızabilir çünkü okuyunca komik oluyor. Allah'ın izniyle birşeyi yoktur bebişinin. Zorlamadıysan kendini endişe etme canım. Ama dediğim gibi şüpheleniyorsan da bi şekilde muayeneye gitmeye çalış. Bence %90 birşeyi yoktur. Anneler grupları var oralara yazıp fikir sorsan daha tecrübeli kişiler cevap verecektir canım.

Wasttt (kızımın tabiriyle)
Korkmayın bişe olmaz Allah’ın izniyle, ağır spor yapan bayanlar görüyorum bazen sosyal medyada, onlara birşey olmuyorsa bizede olmaz Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…