Balkonda bıçak

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Kıskançlık konularına ara vermişken farklı bir konuyla karşınızdayım
Bu akşam çöp için mutfak balkonuna çıkacaktım ki yerde kocaman bir bıçak gördüm ve çok korktum.
Nasıl geldi oraya bilmiyorum, eşim yukardan düşmüştür dedi masa örtüsü silkelerken filan ama çok büyük bir bıçak hani set olurya boy boy bu en büyükleri işte, nasıl farkedemezler.
Üçüncü katta oturuyoruz hırsız filan olamaz değil mi ben kuruntu yapıyorum, huzursuz oldum yani

Sizin olamaz degil mi? Balkona masa ortusu falan götürürken icinden dusmus olmasin?

Yukarda ki dairelerden düşmüştür , tehlikeli ama sen ya da eşin orada olsaydınız belki üstünüze gelebilirdi.

Üst katlardan düşmüştür yüksek ihtimal. Hırsız sanmıyorum yanında o kadar kocaman bıçak taşısın.

paranoyadan, olmayan şeyleri varmış gibi düşünebileceğinden
bicagi eside gormus onun var oldugu kesin
olamayacak teknsey hirsiz ve buda bicak konusunda aklina gelebilecek en masum sey sanirim sizofrenler genelde hayal kurar ruya gorur ona inanirlaryani en azindan bizdekiler oyle

Yuh üst kattan nasıl satır düşer? O set bıçakların en büyüğü satırdır benim de var. Mümkün değil, bence hırsız falan girmiş ya da siz koymuşsunuz. Başka tür üst kattan düşemez.

3.kattan kata farkeder yani yere yakinlik mesafeniz yakinsa Assagidanda atilmis olabilir komsunun degilse polise haber verirdim

Üst kattan düştüyse düşüren hiç fark etmez mi inip aşagı istemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…