- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Anlattıklarınızla şizofreninin alakası yokbicagi eside gormus onun var oldugu kesin
olamayacak teknsey hirsiz ve buda bicak konusunda aklina gelebilecek en masum sey sanirim sizofrenler genelde hayal kurar ruya gorur ona inanirlaryani en azindan bizdekiler oyle
sulalesinde babbasida dahil 6 sizofren bulunan banami soyluyosunuz bunu benim hayatim onlarla gecti. babm babaannem halam kuzenlerim sizin bahsettiginiz sizofreni nasil bir sizofreni acaba kacinci evresi ? ben size adam oldurse cezasi yoktur derecesindeki bir sizofrenden bahsediyorumAnlattıklarınızla şizofreninin alakası yok
sulalesinde babbasida dahil 6 sizofren bulunan banami soyluyosunuz bunu benim hayatim onlarla gecti. babm babaannem halam kuzenlerim sizin bahsettiginiz sizofreni nasil bir sizofreni acaba kacinci evresi ? ben size adam oldurse cezasi yoktur derecesindeki bir sizofrenden bahsediyorum
valla bende orayi bagdastiramadim iste onu konusuyoruz arkadasla sizofreniye nerden baglladigini merak ettim konu ordan yurudukonu ile şizofren olmanın ne alakası var?
valla bende orayi bagdastiramadim iste onu konusuyoruz arkadasla sizofreniye nerden baglladigini merak ettim konu ordan yurudu
yok ben soylemedim ben alakasi olmadigini soyluyodum olur boyle karisikliklar onemli degilpardon şizorfren lafını ilk siz söylediniz sandım, başka bi üye söylemiş.
bence de alakası yok.
üst katlardan düşmesi yüksek ihtimal. ben olsam komşulara sorardım.
Bakın biraz sıkıldım mesajlarınızdan, benim mesajımın sonundaki gülücük ifadesinden geyik bir yorum olduğu ortadaydı; uzattıkça uzatmanın anlamı yok. Sonuçta balkonda birden beliren anlamsız kocaman bir bıçaktan bahsediliyor.sulalesinde babbasida dahil 6 sizofren bulunan banami soyluyosunuz bunu benim hayatim onlarla gecti. babm babaannem halam kuzenlerim sizin bahsettiginiz sizofreni nasil bir sizofreni acaba kacinci evresi ? ben size adam oldurse cezasi yoktur derecesindeki bir sizofrenden bahsediyorum
valla bende skildim acikcasi.Bakın biraz sıkıldım mesajlarınızdan, benim mesajımın sonundaki gülücük ifadesinden geyik bir yorum olduğu ortadaydı; uzattıkça uzatmanın anlamı yok. Sonuçta balkonda birden beliren anlamsız kocaman bir bıçaktan bahsediliyor.
Ben de yeterince şizofren tanıdım, rüya görme hayal kurmayla alakası yok, bildiğin gerçek hayatta yaşıyor gibilerdi, hatta biz şizofren olduklarını, anlattıklarının uydurma olduğunu 45-50 yaşlar civarında öğrendik. O zamana kadar gerçekten düşmanları var falan zannediyorduk. Anlatabildim mi acaba yeterince açık?
Mesele tepki vermeniz değil, zaten size yazılmış bir şey değildi neyin tepkisini verebilirsiniz ki? Konu sahibi merak ederse sorar, bozulursa tepki verir ona göre açıklamayı yaparım. Cevap verdiğim halde şizofreni açıklamak falan...valla bende skildim acikcasi.
ayrica yazdiklariniza bir tepkide vermedim sadece merak ettim nereden bagladiginizi hepsi bu.iyi gunler
Canım şizofren olabilir misin
Tabi ki gördü siz ona bakmayın benle uğraşıyo iştebicagi eside gormus onun var oldugu kesin
olamayacak teknsey hirsiz ve buda bicak konusunda aklina gelebilecek en masum sey sanirim sizofrenler genelde hayal kurar ruya gorur ona inanirlaryani en azindan bizdekiler oyle
Üst kattan düştüyse düşüren hiç fark etmez mi inip aşagı istemez mi
Yok 3. KattayızBence ne olur ne olmaz dokunmayin. Kimsenin cikmazsa da polisi arayin. Ilk katta misiniz? Biri disardan atmis olmasin
Ben değilim de sen olabilirmisin peki
Tabi ki gördü siz ona bakmayın benle uğraşıyo işte
Evet öyle birşey de olmadı
Yok 3. Kattayız
Herkesten alıntı yapamadım topluca cevap vereyim
Sabah çok erken çıkıyoruz işe gitmek için o yüzden çalmadık kapılarını ama bugün iş çıkışı gidip sorcam üst komşulara
Sabah birşey daha farkettik bıçağın ucu kırık dokunmadık hala yerinde duruyo.
Yuksrdan düşme ihtimali çok fazla ama bizim mutfağın balkonuna bakan karşı apartman bize çok yakın yani oradan da biri atsa gelir ama niye atsın ki
Saflıkla ne ilgisi var o kadar yükseğe tırmanmaları çok zor komşulara sorduktan sonra öyle yapıcam amaEliiif Eliiiff kuzummm saf mısın ucu kırık işte zorlamış bir yerleri kapıyı falan. Sen onu fazla elleme de bi peçeteyle tut poşete koy akşam da doğru polise.
Arkadaşa katılıyorum bence de polise gidin hırsız için hiç fark etmez 5.kat bile olsa tırmanmak isteyen tırmanır yine çıkar o kadar büyük bir bıçak sofra için de silkelenmiş olsa ağırlığından fark edilir diye düşünüyorum.Saflıkla ne ilgisi var o kadar yükseğe tırmanmaları çok zor komşulara sorduktan sonra öyle yapıcam ama
Saflıkla ne ilgisi var o kadar yükseğe tırmanmaları çok zor komşulara sorduktan sonra öyle yapıcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?