- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Ufff ins canim ya...nasil sıkıldı canım...bence bişey olmaz zaten onlar buzdolabında durmuyor ki kasaplar da dışarı asıyolar
ama fermente mi ısıl işlem görmüş sucuk mu
renginin koyulaşması kurumasıyla ilgili benim bildiğim
bir şey olmaz. sucuk bozulmaz. ben kendi sucuğumu kendim yaparım ve hep dışarda bırakırım. cok şiddetli 1e1 güneş görmediyse bir şey olmazKizlar 10 gündür tam
balkon dolabinda azimsanmayacak kadar sucuk unutmusum
cok üzüldüm..
bisey olmus mudur
rengi degismis?
Yazik ya israf mı oldu simdi
sucuğun üzerinde ki küflenme bağırsağa sarıldığı içindir. silersiniz yada yıkarsınız geçer. eger plastik poşette doldurulmuş ve içi küflenmiş ise zaten hiç almayın kediye köpeğe bile vermeyin.Kizlar kuf degilde boyle kuflenmeye yuz tutmus gibiydi...yumusamislardi...
pisirdim yedim...iyiydi fena degildi..esime de verdim(ona söylemedim henuz disarida unuttugumu)yedi bisey demedi..niye pisirdin filan dedi..sofrada goremeyince simdi
Canim ici tertemiz ..disi kuflendi kuflenecektisucuğun üzerinde ki küflenme bağırsağa sarıldığı içindir. silersiniz yada yıkarsınız geçer. eger plastik poşette doldurulmuş ve içi küflenmiş ise zaten hiç almayın kediye köpeğe bile vermeyin.
Tadi iyiydi,pisirirken koktuPisirip tadin bence
Kuflenmemisse
Yesillenmemisse
Eksi tad gelmiyorsa bozulmamistir
hiçbirşey olmaz. onlarda koruyucu da var zaten. ayrıca baharat ver tuz olduğu içinde bozulmaz. şiddetli güneş ısıgı olması lazım bozulması için. diyelim ki bozuk en fazla ishal olursunuzCanim ici tertemiz ..disi kuflendi kuflenecekti
ne bilim bi kokuda var gibiydi yikadim kuruladim guzelce attim difrize
Canim hazir sucuk degildi...var midir koruyucuhiçbirşey olmaz. onlarda koruyucu da var zaten. ayrıca baharat ver tuz olduğu içinde bozulmaz. şiddetli güneş ısıgı olması lazım bozulması için. diyelim ki bozuk en fazla ishal olursunuz
Yoktur koruyucuCanim hazir sucuk degildi...var midir koruyucu
heee ev yapımı ...gene bir şey olmazCanim hazir sucuk degildi...var midir koruyucu
Disi küflenip, ici temizse pekiYoktur koruyucu
O yuzden bozulmasi hizli olur
Ama dedigim gibi yesil kuflu degilse bisi olmaz icinizi rahat tutun
Afiyet olsun
Yani ben kullancak olsaaam hadi neyse ..k.validme,eltime,anneme filan göturc3ktim daha gitmezz heraldeheee ev yapımı ...gene bir şey olmazafişyet olsun. sucuk bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?