balkondaki adam

Bu ülkede cinayetten kadina siddet ve cinayetten ayriyetten kucuk cocuklara tecavuzden cinsel istismardan beraat almis caniler varken sikayet etseniz siz suclu olursunuz ne yazikki.. Teshircilik filan bile derler size atarlar bile sucu.. Bu ulkede ki adalet bu maalesef...

İki şeye takıldım.
Birincisi, gecenin yarısı, ışıklar sönükken, o karanlıkta adamın bizzat kendisine baktığını nasıl bu kadar net görüyor anneniz?

İkincisi, birinin saatlerce size baktığını iddia edebilmek için sizin de bir o kadar karşı tarafı izliyor olmanız lazım. Karşılıklı birbirlerini izliyorlar yani. Adam da rahatsız olmuş olabilir bundan.

Bunlar burun buruna mı oturuyorlar anlamadım ki. Karşı balkonla mesafeniz ne?

Bi arkadasim kendisini bakislariyla taciz eden bi adama dikkatle bakip burnunu karistirdi ama nasil karistirmakadam bir daha arkadasima bakmadi. tabi bu olay tren yolculugunda olmustu:)
Pushaha adam içinden kim bilir neler demiştir. Ne çılgın kadınlarımız var burda ya burnundan çıkardığını top yapıp atsaymis adama. Ahaha biri beni rahatsız ederse sumukumu top yapıp atcam adama hadi sektirelim sırayla diycem

Yada balkonu kapatin cam balkon yaptırın karşımızda apartman yok ama biz bile öyle yaptırdık bide stor perde çektik kafamız rahat
İyide kadıncağuz hava almak için çıkıyor balkona. Menapoz olaylarıda olabilir. Ateş basması gibi. Ben yaşıyorum. İnsanın kendisini buzlara atası geliyor.

Adam, siz çıksanız da çıkmasanız da balkondaymış zaten. Sen çakmak yakınca bir farkındalık yaratmış olabilirsin. Belki karanlıkta anneni genç kız sanıyordur.
Ben olsam balkona çıkmazdım. Ne yapıyorlar ki saatlerce balkonda ? İlla çıkacaksa branda, şemsiye gibi şeylerle kapatabilir.

Iyy pis sapık polise gidin anlatın bu önceki olayı da söyleyin yardımcı olurlar bence

En ucuzunda bi camasir ipi alin ve pazardanda bi kumas. Sip sak bi perde dikin ve ipten gecirip balkona gerin. Dahada biseycikler goremez.

İyide kadıncağuz hava almak için çıkıyor balkona. Menapoz olaylarıda olabilir. Ateş basması gibi. Ben yaşıyorum. İnsanın kendisini buzlara atası geliyor.
Zaten blok blok aciliyo isterse acabilir hava alabilir isterse hepsini kapayabilir
Sadece bi oneriydi yapmak zorunda değil zaten

Aslinda yerinizde olsam kapisina giderdim rahatsiz oluyoruz neden bakiyosrsunuz diye

balkona çıkmazsınız veya balkona perde falan çekersiniz bunun haricinde birşey yapamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…