- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Neden yasakki bizim burda kapatıyorlarMalesef yAsak canm balkonu kapatmak
Ahahakadın ne zaman balkona çıksa o anı anımsar artık kadının başına musibet olmuş senin hareket daha da kimseyi dikizlemez artık
ben de bi adama yaptıydım aynen içeri kaçtıydı :)))
Ya bu adama hareket çeksem tam tersini anlar,adam afedersiniz bıngıllarını kaşıyıp kızları izliyormuş
Bingillari ne ? Memisleri mı ?Ya bu adama hareket çeksem tam tersini anlar,adam afedersiniz bıngıllarını kaşıyıp kızları izliyormuş
Lojman olduğu içinNeden yasakki bizim burda kapatıyorlar
Bi arkadasim kendisini bakislariyla taciz eden bi adama dikkatle bakip burnunu karistirdi ama nasil karistirmakPuahahdikizci komşuyu hareketle kovanlar kulübü
PushahaBi arkadasim kendisini bakislariyla taciz eden bi adama dikkatle bakip burnunu karistirdi ama nasil karistirmakadam bir daha arkadasima bakmadi. tabi bu olay tren yolculugunda olmustu:)
İyide kadıncağuz hava almak için çıkıyor balkona. Menapoz olaylarıda olabilir. Ateş basması gibi. Ben yaşıyorum. İnsanın kendisini buzlara atası geliyor.Yada balkonu kapatin cam balkon yaptırın karşımızda apartman yok ama biz bile öyle yaptırdık bide stor perde çektik kafamız rahat
Zaten blok blok aciliyo isterse acabilir hava alabilir isterse hepsini kapayabilirİyide kadıncağuz hava almak için çıkıyor balkona. Menapoz olaylarıda olabilir. Ateş basması gibi. Ben yaşıyorum. İnsanın kendisini buzlara atası geliyor.
Aslinda yerinizde olsam kapisina giderdim rahatsiz oluyoruz neden bakiyosrsunuz diyeDediğiniz mantıklı benim de aklıma geldi fakat arada biraz mesafe var hem de karanlık olunca adamın baktığı belli olmaz diye düşünüyorum ki olsa bile polis demez mi size baktığı ne malum adamın balkonu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?