balkondaki adam

Valla ben surekli evimi izleyen kadina hareket cekmistim iceri nasil kacacagini sasirmisti

Tavsiye degildir...

Balkondan değil ama camdan izleyen birisi vardı birkaç yıl önce. Çok tedirgin olmuştum balkona falan hiç çıkmıyordum o ara. Allahtan taşındılarda kurtuldum. Bence de en güzeli cam balkon.

Ahaha çekmeden önce bileğini de yaladın mı ay çok güldüm ya ahaha

Ya napiyim ne zaman balkona ciksam kosa kosa o da cikip balkon demirine yaslanip eni konu beni izlerdi. Hele misafir falan geldiginde elini beline koyup uzun uzun bizi incelerdi. Hani bastan bana ne dedim elalemin kendi evi istedigini yapar falan ama kadin takintili bir sekilde ben balkondaysam cikardi, ben icerdeyken cikmazdi. Baska yere bakiyordur falan dedim yok yani surekli gozleri gozumde Bi gun annemle balkonda konusurken bu yine bizi dinliyor. Anneme caktirmadan elimi kaldirip hareket yaptim daha da cikmadi

Ahaha kadın ne zaman balkona çıksa o anı anımsar artık kadının başına musibet olmuş senin hareket daha da kimseyi dikizlemez artık

balkona perde takın görünmicek şekilde otursun anneniz

adamı şikayet edip başınıza sarmaya değmez

Cam taktırın üstüne de perde ohh mis kimse bakamaz

Yok yaramıyor canım bazısı na tlf sapıklari vardı bi ara hani kufr ettikçe aşka gelip erekte olan onlar gibi

Baksın

Yani gece anneniz uykusu kaçıp balkona çıkabilirse Ada'm da çıkabilir

Anneniz Işığı yakmazsa karanlıkta görünmez

Geçen ben de çıktım balkona karşı blokta perdeyi açıp oturmuşlar olduğu gibi gördüm evlerini hatta Ada'm da beni gördü

Sapık değilim ama gördüm işte

Balkonun yarısına perde çekin anneniz o kısımda otursun.

balkona perde takın görünmicek şekilde otursun anneniz

adamı şikayet edip başınıza sarmaya değmez

Perde olabilir ama ona da mızmızlanabilirler,ama en son bi gün patlayacağız birimiz adama ne olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…