balkonuma atilmis not ve tehdit

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Aksam isten geldim balkonumda bi not atilmis...esim boyle seyler yapcak biri degil ama yapmaz dedigim cok seyda yapmistir...telefonda gecen hafta tehdit etmisti..notu bu aksam buldum ama bir kacgun oncede atilmis olabilir
Notta yazan:
Ummadigin anda karsina cikarsam ya sevmeye gelmisimdir yada canini almaya
Biz düşmanı dost bilmişiz megerse düşmanlarımız dost dostlarımız kaleş çıktı
Yalnızlık değil bu unutulmuş gibiyim.

Notu polise vercem.ama saskinimm oldukca..ne ara geldi iki saatlik yoldan ne ara birakti gorende olmamis.pazartesi geldigini soylemisti ama o gunde hic goren olmamisti

Kendisi gelmediyse bile birisine attirmistir. Çok dikkat et canım hamilesinde.

Notu polise ver..telefonla ara sor bakalım neler diyecek..nasıl yapılıyor bilmiyorum ama kayda al konuşmaları.. boşanma davası açıldı mı..

pardon ust balkona atacaktim oraya mi dusmus
yaa durum buysa

Hamileyken ayrı düşmenizin sebebi oldukça ağır sanrım. Özel değilse kısaca anlatsan. Çok üzülüyor insan böyle durumlara.

Zaten sorumsuz bir adamdi ama hatalarini kendimce telafi ediyordum ama gormek istemesemde ihanet ettigini sonunda kabullendim...isin ilginc yani ben onu.terk edecegimi gizlemeye calisirkrn adam babasi yuzunden bizi terk etmiti

yalnizmi yasiyorsun dikkat et kendine
polisede gitsen digru durust bir koruma vermiyorlar ki kac kere duyduk koruma alipta kadin cinayetine maruz kalmis kisileri..sen ailenin yanina siginsan canim...allaha bol bol dua et hamilesin duan kabul olur insallah benden uzaklassin baskasina gitsin diye dualr et..baska care bulamadim

Zaten sorumsuz bir adamdi ama hatalarini kendimce telafi ediyordum ama gormek istemesemde ihanet ettigini sonunda kabullendim...isin ilginc yani ben onu.terk edecegimi gizlemeye calisirkrn adam babasi yuzunden bizi terk etmiti
Anladim canim. Bir insani ya kavgada yada ayrilikta tanirsin o yüzden eşimin tarzı değil diye sakın işi ciddiye almamazlik yapma. Allah korusun ummadığın anda karşına çıkar. Yerini degistirebiliyormusun yani ailenle yasamiyorsan eğer onun bilmediği bir yere taşın. Ondan sonra aç davanı. Rabbim seni ve bebeğini korusun.

polise gittim nerdeyse onun tarafini tutacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…