balkonuma atilmis not ve tehdit

Açık açık tehdit içeriyor. .
Dikkatli olun. .
Polise de gitmişsiniz . .

Uzaklastirma alan adam bunu niye yapsin bunu dusunuyorum pazartesi kagidi birakmis olsa birazda olsa kagit kirlenirdi bilmiyorum cik soru isareti var...Acaba ysn komsunun cocuklarimi boyle bir salaklik yspti desem bizim balkona cop atmayi severler irili ufaklik bir kac cocugu var ama yazi yetiskin birinin yazisi belli

Eşin boşanmak istemiyor mu ?

iki can birden taşıyan bir anneyi,kadini hangi kansız böyle tehdit edebilir..yazıklar olsun..ettiginin türlü türlü katını çıkarsın Allah karşısına o herifin ..diyecegim cok sey var da ışte..,kurallar..

bu arada..dava yeni taşındıktan sonra açılırsa, yeni adres bulunabilir karşı kisi tarafından..buna dikkat..bizzat yaşanildigi için biliyorum .

Notu yazan kişi kafayı bozmuş bu kesinde :) saçmalama çünkü. .polise git bakalım nolucak

Bide bes yasinda kiz var ne desek az

+yazısı benzemiyor demeyin bence.yazı tipinden bile cok rahat ele veren olaylar yaşanıyor.bi başkasına yazdırmış olma ihtimalini de dahil edin bence siz

Manyak a bak kabus gibi Can'ım acil sana koruma versinler savcılığa git

Sizinde bu koca olacak adamdan cektiginiz hat safayi acti. Allah sabir versin Allah korusun sizi. O kocaniz tam bir piskopat sikayet et ve mümkünse onun bilmedigi bir yere tasin

Sizinde bu koca olacak adamdan cektiginiz hat safayi acti. Allah sabir versin Allah korusun sizi. O kocaniz tam bir piskopat sikayet et ve mümkünse onun bilmedigi bir yere tasin

Oyle istiyorum tasinmayi ama cocuklara kiyamiyorum onlari perisan ederim diye korkuyorum..

derhal polise gidin.. esinse eger demekki senin girip ciktigini takip ediyor..

Şairliği berbat yalnız. Polise gidin mutlaka, katledilen kadınsa çok umursamıyorlar ama belki tehlikedeki şiir olunca iş değişir.
Ailenizden, size refakat edecek birini çağırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…