Balkonumdaki Yarasa

Hamam böceği görünce bile olduğu yeri terkeden biri olarak utanarak okudum hahahaha🙈
hamam bocegınden ınanılmaz huylanırım cunku hayvanat ustume ustume gelıyor seen dıyorum boceksın haddını bıl senın kacman gerek gelmıs mekanıma ızınsız.
o yuzden heryere sıneklık taktırdım her sene duzenlı evım dahıl apartmanı ılaclatırım
onlar heryerde gezıyor hıjyenık degıl de
ama yarasa mınnak ya yazık o sevımlı :)

Cam açıklığınız biraz az gibi.

Tanıdığım tek yarasa her yaz yazlığın balkonuna bizden önce dadanan, kaçmasak kafa göz bize dalacak olan bir cengaver :KK53: Koca alanda bizi fark edemeyen bir tür akıl edip o aralıktaki demirleri aşıp çıkabilirse helal olsun.

sız bır yarasa olsaydınız kendınızı onun yerıne koyun
gozlerınız astıgmat olsun :KK70:
kucucuk bır alandan dısarı kendınızı cıkarabılırmıydınız :)
korkmayın acın camı yahu
resmen yarasalar için sigara yakasım geldi bu nedir :D :D
ama konu sahibi bir şey olmaz korkma, biraz daha aralayın camı sonra balkonun kapısını kapayın.ışıkları söndürün karanlık olsun ve ses çıkarmayın.anca öyle ortalığa çıkıcak ve çarpa çarpa çıkışı bulucak

Geçen bize de girdi salonun ortasında baygınlık geçiriyordum korkudan :dua: ben koşarak ordan kaçınca maalesef kesim oyun sanıp yarasayı kovalamaya hırpalamaya başladı. Ne oraya gidebildim ne kediyi alabildim. En son erkek kardeşim fırça ile faraşa ittirdi sonra da balkona koyup her yeri kapadık balkonda uçup gitti. Veterinerimizi aradım yarasadan bisey olmaz korkmayın falan dedi.

resmen yarasalar için sigara yakasım geldi bu nedir :KK70: :KK70:
ama konu sahibi bir şey olmaz korkma, biraz daha aralayın camı sonra balkonun kapısını kapayın.ışıkları söndürün karanlık olsun ve ses çıkarmayın.anca öyle ortalığa çıkıcak ve çarpa çarpa çıkışı bulucak

Ay insallah ya. Ilk goz goze geldigimizde o malum corbalar geldi gozumun önüne. Su an sakinim ama yarim saat once Amerika Baskani dahil herkesi devreye sokun diye guvenligi arayacaktım :bicak:

Bakın şunun tipine, konu sahibi çok minnoş değil mi? 🥰🥰🥰🥰🥰 Bebiş yarasa, korkmayin camlari açin 😁
images (14).jpeg

Geçen bize de girdi salonun ortasında baygınlık geçiriyordum korkudan :dua: ben koşarak ordan kaçınca maalesef kesim oyun sanıp yarasayı kovalamaya hırpalamaya başladı. Ne oraya gidebildim ne kediyi alabildim. En son erkek kardeşim fırça ile faraşa ittirdi sonra da balkona koyup her yeri kapadık balkonda uçup gitti. Veterinerimizi aradım yarasadan bisey olmaz korkmayın falan dedi.
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Gecen de kuslar girmisti sineklik acik kalmis mutfaga kadar girmişler. Gok gokk gok uyandirdilar sabahın köründe . Kedi alcam tez vakit. Sart oldu.

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Gecen de kuslar girmisti sineklik acik kalmis mutfaga kadar girmişler. Gok gokk gok uyandirdilar sabahın köründe . Kedi alcam tez vakit. Sart oldu.
Ya o kedileri yerim ben yeriiim her işe koşarlar. Sahiplen mutlaka.

eger kedı benımkı gıbı cıkarsa ısınız ıs
kedım arı gorunce ölme taklıtı yapıyor
kus falan gorunce kendını ben savunmasızım seklınde yere atıyor
ugur bocegının dıbıne gırıyor burnunu dıkıyor gozlerı sası oluyor hatta oyle yapınca :D pür dıkkat ızlıyor ucarsa ödü kopuyor

her canlı kendı karakterıyle doguyor ıste :D

eger kedı benımkı gıbı cıkarsa ısınız ıs
kedım arı gorunce ölme taklıtı yapıyor
kus falan gorunce kendını ben savunmasızım seklınde yere atıyor
ugur bocegının dıbıne gırıyor burnunu dıkıyor gozlerı sası oluyor hatta oyle yapınca :KK70: pür dıkkat ızlıyor ucarsa ödü kopuyor

her canlı kendı karakterıyle doguyor ıste :KK70:

Benim kedim tam bir avci, kendinden kucuk hareket eden herşeyi öldürme peşinde. 😬
Hatta arada eve gelen misafirleri de dövebiliyor sevmek isteyen olursa. 😂

Geçen sene bizimde kapalı balkona girmişti minik bi tanesi camekanı açmıştım kendi çıkmıştı.Muhtemelen o da kendisi çıkar.Yazık ya çok üzülüyorum bu hayvancıkların bu huyunada

Arkadaşın evine girmişti yarasa bezle alıp atmışlardı.
Korkmayın Çin yarası değil bizimkiler.
Benim memleketimin yarasası bile temizdir.

BeniM dusuncem de o yönde. Yani boyle bir konuda milliyetcilik yapacagim da varmis kaderde demek.

Tabi ben yine yikarim o haliyi sabah ya.

Bende çok korkarım hayvanlardan. Suratına çığlık attığım için titreyen yeni doğmuş kuzu bile var hikayelerim arasında.
Yarasayı düşündümde bir an. Direk korku filmi benim için.

Iyi Geceler Kizlar,
Konunun yeri burasidir insallah.
Gece gece canimi çok sıkan bir dert var. Balkonum kapali ama camlari hava alsin diye acmistik. Bir de baktim ne göreyim yerde var bir yarasa. Bu hayvanin gündemdeki yeri de malum. Vileda sopasıyla camda minik bir bolme actim kendi gitsin guzellikle çözelim bu isi diye. Saklandi koltuk arkasına. Sabaha kadar gider mi acaba?

Yarin ne var ne yok dezenfekte edecegim. Ne yapayim ben simdi ya?

Back
X