Balkonumdaki yavru guvercinler:(

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
Guvercin yavruladi balkonuma iki tane bebisimiz oldu onceleri guvercin gelmesin diye cok mucadele ederken şimdi o kadar sevindim ki.. sari sari iki kardes.
Ama malesef sabahtan beri canim sıkkın. Anne guvercin hic yuvaya ugramadi simdi esimle yine baktik yok.. oysa hep ustlerinde otururdu. Gitti de öldü mü, yoksa yavrularini mi terketti.
Sizce mama yerler mi ne verebilirim yavrulara olurlerse acliktan inanin cok kötü olurum.

Aman saolun iyi ki tasidiniz. Zaten forumda tek reyting alan bolum bdv orada da kaynana elti sorunlari ilgi tasiyor. Size dert gibi gelmeyebilir ama ben sabahtan beri yedigim yemekten bile tat almiyorum. Sacmasapan seyler icin konu acanlarinki hiic tasinmazken beni mi buldu yani.

Kimsenin yardimina da gerek kalmadi zaten acil veteriner bulduk!!!

Kazen adli uyenin Danua istemesi büyük bi dert ki hâlâ konusu bdv de duruyorken bu arkadasin konusunun taşınması...oldukça.manidar

Annesiz yavru güvercinler bir Danua etmiyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-21-01-52-39.webp
    45 KB · Görüntüleme: 47
Kazen adli uyenin Danua istemesi büyük bi dert ki hâlâ konusu bdv de duruyorken bu arkadasin konusunun taşınması...oldukça.manidar
A AamirKhan ;

Kazen üye değil. Sitenin sahibidir.

Ayrıca bu konu yanlış bölümde açılmış bir konudur. Bu konu evcil hayvanlar bölümüne aittir ve derde deva da/soru-cevap da bu bölümde aranmalıdır.

Ben gerekli aciklamayi margarikotin e yazdim. Haksizlik yaptiysam ile ilgili de tavrimi da duzelttim. Ama suan konunun tasinmasi vs degil sizin kazen sitenin sahibi aciklamasini yapmaniz buranin ne kadar demokratik bir mecra olduğunu sorgulamama neden oldu. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu dilerseniz kapatabilirsiniz...

Site sahibi olunca istediği yere istediği konuyu açabiliyor mu? O beyfendinin konusu da bi dert değil evcil hayvan konusu. Bence biraz adalet duygusuna sahipse moderatorlerine bi ayar çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…