Saç Rengi ve Saç Boyama balköpüğü+altın sarı

şimdi öncelikle unutmaman gereken bi nokta var açık tenlisin bu yüzden sarıların bir çok tonu yüzünü soluk gösterecek, ancak platin sarılar ya da çok iyi tutturulmuş bir sarı tonu sana yakışacak. Ama tecrubeyle sabit ki sarıyı o denli tutturmak zor :) ben yıllarca sarı tonlar kullandıktan sonra mutluluğu bronz kahve ve kahve tonlarında buldum. Bu renklerle yüzün çok daha canlı olur......
Ama yine de ben sarı istiyorum dersen ki bence diyorsun ;) en azından saç diplerinden 2 cm ilerden boyamaya başlaki yüzünde çok solukluk yaratmasın :3::3::3:

öncelikle ben sarı istemiyorum ama kendi saçım orta kumral gibi ...kahve falan da istemiyorum kendi tonumdan biraz daha açık yapmaya çalışıyorum..sarıyı röfle olarak denedim ve beğenmedim 2-3 sene önce..çok koyu bi tonda istemiyorum..soft canlı güzel bir renk bulamaya çalışıyorum anlayacağın....

öncelikle ben sarı istemiyorum ama kendi saçım orta kumral gibi ...kahve falan da istemiyorum kendi tonumdan biraz daha açık yapmaya çalışıyorum..sarıyı röfle olarak denedim ve beğenmedim 2-3 sene önce..çok koyu bi tonda istemiyorum..soft canlı güzel bir renk bulamaya çalışıyorum anlayacağın....

merhaba turunculuk istemiyorsan eğer saçını elde etmek istediğin renk ile beraber yarım kutu da küllü boya kullanmalısın... mesela 730 casting color bal köpüğü 1 kutu ve koyusarı küllü yarım kutu karışımından bal köpüğü rengini turuncu olmadan elde edersin... ablam dip boya olarak kullanıyor bunu ve çok memnun... koyusarı küllü bulamazsan sarı küllü de olur.... bir de boyaya diplerden başlama dipler hemen açılır aklında olsun son 15 dk dipleri tutsan yeterli... fırça ile boyayı yedirirsen daha iyi sonuç alırsın...kendi saç rengin de güzel ve açık renkler uygulamaya müsait.... açık karamel ve sarı küllü karışımı da olabilir ama mutlaka küllü boya katman gerekli çünkü açıcı kullanmadan boya ile açınca saç turuncu olur

Son düzenleme:
canım boyadınmı balköpüğü ve altın sarı karışımını bu boyaları bende aldım ama boyamaya cesaret edemiyorum sen ne yaptınnn

Back
X