Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

elbisede cozemedigim bi iticilik var galiba gogus kismi filanda tam oturmamis umarim degisim yapabilirler...

Bu elbiseye ne yapılırsa yapılsın bence kurtarmaz güzel bir elbise değil rengi olsun modeli olsun ..
Kırıcı olmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın zaten o kadar olumsuz yoruma rağmen çizgini bozmamışsın tebrik ediyorum

Umarım yeni bir elbise temin edebilirsin canım :)

Canım emeğine sağlık valla harika yapmışssın emek vermişsin o kadar.. Sadece benim zıt düştüğüm bir fikir var; O göğüs altı dikiş sökülmemeli çünkü onlar sıkı dikim oluyor.. Acaip iz kalır.. ama üstü iyi olmuş.. Sanırım olmadı dediğimiz, gözümüzü yoran yer göğüsteki gri parçaymış photoshop ile bunu anladım :)

p
Canim gercekten coook tesekkur ederim o kadar ugrasmissin cok sagol... Ama o sari kismin cikarilabilecegini sanmiyorum cok iz olur keske olsaydi degistirmek icin annemle gidecem benden dislidir en azindan :) insallah degistirebiliriz. Eve getireli 2 gun oldu ama terzi falan alali 1 hafta oldu...

Bide o beyaz kisim dediginiz yerin ustundeki tulde pay var kapanabilir sanki ona da bakayim ben.

Keske degistirebilsem cnm sagol

Göğüs kısmı hiç hoş değil canım bilmiorum değişim yapabiliyormusun, içini karartmak istemezdim ama açık söylemekte fayda var

Arkadaşlar iğnelerle bir şeyler yaptım ilk resim de göğüs kısmındaki beyaz kısmı kapattım tülle. İkincide o göğüs kısmındaki tülü V halinde içe doğru büzgü yapmaya çalıştım. Bence olmadı ama sizce nasıl olmuş tabi terzi daha iyi yapabilir :)

Canim fotografi goremedim ama cok tesekkurler :)

fotograf son sayfada canım.. bak istersen.. aslında bende de var bir iki abiye elbise ama olur mu bilmem ki :S olursa ödünç verebilirim sana.. çok açık da değiller.. biri siyah..biri pudra rengi.. kısa.. aslında kendi balomda giydiğim beyaz elbisem de var ama açıkcası sonradan fotolara bakınca çok içime sinmedi benim de o.. yine de düşünürsen ödünç verebilirim dediğim gibi.. 1 gecelik bir şey sonuçta, ne olacak ki.. eger elbisen içine sinmezse düşün derim.. bu arkadaşınki de çok şık bir elbise :)

bak canım bu elbise çok hareketli ordan işleme burdan işleme şöyle böyle göz yoruyor..
Eğer başka alamam dersen değiştirme yoluna gitcez
Bak canım şimdi sana söylediklerimi yaparsan elindekiyle yeni ve daha hoş bi elbise olur..
Önce resimde göğüz kısmı tutan sarı halkalı zincir gibi yerden çıkarttır askıları tülleri vs çıkar terziye..
straplez gibi olacak sonra ince beyaz saten halkalardan geçen kısmı elbiseye askılı olarak diktir
sonra üstüne tülü göğüs altından nakışların üst kısmından degaje yaka yarasa kollu olarak diktir..
REsmetmeye çalıştım inşallah anlamışsındır burda bol gibi çizebildim ama çok bol olmıcak üst kısmı göğsü sarcak

Eklentiler

• $Adsýz.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 59
bunun gibi evet böyle yaptır bak mutlaka çok güzel olur bütün kalabalıklık gider:))

anladım canım çok sağol geri almazlarsa böyle anlatayım ben terziye o zaman çok daha iyi duruyor :)

gördüm canım çok tatlısınız gerçekten kaç gündür seferber oldunuz benim elbise sorunuma. benim işim hallolmazsa düşünürüm inşallah gerek kalmaz canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…