gördüm canım çok tatlısınız gerçekten kaç gündür seferber oldunuz benim elbise sorunuma. benim işim hallolmazsa düşünürüm inşallah gerek kalmaz canım çok sağol
Canım emeğine sağlık valla harika yapmışssınemek vermişsin o kadar.. Sadece benim zıt düştüğüm bir fikir var; O göğüs altı dikiş sökülmemeli çünkü onlar sıkı dikim oluyor.. Acaip iz kalır.. ama üstü iyi olmuş.. Sanırım olmadı dediğimiz, gözümüzü yoran yer göğüsteki gri parçaymış photoshop ile bunu anladım :)
p
Canim gercekten coook tesekkur ederim o kadar ugrasmissin cok sagol... Ama o sari kismin cikarilabilecegini sanmiyorum cok iz olur keske olsaydidegistirmek icin annemle gidecem benden dislidir en azindan :) insallah degistirebiliriz. Eve getireli 2 gun oldu ama terzi falan alali 1 hafta oldu...
Bide o beyaz kisim dediginiz yerin ustundeki tulde pay var kapanabilir sanki ona da bakayim ben.
rica ederiz cnm, ne demek! insanın hayatındaki en özel günlerden biri bu, en güzel olmak istiyor insan o ortamda... 2 sene önce aynı heyecanı ben de yaşamıştım, o yüzden çok iyi anlıyorum seni.. :)
inşallah halledersin canım gönlüne göre
Rica ederim canım ne demek. İnşallah değiştirebilirsiniz. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Elbiseyi geri almadilar arkadaslar. Terzide begenmediginiz yerleri hallederiz dediler ins bu sefer yapabilirler :)
Elbiseyi geri almadilar arkadaslar. Terzide begenmediginiz yerleri hallederiz dediler ins bu sefer yapabilirler :)
valla ne yalan söyleyeyim seçimin rengi, modeli falan güzel
hatta o ipler bile kabul edilebilirde senin tül takman kötü olmuş
askıları kısaltıp üstüne bolero alma şansın falan yokmu?
sakaryada elbiseler çok pahalı malesef geçen yıl bende orada yaşıyordum.baktım tüm heryere çark caddesine vs yok bulamadım özel bir akşamda giymek için.bütçemde çok değildi.gittim siyah pamuk saten kumaş aldım.40tl onu çark caddesindeki bir terziye diktirdim.küçük siyah elbise modeli çok fikstir ama klasiktir bence.ona kalın askı yaptırdım aynı kumaştan 40 ta dikime verdim.80tl ye elbisem oldu.altına siyah rugan topuklu ile harika oldu.pazarlık yapıp diktirirsen çok pahalı olmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?