Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarı mı yeşil mi neden yapılmıs o sarkan şey hiiiç anlamadımEğer elbise üzerinde oynama yapmaya karar verirsen canım göğüs altında ki yeşilimsi dantel tarzı detayı kesinlikle çıkarttırmalısın![]()
Bunlar internetten mi alınma yoksa bir markanın ürünleri mi ?
sarı mı yeşil mi neden yapılmıs o sarkan şey hiiiç anlamadım
fistik gibi fizigin varken niye böylesine yanlis bi secim yaptin ki
elbise secimi cok kötü.
tül tamamen bozmus olayi...
elbise boyu hic gitmemis sana, rengi gitmemis, gögüs kismi sana cok büyük...
elbisenin rengi cok rüküs,
üzerindeki detay felaket...
keske geri verme sansin olsaydi...![]()
sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519
bencede güzel değil yacidden hiç hoş değil
ama şöyle bişey tercih edebilirsin
Çoğu arkadaş boyunu kestir demiş ne kadar kestirmeliyim? Mini giymek istemiyorum. Ve o işleme çıkarsa iz falan kalmaz mı ki bilmiyorum. Tekrar elbise almam zor gibi yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.
çok şık güle güle kullan canım