• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

Eğer elbise üzerinde oynama yapmaya karar verirsen canım göğüs altında ki yeşilimsi dantel tarzı detayı kesinlikle çıkarttırmalısın :ssz:

Eğer elbise üzerinde oynama yapmaya karar verirsen canım göğüs altında ki yeşilimsi dantel tarzı detayı kesinlikle çıkarttırmalısın :ssz:
sarı mı yeşil mi neden yapılmıs o sarkan şey hiiiç anlamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
maalesef canim elbise güzel degil acikcasi sanada yakismamis..
Umarim yeni bir kiyafet alabilcek sansin vardir

Bunlar internetten mi alınma yoksa bir markanın ürünleri mi ?

netten buldum canım adresi şu Mezuniyet Kıyafetleri 2012 2 - Kadınay bu arada alttaki lacivert elbisenin havası süper

2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-58.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-87.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-105.jpg

fistik gibi fizigin varken niye böylesine yanlis bi secim yaptin ki :ssz:
elbise secimi cok kötü.
tül tamamen bozmus olayi...
elbise boyu hic gitmemis sana, rengi gitmemis, gögüs kismi sana cok büyük...
elbisenin rengi cok rüküs,
üzerindeki detay felaket...

keske geri verme sansin olsaydi... :50:

aynen bunları yazacaktım ki baktım zaten yazılmışı var.. cidden hiç ama hiç yaşına uygun bir elbise değil.. ve bence mezuniyet balosunda kısa elbise seçmek daha mantıklı.. elbisenin sağını solunu toplamaya çalışmaktan gecenin keyfini çıkaramıyorsun.. ben hep kısa istediğim halde bir anlık hevesle uzun elbise almıştım ve çok pişman oldum sonra.. gerçi bendeki kader de kimsede yoktur, haziranın ortasında ortalığı sel götüren bir geceye denk gelmişti mezuniyet balom ve o güzelim beyaz elbisemle rezil olmuştum ortalıkta resmen :(( hatırladım moralim bozuldu yine :((
bu arada bir öneri daha.. ben de yakası bağrı omuzları açık olmasın diye diye bir sürü alternatifi eleye eleye aldım elbisemi, ve bu yüzden çok çok hoşuma giden elbiselerden vazgectim ve sonra pişman oldum.. en özel gecelerinden biri senin..imkanın varsa başka bir elbise al.. yoksa da, bu elbisenin önündeki o garip sarımsı şeyi kesinlikle çıkarttır.. ve eklettiğin tülü de geri aldır.. çok rahatsızsan üzerine aynı tülden bir şal alırsın..bir de göğüs kısmını üzerine göre ayarlattır, çok büyük duruyor.. bu elbise bu haliyle üzerine emanet gibi durmuş..
güya kısa yazacaktım..
:)

rengi kötü değil aslında. ama bana da biraz abartılı geldi. ben de boyunu kısalttırmanı öneririm. bi de o göğüs altındaki detayı çıkarttır bence. manasız bi şekli var. altına da dore açık bi ayakkabı şık durur gibi sanki. eğer dekolteden rahatsız oluyosan, elbiseyi straplez yapıp bolero giymen yada şal alman daha iyi olur bence. hatta elbiseyi kestirirsen alttan çıkan parçayı da şal yaptır :101:

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, elbisenin önü tül çıksada pek açık olmayacak ve o önüne konan tül elbiseyi biçimsiz gösteriyor o tülü çıkartsan daha iyi olur. Bir de sen açık renklisin elbisenin rengi senin tenine uygun değil ama solaryumada gitme boşuna 100dkden önce esmerleşmez cildin ki bu rengi çok hoş aslında teninin ve solaryuma harcayacağın parayla başka elbise alırsın kendine. Mangonun istiklaldeki outletine bir bak istanbuldaysan 30tlye abiyeler var gayet kaliteli duruyorlar. bence şöyle straplez ya da ince askılı, birşeyler giysen (çok açık giymek istemiyorsan göğüs kısmı kalp şeklinde değil düz alırsın) boyu dizinde kabarık etek veya dizin üstünde düz olsa, renk olarakta turkuvaz, kırmızı, siyah yada zümrüt rengi gibi tenini ortaya çıkarıcak canlı renkler seçsen çok güzel görünürsün.

Çoğu arkadaş boyunu kestir demiş ne kadar kestirmeliyim? Mini giymek istemiyorum. Ve o işleme çıkarsa iz falan kalmaz mı ki bilmiyorum. Tekrar elbise almam zor gibi yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

sanırım dekolte giymek istemiyorsun..uzun elbise de tercih edebilirsin ya da diz altı veya tam dizinde de giyebilirsin..aldığın elbise de fazla ayrıntı olmamasına dikkat et çünkü fazla ayrıntı profesyonellik de ister..canım ben lise mezuniyet sanmıştım ya :) üniymiş..bu elbiselerden bazılarını eleyebilirsin o halde..

mezuniyet+elbiseleri3.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-6.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-9.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-38.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-39.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-47.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-63.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-65.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-83.jpg
2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-94.jpg

Öneriler için çok teşekkürler. Bu elbise hangi marka acaba? $2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-65.webp

Son düzenleme:
canım eğer 40yaşında falan mezun olucaksan olabilir:)malesef bende beğenmedim canım çok şaşalı olmuş yani mezuniyet elbisesi gibi değil daha çok düğün elbisesi gibi birde rengi falan 20li yaşlar için ağır diye düşünüyorum

bencede güzel değil ya :19: cidden hiç hoş değil:50: ama şöyle bişey tercih edebilirsin

Eklentiler

• $61.webp
    $61.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 168
  • $134.webp
    $134.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 173
  • $171.webp
    $171.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 170
Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519

çok şık güle güle kullan canım

Çoğu arkadaş boyunu kestir demiş ne kadar kestirmeliyim? Mini giymek istemiyorum. Ve o işleme çıkarsa iz falan kalmaz mı ki bilmiyorum. Tekrar elbise almam zor gibi yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yok canım mini yaptırma zaten.. Topuklu ayakkabı giysen de uzun duracakmış gibi.. Onun ayarını ayakkabı giyip yap canım..
Ayrıca o işlemeyi sakın çıkarttırma.. Onlar kumaşa hassas dikilmiyor çünkü..

Çıkarılmaz kesinlikle.. Saçlarını sımsıkı topla düz saç yapıp önce..Takı takma minicik küpen olsun sadece..

Sen ayakkabı ile giy bir daha göster bize bakalım canım :54:

Göğüs dekoltesi istemiyorsun diye o içteki şifonu yaptırdın ya işte onu söktür.. göğüs hizandan başlasınlar arkaya çapraz tek uzantı yaptır .. anlatamadım galiba ben bir resim bulayım en iyisi :)

Back
X