Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519
gayet değişik .. bu sene zıt renkler moda ve sanırım bu elbise de de öyle görünüyor.
Eminim üzerinde çok güzel duruyordur.. sarı renkli bir ayakabı olur canım yine sarı renkli bir çanta..
bu arada dekolteyi güzel kapattırmışsın tebrik ederim
herkese begendirmek zor iş sen beğendikten sonraaa![]()
Doğru cnm herkese beğendirmek zor ama bu kadar zıt yorumdan sonra hiç hevesim kalmadı bu elbiseye.
Bende diğer mağazalarda denediklerimden çok farklı geldiği için beğenmiştim farklı bir tarzı var ama güzel değilmiş demekki![]()
Bence yapacak birşey yok sonuçta beğenip almışsın, kafana takma. Şık bir aykabı, güzel bir makyaj ve hoş bir topuz işlem tamam
canım üzmemek için yazmak istemedim başta ama üst kısmı hoş gelmedi bana özellikle![]()
eklettiğim kısım mı yoksa elbisenin tamamen üstü mü cnm :)
göğüs dekoltesini çok kapattırmışsın canım çok yama gibi duruyor orayıda V şekilde ya da daha aşağıdan kapattsaydın daha hoş dururdu onun dışında ben beğendim
bence renklerı guzel fakat sonradan yapılan degısıklık cok kotu duruyor canım yabence usta bi terzi bul ve daha uygun bir sekılde duzeltsın cok kapamıs tulllerı dolamıs gibi ve boyundan da kısalttrsan ıyı olur gibime gelıo
benim mezuniyet elbisem duruyorsa onu sana gönderebilirim istersen. ama durup durmadığını bilmiyorum 3 yıldır annemlerin evinde bi sorayım umarım annem birine vermemiştir.
modeli şöyle bi şeydi
![]()
soldaki açık renge benziyor 38 beden ipekyoldan almıştım
deminden beri elbiseni inceliyorum.. mağazada daha ilk denemen tabiki muhteşem görünmüyecek.
en önemlisi ayağında elbiseyi taşıyacak papuçların yok.. tabiki muhteşem gözükmeyecek..
renk çok güzel..model biraz kalabalık olabilir.. ama sen beğenmişsin almışsın.. ancak bu kadar yorumdan sonra som altından da olsa hevesin kalmadı ki.. elbisenin içinde muhteşemde görünsen özgüvenin kalmaz ki..
elbiseni iyi bir terziye götür terzinin gözüyle tam üzerine ayarlat bakalım...
fiziğin harika.. bütün modelleride kaldırır..