• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Balo elbisem sizce nasıl?

keşke cnm dekoltesinden rahatsız olduğun bi elbiseyi almasaydın istediğin kadar oynama yap elbiseye yamalık gibi oluyor oyüzden satıcılarn şöyle yaparz dediklerinde yaptıktan sonra beğenmezsem almama imkanım varmı diye sorarm aldığım cevap hayırdır herşey gönlünce olsun aeo

haklısın cnm açık bir modeli değiştirmemeliydim. şöyle yaparız böyle yaparız güzel olur dediler inandım bende işte.

Merhaba arkadaşlar üniversite mezuniyet balom için bu elbiseyi aldım üst tarafı açıktı tülle kapattırdım ama kardeşim beğenmedi hevesim kırıldı biraz sizce nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum ama beni üzmemek için güzel diyor olabilirler siz dürüst olursunuz diye düşündüm :) Hangi renk ayakkabı çantayla olur diye yorum da yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 390518 Eki Görüntüle 390519

gayet değişik .. bu sene zıt renkler moda ve sanırım bu elbise de de öyle görünüyor.
Eminim üzerinde çok güzel duruyordur.. sarı renkli bir ayakabı olur canım yine sarı renkli bir çanta..
bu arada dekolteyi güzel kapattırmışsın tebrik ederim :34:

herkese begendirmek zor iş sen beğendikten sonraaa:19:

Bence yapacak birşey yok sonuçta beğenip almışsın, kafana takma. Şık bir aykabı, güzel bir makyaj ve hoş bir topuz işlem tamam

ben de altında tshirt var sandım :/

herkes ben beğenmedim demiş de bi kaç kişi haricinde kimse yardımcı olmaya çalışmamış.

elbise neden kötü önce onu söyleyeyim:

-ne rengi ne boyu ne işlemesi göğüs kısmı sana çok büyük. büyük bi sütyen takmışsın gibi duruyor benim ilk gözüme çarpan o oldu diğerlerinden önce.
-eğer göğüs kısmını ve askılarını ayarlarsa elbise "çok açık" olmaktan çıkar. o sonradan eklettiğin garip tüllere de gerek kalmamış olur.
-hala rahatsızsan saks, fuşya yada turkuaz şal al tül onu sar kendine yine de o tülleri çıkar ilk defa böyle bi şey görüyorum yani nerden buldun da öyle tshirt görünümlü bi şey eklettin elbsiye canım ilginç valla
-platform ayakkabı güzel duracaktır ama onu da gidip altın rengi almazsın umarım :) omzuna atacağın şalın renginde ayakkabı rengin baygınlığını kıracaktır.
-saçını dağınık topuz yapabilirsin güzel durur. sanırım miss curious'un düğün saçıydı ona bi bak derim. çok enseden de değil çok yukardan da değil maşalı dağının sade bi topuz.
-elbise sana genel olarak bol. göğüs kısmını hallettikten sonra elbiseyi tamamen üstüne göre oturtursan çok bi sorun kalmayacaktır.

yani kızlar bu arada sene olmuş 2012 hala "abiyeci" tabir ettiğimiz dükkanlardan gece elbisesi alınıyor. ipekyol, forever new, machka hatta koton, adil ışık, mango'da bile çok şık gece kıyafetleri var. bu abiyecilerdekinin yarı fiyatına çoğu da. aklınızın bi köşesinde bulunsun bence.

gerçi hala gold ayakkabı al diyenler var ben de neyden bahsediyorsam :31:

Son düzenleme:
Kollar da mı çok kötü olmuş yani tülü çıkar yazmışsın ya? Bunu geri verebilirsem sade bir şey alacam zaten :)
Bu arada ayakkabıyı altın rengi almayı düşünmedim hiç yine de sağol yorumların için :))

Son düzenleme:
gayet değişik .. bu sene zıt renkler moda ve sanırım bu elbise de de öyle görünüyor.
Eminim üzerinde çok güzel duruyordur.. sarı renkli bir ayakabı olur canım yine sarı renkli bir çanta..
bu arada dekolteyi güzel kapattırmışsın tebrik ederim :34:

herkese begendirmek zor iş sen beğendikten sonraaa:19:

Doğru cnm herkese beğendirmek zor ama bu kadar zıt yorumdan sonra hiç hevesim kalmadı bu elbiseye.
Bende diğer mağazalarda denediklerimden çok farklı geldiği için beğenmiştim farklı bir tarzı var ama güzel değilmiş demekki :(

Doğru cnm herkese beğendirmek zor ama bu kadar zıt yorumdan sonra hiç hevesim kalmadı bu elbiseye.
Bende diğer mağazalarda denediklerimden çok farklı geldiği için beğenmiştim farklı bir tarzı var ama güzel değilmiş demekki :(

canım üzmemek için yazmak istemedim başta ama üst kısmı hoş gelmedi bana özellikle:17:

Bence yapacak birşey yok sonuçta beğenip almışsın, kafana takma. Şık bir aykabı, güzel bir makyaj ve hoş bir topuz işlem tamam

Geri almazlarsa yapacak bir şey yok evet idare etmem gerekecek. Mağazanın her yerinde abiye değişimi olmaz yazıyordu zaten :(

göğüs dekoltesini çok kapattırmışsın canım çok yama gibi duruyor orayıda V şekilde ya da daha aşağıdan kapattsaydın daha hoş dururdu onun dışında ben beğendim

bence renklerı guzel fakat sonradan yapılan degısıklık cok kotu duruyor canım ya:( bence usta bi terzi bul ve daha uygun bir sekılde duzeltsın cok kapamıs tulllerı dolamıs gibi ve boyundan da kısalttrsan ıyı olur gibime gelıo

benim mezuniyet elbisem duruyorsa onu sana gönderebilirim istersen. ama durup durmadığını bilmiyorum 3 yıldır annemlerin evinde bi sorayım umarım annem birine vermemiştir.
modeli şöyle bi şeydi

ipekyol-2011-yaz-elbise-modelleri14.jpg

soldaki açık renge benziyor 38 beden ipekyoldan almıştım

göğüs dekoltesini çok kapattırmışsın canım çok yama gibi duruyor orayıda V şekilde ya da daha aşağıdan kapattsaydın daha hoş dururdu onun dışında ben beğendim

evet canım onun bende farkındayım V şeklinde büzgü halinde içe doğru diktiririm diye düşündüm ama olur mu bilmiyorum?

bence renklerı guzel fakat sonradan yapılan degısıklık cok kotu duruyor canım ya:( bence usta bi terzi bul ve daha uygun bir sekılde duzeltsın cok kapamıs tulllerı dolamıs gibi ve boyundan da kısalttrsan ıyı olur gibime gelıo

tamam göğüs kısmını düzelttircem inşallah ama kollar kalsın dimi kalsın kalsın :)

benim mezuniyet elbisem duruyorsa onu sana gönderebilirim istersen. ama durup durmadığını bilmiyorum 3 yıldır annemlerin evinde bi sorayım umarım annem birine vermemiştir.
modeli şöyle bi şeydi

ipekyol-2011-yaz-elbise-modelleri14.jpg

soldaki açık renge benziyor 38 beden ipekyoldan almıştım

çok iyisin tatlım çok teşekkürler güzelmiş modeli.

deminden beri elbiseni inceliyorum.. mağazada daha ilk denemen tabiki muhteşem görünmüyecek.
en önemlisi ayağında elbiseyi taşıyacak papuçların yok.. tabiki muhteşem gözükmeyecek..
renk çok güzel..model biraz kalabalık olabilir.. ama sen beğenmişsin almışsın.. ancak bu kadar yorumdan sonra som altından da olsa hevesin kalmadı ki.. elbisenin içinde muhteşemde görünsen özgüvenin kalmaz ki..
elbiseni iyi bir terziye götür terzinin gözüyle tam üzerine ayarlat bakalım...
fiziğin harika.. bütün modelleride kaldırır..

Son düzenleme:
deminden beri elbiseni inceliyorum.. mağazada daha ilk denemen tabiki muhteşem görünmüyecek.
en önemlisi ayağında elbiseyi taşıyacak papuçların yok.. tabiki muhteşem gözükmeyecek..
renk çok güzel..model biraz kalabalık olabilir.. ama sen beğenmişsin almışsın.. ancak bu kadar yorumdan sonra som altından da olsa hevesin kalmadı ki.. elbisenin içinde muhteşemde görünsen özgüvenin kalmaz ki..
elbiseni iyi bir terziye götür terzinin gözüyle tam üzerine ayarlat bakalım...
fiziğin harika.. bütün modelleride kaldırır..

evet canım kesinlikle bir gıdım hevesim kalmadı bu elbiseye. terziye gidecem göğüs kısmını ayarlatmak için. Ama başka elbise alamıcağım için giyecem balo da yoksa hiç giymek istemiyorum...

canım bence sen ağzı iyi laf yapan inatçı bir arkadaşını da yanına al mağazaya git, değişim iste, iade değil de.. çok ısrar et, öğrenciyim durumum müsait değil falan de..
eğer değiştiremezsen , yeni bir elbise de alamayacaksan yakasındaki ipleri çıkarttır tül kalsın ama şekillendirilsin tül.. işaretlediğim yerleri çıkarttır resimdekine benzesin en azından canım..

$IMAG0425d.webp$244_b.webp

saçını da kesinlikle abartısız toplu bir model yaptır ki omuzların, boynun hepten kapanmasın.. terziyle de boyu hakkında karar verirsin..
yalnız başka bir sorun var ki; terziye vereceğin parayla yeni bir elbise de alabilirsin outletlerden , terziler de az istemiyor hani..

Back
X