Balperisinin Evine Hosgeldiniz

benim evimin fotolarını gördün mü bilmiyorum ama sende gerçekten kendi tarzımı grdüm sade ve şıkkk
tam benlik bir evin var kuzucummm güle güle otur...

Muruncum oyle denk geldi aslinda, dikkat etmemistim daha once:)

Son düzenleme:
benim evimin fotolarını gördün mü bilmiyorum ama sende gerçekten kendi tarzımı grdüm sade ve şıkkk
tam benlik bir evin var kuzucummm güle güle otur...

Tesekkur ederim burcuozge opuyorumnanaktan
Evinin fotograflarini daha once gormustum ama senin oldugunu bilmiyordum.Dikkat etmemisim. Tekrar baktim evet cok sik evin, hatta bilgisayar sehpalarimiz aynikaydirigubbakcemile5

cok seker yaa agiz tadiyla oturun ins.
yeni dosenmis sanirim tv falanda yok mobilyalarda yeni harika secimler

Çok hoş ve sade bir evin var. Temizliği çok rahat olur. harika bir bahçen var. Sağlık ve huzurla oturun inş.

salonunuza ve yatak odanıza bayıldım özellikle yatak odası mobilyanız tam istediğim gibi sade we bembeyaz hiç göz yormuyor iyi günlerde oturun

canım gercekten cok güzel evin bende sadelikten yanayım her zaman sade ve şık olmuş mutfagındakı dolabının uzerıne perde gını pembe ortu kullanmıssınız ya ona bayıldım eskı otantık evlerı hatırlattı sadece o kısım salonun yatak odanda gayet modern RABBİM ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…