Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj konusunda yardimci olun lutfeennn

bireses

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
53
6
13
29
Merhaba Arkadaslar Kac zamandir hep balyaj yapmak istemisimdir ama surekli nedenler yuzunden erteledim. Simdi bir arkadasimdan destek alarak beraber yapmaya karar verdik :) Fakat bir nedenmiz var hangi renk ile yapacağız ? İnternetten Yardım Aldık ve karar Verdık Fakat Rengin Hangi Renk Olduğunu bılmıyoruz Yardımcı Olun Lütfenn .. Bunun Hangi Renk Olduğunu bılen Var mıı..

Eklentiler

• 2014-2015-Balyaj-Modelleri-18.webp
    2014-2015-Balyaj-Modelleri-18.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 1.934
küllü kumral üzerine atılmış sık röfle bu, atılan sarılar platine yakın bi sarı

şu ara ombre balyaj aklımda benimde, bi kaç örnek

Eklentiler

• 2014-Balyaj-Renkleri-5[1].webp
    2014-Balyaj-Renkleri-5[1].webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 13.750
  • balyaj-tonları[1].webp
    balyaj-tonları[1].webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 1.446
  • dad1c3d92f944ded60e6d86d4b92d72e-150x150.webp
    dad1c3d92f944ded60e6d86d4b92d72e-150x150.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 304
  • hz6fr.webp
    hz6fr.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 4.452
Ya biz böyle şu renk olsun bu renk olsun diye ince eliyoruz.Yok resimler yok boya isimleri buluyoruz.
Ama sonuçta kuaför yapabildiğini yapıyor.
Şu karar verme aşamasında en ufak ton farklarını bile tarif ediyoruz ya...O koltuğa oturduğun an hiç önemi kalmıyor:)
Çok güzel bulduğumuz balyajların şansa tuttuğunu veya...Aslında o kişinin farklı ton istediğini ama başka ve tesadüfen hoş bir ton yakaladığını düşünüyorum.

Merhaba Arkadaslar Kac zamandir hep balyaj yapmak istemisimdir ama surekli nedenler yuzunden erteledim. Simdi bir arkadasimdan destek alarak beraber yapmaya karar verdik :) Fakat bir nedenmiz var hangi renk ile yapacağız ? İnternetten Yardım Aldık ve karar Verdık Fakat Rengin Hangi Renk Olduğunu bılmıyoruz Yardımcı Olun Lütfenn .. Bunun Hangi Renk Olduğunu bılen Var mıı..

Canim bu karameL. Loreal ombre serisinin no 2 si ile yap. Ayni rengi tuttutsun. Bn yaptim ordan biliyorum. Internetten dedigim boyaya bak anlarsin zaten

valla kuzum evde yapma hiç hayal ettiğin gibi olmuyo bız denedik arkadasımla bosu bosuna sacıma boya surmus oldum sadece guvendiğin bir kuaföre git paraya kıy zaten balyaj masraflı değil seni uzun sure ıdare eder verdıgın paraya deger yanı

Saçın ne renk, saçında boya var mı bu önemli.
Boya varsa illa ki açıcı kullanacaksın, istediğin kadar açılınca da yıkarsın.
Boya yoksa ve saçın koyuysa en açık sarı boyalardan küllü bir ton seç (garnier 11.1 küllü sarı gibi) merak etme kutudaki kadar açık olmaz istesen de.
Saçın kumralsa 9 numara boya ve 30luk oksidan işini görür.

Back
X