Canim diyet takımlarına katilabilirsin. Ben danışırsın hem fikir alirsin haftada birgün tartılmalısın falan çok eğlenceli istersen seni etiketleyebilirim
Bol sans InsAllah hedefine ulaşırsın
tabiki birlikte zayıflayabiliriz. yeter ki zayıflamak iste sekerimYaaa bende gelmek istiyorummm birlikte zayıflayalım. Grup olayını beceremiyorum maleseff. Eğer kabul görürsem azcık anlatırım kendimi :)
Ay istemezmiyimmm. Ben kendimi anlatayım kısaca geçen sene nisan ayında sağlıksız gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım ozamanlar 83 kiloydum doktorun hamile kalabilmen için zayıflamam gerektiğini söyledi ben de artık nasıl azmettiysem üç ayda 17 kg verdim 66 kg ile hamile kaldım ama hamileyken balık yemediğim için üçüncü ayda balık hapına başladım o ve ondan sonra felaket kilo almaya başladım 93’te doğum doğuma girdim şuan 84 kiloyum ve 25 kg vermek gibi bir hedefim var inşallah beraber hedeflerimize ulaşırıztabiki birlikte zayıflayabiliriz. yeter ki zayıflamak iste sekerim
bir kere yapmışsın yine yaparsın canımAy istemezmiyimmm. Ben kendimi anlatayım kısaca geçen sene nisan ayında sağlıksız gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım ozamanlar 83 kiloydum doktorun hamile kalabilmen için zayıflamam gerektiğini söyledi ben de artık nasıl azmettiysem üç ayda 17 kg verdim 66 kg ile hamile kaldım ama hamileyken balık yemediğim için üçüncü ayda balık hapına başladım o ve ondan sonra felaket kilo almaya başladım 93’te doğum doğuma girdim şuan 84 kiloyum ve 25 kg vermek gibi bir hedefim var inşallah beraber hedeflerimize ulaşırız
Tabiikii bebeğimden fırsat buldukça aktif olmaya çalışırım. Ama pazar günleri girmem Zorlaşıyor elimden geleni yaparım yine de bir de bu pazar günü diyet yapamayacağım çünkü oğluma diş buğdayı yapıyorum o günü tatil sayalım :)papatyaozu canım senin yolun da uzun benim ki daha da uzun. monulerimizi yazarak birbirimize destek olabiliriz.
Ay 83 dedimde bu sabah 84.3 çıktım ben. Yanlış yazmışım:)papatyaozu canım senin yolun da uzun benim ki daha da uzun. monulerimizi yazarak birbirimize destek olabiliriz.
oo hayırlı uğurlu olsun oğlusun dişi. sağlıkla büyüsün insallah. cumartesine kadar güzel dikkat et pazar bir guncuk tatil etki etmez insallahTabiikii bebeğimden fırsat buldukça aktif olmaya çalışırım. Ama pazar günleri girmem Zorlaşıyor elimden geleni yaparım yine de bir de bu pazar günü diyet yapamayacağım çünkü oğluma diş buğdayı yapıyorum o günü tatil sayalım :)
o tartı durmadan inip çıktığı için ben de karıştırıyorum bazen :))Ay 83 dedimde bu sabah 84.3 çıktım ben. Yanlış yazmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?