Bambaşka Bir Ben Için

ervam44

yanlış seçimlerden dolayı ŞİŞKO olmak istemiyorum
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
1.293
2.970
83
38
merhaba. iki ay önce 116.5 kilodan 99.4 kiloya düştüm. daha çok yolum var. bu yolda buraya günlük monulerimi yazıp desteklerinizi beklerim. ilk hedef 75 kilo olacağım insallah.

bugünkü mönüm
07.00
2 dilim tam buğday ekmeği
tereyağ bal
10.00
grisini
3 hurma
12.00
diyet bisküvi
15.00
bir mandalina
kuru üzüm
17.30
balık
salata
2 dilim ekmek
20.30
2 mandalina

su 2 litre
spor yok

Canim diyet takımlarına katilabilirsin. Hem danışırsın hem fikir alirsin haftada birgün tartılmalısın falan çok eğlenceli istersen seni etiketleyebilirim

Canim diyet takımlarına katilabilirsin. Ben danışırsın hem fikir alirsin haftada birgün tartılmalısın falan çok eğlenceli istersen seni etiketleyebilirim

teşekkür ederim ama istemiyorum. zaten takımdaydım artık bireysel takılacağım. ilginiz için teşekkür ederim

Bol sans InsAllah hedefine ulaşırsın

bir haftadır sınırsız yemenin ardından iki gündür kendime geliyorum. bundan sonra daha da iyi olacak insallah.

cumartesi günleri kendim için tartı günü yapacağım. ilk cumartesine hedefim 98.5 görmek. haydi bismillah. cumartesin kadar -900 gr hedefi yapabilirim insallah

mutlu bir günden günaydınnnn.
mutluyum çünkü 98.4 geldim. bu hızla inmeye devam insallah

merhaba günlüğüm
güzel giden bir günüm var çok şükür. bugün çok şeye HAYIR diyerek daha da mutlu oldum. özellikle de çok ünlü pastanenin baklavalarına hayır demiş olmak beni güçlendirdi.
gelsin bol eksili gunler

Yaaa bende gelmek istiyorummm birlikte zayıflayalım. Grup olayını beceremiyorum maleseff. Eğer kabul görürsem azcık anlatırım kendimi :)

Yaaa bende gelmek istiyorummm birlikte zayıflayalım. Grup olayını beceremiyorum maleseff. Eğer kabul görürsem azcık anlatırım kendimi :)
tabiki birlikte zayıflayabiliriz. yeter ki zayıflamak iste sekerim

tabiki birlikte zayıflayabiliriz. yeter ki zayıflamak iste sekerim
Ay istemezmiyimmm. Ben kendimi anlatayım kısaca geçen sene nisan ayında sağlıksız gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım ozamanlar 83 kiloydum doktorun hamile kalabilmen için zayıflamam gerektiğini söyledi ben de artık nasıl azmettiysem üç ayda 17 kg verdim 66 kg ile hamile kaldım ama hamileyken balık yemediğim için üçüncü ayda balık hapına başladım o ve ondan sonra felaket kilo almaya başladım 93’te doğum doğuma girdim şuan 84 kiloyum ve 25 kg vermek gibi bir hedefim var inşallah beraber hedeflerimize ulaşırız

bir kere yapmışsın yine yaparsın canım

papatyaozu canım senin yolun da uzun benim ki daha da uzun. monulerimizi yazarak birbirimize destek olabiliriz.

papatyaozu canım senin yolun da uzun benim ki daha da uzun. monulerimizi yazarak birbirimize destek olabiliriz.
Tabiikii bebeğimden fırsat buldukça aktif olmaya çalışırım. Ama pazar günleri girmem Zorlaşıyor elimden geleni yaparım yine de bir de bu pazar günü diyet yapamayacağım çünkü oğluma diş buğdayı yapıyorum o günü tatil sayalım :)

oo hayırlı uğurlu olsun oğlusun dişi. sağlıkla büyüsün insallah. cumartesine kadar güzel dikkat et pazar bir guncuk tatil etki etmez insallah
Ay 83 dedimde bu sabah 84.3 çıktım ben. Yanlış yazmışım:)
o tartı durmadan inip çıktığı için ben de karıştırıyorum bazen :))

bugünkü mönüm
07.00
2 dilim ekmek
bal tereyağ
10.00
grisini
3 hurma
12.00
tonbalığı
2 dilim ekmek
15 00
mandalina
diyet bisküvi
17.30
bir tabak karalahana yemeği
salatalık domates
bir kase yoğurt
1 dilim ekmek
20.30
elma ya da bir mandalina

su 2 litre
spor bugün okulda nobetciydim. merdiven in çık 8000 adım yapmisim:))

bu arada diyetisyenın verdiği mönüye uymaya çalışıyorum. kontrole gitmedim taşınma evresinde ama yarın uğrayıp tekrar kontrol günü almayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…