- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Ahh şöyle aylarca eksi gösterse ne güzel olurr :) ay sağol canım diş için de :)oo hayırlı uğurlu olsun oğlusun dişi. sağlıkla büyüsün insallah. cumartesine kadar güzel dikkat et pazar bir guncuk tatil etki etmez insallah
o tartı durmadan inip çıktığı için ben de karıştırıyorum bazen :))
tabiki seve seve :))bendee katilabilirmiyiiim ¿ ^^
Canm bende suan 97 kiloyum bir zamanlar 106 kiloydum şimdi 97 ama 65 yada 60 a düşmem lazimmerhaba. iki ay önce 116.5 kilodan 99.4 kiloya düştüm. daha çok yolum var. bu yolda buraya günlük monulerimi yazıp desteklerinizi beklerim. ilk hedef 75 kilo olacağım insallah.
ben de 116.5 'dan 97.7 ye düştüm. diyetisyenim 70-75 arası iyi olabilir diyor ama ben de 60 istiyorum. inşalla h hep birlikte basaririzCanm bende suan 97 kiloyum bir zamanlar 106 kiloydum şimdi 97 ama 65 yada 60 a düşmem lazim
İnşallah canmben de 116.5 'dan 97.7 ye düştüm. diyetisyenim 70-75 arası iyi olabilir diyor ama ben de 60 istiyorum. inşalla h hep birlikte basaririz
ben de 116.5 'dan 97.7 ye düştüm. diyetisyenim 70-75 arası iyi olabilir diyor ama ben de 60 istiyorum. inşalla h hep birlikte basaririz
aa ne tevafuk olmuş. hadi birlikte incelelim. diyetisyen bana sayı vermiyor. sen listeye uy tartiyi boşver diyor. 2 kasımda kontrolüm var. o zamana 2 kilo versem süper olurMerhaba :) Bende katilayim mi sana canim. bende 116.5 tum biliyomusun diyetisyene gitmeye basladigimda yeni basladim 112.7 ye inmisim bir iki gun once tartildigimda :) baslangic kilolarimiz ayni olunca katilmak istedim sana canim :) diyetisyen 108 e in dedi ayin sonuna kadarki hedefim bu :) asil hedefimse 70 e inmek :)
çok teşekkür ederim inceliginiz içinHayırlı olsun günlüğünüz umarım hedefinize ulaşırsınız bol azim diliyorum
aa ne tevafuk olmuş. hadi birlikte incelelim. diyetisyen bana sayı vermiyor. sen listeye uy tartiyi boşver diyor. 2 kasımda kontrolüm var. o zamana 2 kilo versem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?