Bambaşka Bir Ben Için

Ahh şöyle aylarca eksi gösterse ne güzel olurr :) ay sağol canım diş için de :)

merhaba günlüğüm.
bugün çok yoğun bir gündü. okul ardından çocuğun doktora gitmesi ardından arkadaşla buluşma derken dopdolu geçti gün. diyetisyené de gittim bugün. 3 haftada 3200gr verdim. diyetisyen gayet güzel dedi. çok şükür

bugünkü mönüm
07.00
2 dilim ekmek
bal tereyağ
3 zeytin
10.00
1 mandalina
kuru üzüm
12.00
tonbalığı
2 dilim ekmek
15.00
diyet bisküvi
bir mandalina
17.30
ızgara köfte
salata
ayran
lavaş
20.30
2 mandalina

su 2 litre
spor yok

ay bugün çok mandalinali bir gün olmuş. ne yemişim yaa:))

merhaba günlüğüm bugün de güzel giden bir günüm var şükür. 6 ogune alışmaya başladım sanirim. saat 3 de arkadaş geldi diye meyvemi yiyemedim. çok açlık hissettim

bugünkü mönüm
07.00
2 dilim ekmek
bal
3 zeytin
10.00
grisini
3 hurma
12.00
tonbalığı
2 dilim ekmek
15.00
grisini
mandalina
18.30
et sote
ekmek(ne yazıkki biraz fazla oldu)
21.00
yeşil elma

su 2 litre
spor yok

akşam yemeğini miktar olarak biraz fazla kaçırdım. özellikle de ekmek epey mutsuz etti beni. yarına toparlarım insallah

günaydın bu sabah 97.7 geldim. bagirsaklarimda büyük bir hareket ama tuvalete çıkamadım. eminim biraz daha az kilom :))

merhaba. iki ay önce 116.5 kilodan 99.4 kiloya düştüm. daha çok yolum var. bu yolda buraya günlük monulerimi yazıp desteklerinizi beklerim. ilk hedef 75 kilo olacağım insallah.
Canm bende suan 97 kiloyum bir zamanlar 106 kiloydum şimdi 97 ama 65 yada 60 a düşmem lazim

Canm bende suan 97 kiloyum bir zamanlar 106 kiloydum şimdi 97 ama 65 yada 60 a düşmem lazim
ben de 116.5 'dan 97.7 ye düştüm. diyetisyenim 70-75 arası iyi olabilir diyor ama ben de 60 istiyorum. inşalla h hep birlikte basaririz

ben de 116.5 'dan 97.7 ye düştüm. diyetisyenim 70-75 arası iyi olabilir diyor ama ben de 60 istiyorum. inşalla h hep birlikte basaririz

Merhaba :) Bende katilayim mi sana canim. bende 116.5 tum biliyomusun diyetisyene gitmeye basladigimda yeni basladim 112.7 ye inmisim bir iki gun once tartildigimda :) baslangic kilolarimiz ayni olunca katilmak istedim sana canim :) diyetisyen 108 e in dedi ayin sonuna kadarki hedefim bu :) asil hedefimse 70 e inmek :)

aa ne tevafuk olmuş. hadi birlikte incelelim. diyetisyen bana sayı vermiyor. sen listeye uy tartiyi boşver diyor. 2 kasımda kontrolüm var. o zamana 2 kilo versem süper olur

haftasonum çok tempolu gecti. bu tempoda yedigime ictigime pek dikkat edemedim. hele bugün diyet adına kötü bir gündü. ama moral bozmak yok. yarın yepyeni bir başlangıçla merhaba diyorum.
bu arada haftaiçi su içimine daha çok dikkat edebiliyorum. haftasonu daha düzensiz oluyorum ne yazikki

Hayırlı olsun günlüğünüz umarım hedefinize ulaşırsınız bol azim diliyorum

sevgili günlüğüm
bugün 11000 adım yapmisim ama spor yerine geçmiyor bence. aslında biran önce spora baslamam gerek. tam olarak yerleşip tek derdimin zayıflamak olduğu günleri bekliyorum

aa ne tevafuk olmuş. hadi birlikte incelelim. diyetisyen bana sayı vermiyor. sen listeye uy tartiyi boşver diyor. 2 kasımda kontrolüm var. o zamana 2 kilo versem süper olur

Bana sayi vermesede tartilmadan duramiyorum merak ediyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…