- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
bende hak verdim aslinda d's ne bileyim insanin alasi geliyo ya biyandan. evet dolar var burda . biriktirisek baya degerli2plur turkiyede en azindan ev alabilirz bikac yildaTürkiyede de 300 liraya pek birsey alinmaz gibi geldi. Ben de yurt disinda yasiyorum. Yemege gitsek en basit bir yemek bile altmistan asagiya kalkmiyor. Para su gibi akiyor.
Bizim elimize gecen sizinkine denk bir para ama biz her ay kenara bin euro atacak kadar birikim yapiyoruz kalanini yemeye icmeye keyfi harciyorum ama o yaptigim bile gözüme cok geliyor. Ki dolar simdi eurodan daha degerli sanirim.
Birikim de yapmak lazim, esinize ben hak verdim.
burdan turkiyede hayat daga kolay geliyor insana . bende is bulsam iyi olurduOradaki geçim daha kolay emin olun burda insanlar 8 ay vergiye çalışıyor
Asgari ücretli herşeyini alıyor
Etin kilosu 5 euro
Gıda ucuz aracın olsa benzini koyamazsın hayat pahalı zenginin daha zengin fakir daha fakir birde iş güvencesi yok adam kayırma torpil vs
Evet çünkü orda dolar kazanıyorsun gelince herşeyi ucuza aldığını sanıyorsunburdan turkiyede hayat daga kolay geliyor insana . bende is bulsam iyi olurdu
.bisey sorucam burda olan bir markayi turkiyeye tanitsam para kazanitmiyimki. burda gyzel seyler gorutodum bayanlarin sevecegi seyler ama nasil yapilir by is hicfikrim yok param da yok
valla oyle offf. bakiyorum arzu sabancinin hayatin a insan ozeniyor ya . he p rahat buyumus he p refah icinde yasamis . hic dertleri yokki adamlarin para cozer herseyiYorumlarda 300 tl yazmislar ama sanirim siz 300 dolar harcamissiniz. Az para degil. Ama oranin yasam standartlari pahaliysa da yapicak birsey yok.
Bizde seymada bulunan koca yok maalesefkizin 1 cantasi sadece 8000 tl idi. O tarz insanlar bu dunyaya para yemek icin gelmis nadir insanlardan
Bizde orta halliyiz paraya gore alisveris yapiyoruz. Yapicak baska birsey yok.
Yorumlarda 300 tl yazmislar ama sanirim siz 300 dolar harcamissiniz. Az para degil. Ama oranin yasam standartlari pahaliysa da yapicak birsey yok.
Bizde seymada bulunan koca yok maalesefkizin 1 cantasi sadece 8000 tl idi. O tarz insanlar bu dunyaya para yemek icin gelmis nadir insanlardan
Bizde orta halliyiz paraya gore alisveris yapiyoruz. Yapicak baska birsey yok.
yurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
turkıyede 300 ancak market alısverıısnın bır kısmını karsılar ıkı parca kıyafet alsan o para ancak yeter.. yanı her yerde yaşam zor burası orası gelırınıze göre hareket etmedıkce hayat her yerde pahalı..yurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
Tr'de 300 tl'ye neler mi alınır
Hakket hayalperest şu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorsan allasen söyle biz de kullanalim belki burdan bakınca şartlar bize de sana geldiği gibi gelebilir.
Orda kazandığını Türkiye'de harcarsan öyle gelir sana.1600 l asgari ücretle çalışıyor burda insanlar.en az 800 l kira veriyor.herşey ateş pahası.sence kolay mı Türkiye'de yaşamak?burdan turkiyede hayat daga kolay geliyor insana . bende is bulsam iyi olurdu
.bisey sorucam burda olan bir markayi turkiyeye tanitsam para kazanitmiyimki. burda gyzel seyler gorutodum bayanlarin sevecegi seyler ama nasil yapilir by is hicfikrim yok param da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?