- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Başkalarının hayatına özenmek insanı sadece yıpratır bence bundan vazgeç. Senin durumunda olmak isteyen milyonlar vardır emin ol.valla oyle offf. bakiyorum arzu sabancinin hayatin a insan ozeniyor ya . he p rahat buyumus he p refah icinde yasamis . hic dertleri yokki adamlarin para cozer herseyi
Ama siz oraya daha yeni gitmediniz mi? Yillarca Turkiyede yasamissiniz degisen bir sey yok ki burada
Edit: ille fiyat merak ediyorsaniz yazayim
Kiyma 50 lira
Sogan 3 lira
Patates 3 lira
Sut 4.5 lira
Havuc 3 lira
Orta kalite beyaz peynir 30 lira
Zeytin 22 lira
Elbette degisiyordur. Ben bursada yasiyorum. Cogu ilden pahali gida konusunda. Ama uyeyi tanidigim kadariyla ancak doguda kucuk bir ilde veya ilcede yasayabilir bahsettigi gelirlerle. Istanbula bursaya ankaraya yerlesmesi imkansizbence ilden ile de fiyat değişiyor
kıyma:30 lira
süt: 2,5 lira
zeytin :13 lira
peynir en kalitelisi:20 lira
bunlar da hep doğal olan bu aradaülkeler arası fark daha fazladır eminim
Elbette degisiyordur. Ben bursada yasiyorum. Cogu ilden pahali gida konusunda. Ama uyeyi tanidigim kadariyla ancak doguda kucuk bir ilde veya ilcede yasayabilir bahsettigi gelirlerle. Istanbula bursaya ankaraya yerlesmesi imkansiz
Yanılıyorsunuz, onların derdi olmadığını nerden biliyorsunuz? Uzaktan davulun sesi hoş gelir.. Sabncının engelli bir çocuğu vardı, o kadar zenginlikte ona bir çare bulamadılar..valla oyle offf. bakiyorum arzu sabancinin hayatin a insan ozeniyor ya . he p rahat buyumus he p refah icinde yasamis . hic dertleri yokki adamlarin para cozer herseyi
Bursa da ayni sekilde. 3.5 yil once 500e kirada oturdugum kenar mahalle dairesi su anda 1100 liraymis. Sok oldumtabi tabi o gelirle zor yani. benim bulunduğum ilde kira ev fiyatlarında çok üstte. gereksiz pahalı. sanki deniz kenarı yani.
türkiyede 300 tl ye market alısverısını bile yapamazsınyurtdisindsyim soylemistim . bugun av gittik yaklasik 300 dolar gitti . ve esm baya kizdi niye dikkat etmiyosun biriktirelim vs vs vs diye cok kizdi eve gelene kadsr . aldiklarmi atasim geldi. birikim yapalim sonra alirdik falan dedi. gelir aylik iki bin bazen ilk bin besyuz dolar. Nasil dikkat ediyorsunuz? nelerden kisiyorsunuz? gercekten hic sevmiyorum birikimi. bikac parca kiyafet aldim bardak aldim col begenmistim cocga biseylr aldim ama cok dgl ve gida ile bukada r tuttu. of cok pahali buralar. turkiyede 300 tlye neler alinirki? moralim bozuldu. keske zengin olsaydim biraz diye cok dusundum . bakiyorum seyma subasi veya sabancilar koclar 200 milyarlik saat takiyo adamla r. biz uc kurusa muhtac. bilmiyotu m adaleti anlamiyorum bu dunyadaki. bisey alirken onnkez dusunuyorum. netten arakadaslarima bakiyorum turkiyede sanki yasamak daha kolay .
sen peyniri nereden alıyorsun :)Ama siz oraya daha yeni gitmediniz mi? Yillarca Turkiyede yasamissiniz degisen bir sey yok ki burada
Edit: ille fiyat merak ediyorsaniz yazayim
Kiyma 50 lira
Sogan 3 lira
Patates 3 lira
Sut 4.5 lira
Havuc 3 lira
Orta kalite beyaz peynir 30 lira
Zeytin 22 lira
Ozhan marketsen peyniri nereden alıyorsun :)
benim aldıgım en iyi beyaz peynirin kilosu 23,00 tl :)
sen orta halliye 30 tl demişsin
özhan pahalıymış özdileğe gel sen :)Ozhan marketsert yagsiz ezine
Milletin sigarasi benim peynirim var gibi olmus degil mi
Onların da derdi var olmaz mı Şeyma subaşı evlendi el üstünde oldu, neler dediler kadına ne kadar süre gizli yaşadı belki kaç arkadaşı uzaklaştı ondan. Sabancıların da sağlık sorunu var. Herkesin var derdi. Belki parayla sınanıyorlar çevrelerinde onları para için seviyordur insanlar bu yüzden güvensizlerdir nereden bilebiliriz. Instagramdan satabilirsiniz bunu yapan pek çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?