düşünmedim diyemem. Ama hayatımın büyük bir kısmını kaplıyor. Ve diyorum ki kendime fedakarlık yapmadım denemedim deme dene değişir değiştirirsin o sana alışır sen ona.Şehirdeki evde kalın, çalışmaya başlayın. H.sonları ya o gelsin ya siz gidin. Biraz deneyin bu yolu. Bana kalsa çok toparlanacak birşey yok eşiniz evlenene kadar he he demiş şimdi kendi bildiğinden vazgeçmiyor. Siz bırakmak istemiyorsanız birazda böyle mesafeli geçsin zaman.
bunu kabul etmiyor git gel yapmam diyor. zor olur diyor. Birde işler ortak ve ben git gel yaparak çok fazla yardımcı olamam diyorŞehirdeki evde kalın, çalışmaya başlayın. H.sonları ya o gelsin ya siz gidin. Biraz deneyin bu yolu. Bana kalsa çok toparlanacak birşey yok eşiniz evlenene kadar he he demiş şimdi kendi bildiğinden vazgeçmiyor. Siz bırakmak istemiyorsanız birazda böyle mesafeli geçsin zaman.
bunu kabul etmiyor git gel yapmam diyor. zor olur diyor. Birde işler ortak ve ben git gel yaparak çok fazla yardımcı olamam diyor
Flört döneminde asla böyle bi insan olduğunu bilmiyordum. Ve çalışma konusu da dahil hiç bir konuda problem çıkarmamıştı. Hatta o kadar mükemmel bir insandı ki . Asında hala öyle nazik biri kaba biri değil yada aile gibi değil görmemiş ve cahil değil beni güzel seviyor. herşey evlendikten sonra oldu. Hatta yüzüne söylüyorum şuan ki hayatımın sadece bir kısmı görseydim evlenmezdim diye. nişanlıyken bari görseydim vazgeçerdim. Hoş şuan da vazgeçebilirim ama düzelir belki yeni evliyiz hayatımız dğüzene girer belki diye sabrediyordumEn baştan belliymiş.
Gururdan çalışmamı evlenmemi istemeyen adamla flört etmem ben.
Siz bir de evlenmişsiniz. Tövbeler olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?