Bambaşka biri olmak

cok tesekkur ederım tatlım evet empatı cok onemlı cok haklısın
kadın erkek ılıskılerınde de ınsan ılıskılerınde de en onemlı ve en ınce ayrıntı burda gızlı sanırım.cokhaklısın empatı yapmayı baya unuttum ben uzun zamandr bu yuzden bencıllıgım daha on plana cıktı.
cok tesekkur ederım bunu gormemı sagladıgın ıcın cnm bnm a.s. soyledıklerın hep aklımda olcak

bende son zamanlarda sinirlendiğimde susuyorum. susmalıyım... yoksa ağzıma ne gelirse sayıyorum haklıysam haksız oluyorum...

bende son zamanlarda sinirlendiğimde susuyorum. susmalıyım... yoksa ağzıma ne gelirse sayıyorum haklıysam haksız oluyorum...

En kötüsü de o zaten... bir zamaaaan evvel sevgili kişisi bana demişti ki.. "senden özür dilemem için bana fırsat bırakmıyorsun ve aslında sen haklıyken yine sen özür dilemek zorunda kalıyorsun"

O zaman şimşekler çakmıştı beynimde işte... zira doğru söze ne denir.

bende çok fevri davranıp sinirlenip ani kararlar veriyırum.peki sonuç:yanlış kararlar veryorum pişman oluyomuyum her seferinde.eşimde bu konudan rahatsız çok çabuk sinirleniyosun ve bu huyundan çok korkuyorum diyo.her seferinde sakin olmaya çalışsamda içim içimi yiyo.benim bukonuda kendime çeki düzen vermem şart:sinifsinif:

canım geçen senelerde bende çok sinirli ve fevriydim herşey sorun eder hep annecime bağırırdırm üstüme gelme diye...tabi bu olanlar 18-19 lu yaşalardaydı.annemle çok kavgalarımız oldu benim kişiliğim konusunda annem kafama vura vura tabiri caizse benim olgunlaşmam için yardımcı oldu.bana hep dediği şuydu ben senin her davranışına katlanırım ama arkadaş çevren evlenince eşin eşinin ailesi katlanmaz ve hep huzursuz olursun dikkat et iyiliğin için kendine çeki düzen ver...bide seni 3 günde kapı önüne koyarlar demişti ama 13 ay oldu hala kocamın evindeyim
Bunu haftada 3-4 kez tekrarlayınca oldu şimdi 23 yaşındayım annemin dediklerinin hepsi doğru sakinim (yinede yerine göre) inşallah sende böyle olursun canım yaşla da alakalı biraz yaşın ileledikçe de sakinleşirsin
olumunekankayizsmile

insanın kendini bilmesi ve hatasını görmesi ne kadar güzel sana verebileceğim bir tavsiye yok ama tebrik ediyorum seni

bence bir insanın kişiliği değişmez 7 sinde ne ise 70 indede aynısı dır

sende biliyorsun kimi kandırmaya kalkıyorsun ?

insanın aslı neyse asaletide odur ;değişmek laf safsatasından başka birşey değil!!!

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım kızlar cok guzel tavsıyeler vermıssınz hepsını uygulıcam hepınızın dusuncelerı benım ıcın onemlı cok saolun :1hug:

cnm ne kadar olumsuz konusmussun bence boyle olmak sana cok zarar verır her ınsan degısebılır bence ve degısen arkadaslarımız da deneyımlerını paylasmıslar saolsunlar
ben kımseyı kandrmya calısmıyorum sadece nasıl cevremdekı ınsanları kırmadan onlarla daha saglıklı ıletısıme gecebılırım arkadaslarımdan fıkır edınmek ıstıyorum
yıne de tesekkur ederım yorumun ıcın

ne guzel cnm bnm ınsallah bende senın gıbı mutlu bı yuva kurarım allah mutlulugunuzu daım etsın opuyorumnanaktan
bende cok kucuk degılım aslında 22den gun alıyorum ama demekkı farkına varamadım bu zamana kadar suan farkındayım ınsallah bende asıcam bu ozellıklerımı

evet cnm haklısın bende yanlıs kararlar verıp pısman oluyorum ama asılamıcak bı sorun olmadıgına ınanıyorum artık bırbırımıze destek olarak asabılırz bu sorunları
bence bunları boyle paylasabılmek bıle guzel bı adım

sen bızım en buyuk destekcımız ol monapisa :lepi: aramızda en deneyımlı olan sensın sanırım
bıze deneyımlerınden yola cıkarak sakin olma sanatını ogretır mısın rıca etsemmm :1hug:

Kendinde değiştirmen gereken özelliklerin neler olduğunu bilmen bu çok önemli bir başlangıç. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğerki 20 li yaşlarında isen biraz fevri, sabırsız olman normal. Zamanla beraber sabretmeyi de öğrenirsin. Bencil olman bir yerde iyi ama karşı tarafı rahatsız edecek şekilde ise burda sana çok iş düşüyor. Öncelikle ani karar vermeyeceksin, önce susacaksın ve mantığını kuracaksın.Kendini değiştirmek senin elinde..

cok tesekkur ederım cnm evt 22 yasındayım ınsallah bende bunu basaracgıma ınanıyorum soyledıklerını denıcem susmayı bılcem cok tesekkur edıyorum

yazdıklarını okurken bekarlık gunlerım geldı aklıma.
ınanılmaz fevrı bı kızdım. sınırlenır bagırır cagırır cam kapı ne warsa ındırırdım assagıya.
ama su an o halımden eser yok. hala agresıf bı yapım war ama kendımı kontrol etmeyı ogrendım
nasıl mı?
evlılık...
ama ondan öteside çocuk...
kızım benı degıstırdı. sabretmeyı,sakın kalmayı ogrettı :lepi:

cnm bnm ne mutlu sana masallah ne kadar guzel bı yuvan var
ınsallah bende senın gbı guzel bı yuva kurarım cok tsekkurler cvbn ıcın
allah mutlulugunuzu daim etsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…