- 3 Eylül 2012
- 21.868
- 57.597
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.
Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.
Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..
Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?
Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..
Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.
Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..
Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?
Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..