Ban konusunda dertliyim..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.868
57.597
798
3 ağustos tarihine kadar diye yazan ban tam da su dk sona ermiş durumda. Bari yalandan akşamına açılsın 4 ağustos olmadan.. Bir seferlik olsa bir hata olmuştur diyeceğim ama geçen sefer de aynısını yaşadım. Bari tarih yaninda saat de bildirilsin. Sabahtan aksama sinir olmayalım.

Bir de bir sorum var sevgili yöneticilere cidden benim kötü bir üslubum mu var?
En saçma saldırılara bile en yumuşak cevapları verme gayreti gösteririm.
Kesin ban yiycem diye beklediğim durumlar oldu onlara hiç sözüm yok. Ama gerçekten bazen çok haksız ban aldığımı düşünüyorum.

Siz reelde iftira karşısında susuyor musunuz mesela? Bir kendini bilmez çıkıp benim hakkımda tek fikri olmadan atıp tuyuyor resmen iftira atıyor. Ona verdigim cevap siz hiç bir şey bilmiyorsunuz haksızlık ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum..

Bu mudur kötü üslup? Yoksa cevap vermemiz yetiyor mu ban almak için?

Çok iddialiyim ben kötü üslupluysam dünyada iyi üsluplu kimse yok..

Tabi konun kapanır ama, ben hak veriyoru.
Banım ne zaman kaldırılacaksa sabahtan sürekli girip girip bakıyorum kendime.

Arama yerine adımı yazıyorum çıkıyorsa banım kalkmış oluyor. Keşke saat yazsa.

Hakaret etmeden ve kalite düşürülmeden polemik olmalı bence.

ban yedikten sonra nedenını sorgulamaktan vazgeçmelısın
ben öyle yapıyorum:deli:
boşver takma :=)

Valla takıyor. Kötü üslup diye yazan mesajı okuyunca kendimi sorguluyorum ne dedim ki diye. Anlayışımız mi farklı yoksa cidden ben mi kendimi kibar falan saniyorum anlamadım ki..

Hayır hiç cevap vermeyin. Küfür, iftira, hakaret bile olsa desinler bari. Çünkü o kapıya çıkıyor. Güzellikle bile cevap versek banı yiyoruz.

Ben de çok ban yiyenlerdenim

Ama biraz önce bi konuda biri sabrimi o kadar zorlamasina rağmen üstelik eşim üzerinden saldırdı. Onun ağzıyla cevap vermedim bu bende bir ilk. Yine de banlanirsam vallaha da haksızlık billaha da..

Valla takıyor. Kötü üslup diye yazan mesajı okuyunca kendimi sorguluyorum ne dedim ki diye. Anlayışımız mi farklı yoksa cidden ben mi kendimi kibar falan saniyorum anlamadım ki..

Hayır hiç cevap vermeyin. Küfür, iftira, hakaret bile olsa desinler bari. Çünkü o kapıya çıkıyor. Güzellikle bile cevap versek banı yiyoruz.
polemik de ban sebebı eger kalkmadıysa.

Tabi konun kapanır ama, ben hak veriyoru.
Banım ne zaman kaldırılacaksa sabahtan sürekli girip girip bakıyorum kendime.

Arama yerine adımı yazıyorum çıkıyorsa banım kalkmış oluyor. Keşke saat yazsa.

Hakaret etmeden ve kalite düşürülmeden polemik olmalı bence.

Tam benim yorumumu çağıran konular oluyor. Uyeliksiz okuyorum ama cevap yazamıyorum haliyle. Yazık değil mi benim faydali yorumum eksik kalıyor konuda :)

Bu çok ciddi bir kayıp valla :bicak:

Saat bilsek cidden güzel olacak..
Ban yemeye bir parça alıştım.

Evet öyle.
Şey de yasaklanmalı bence.
Biriyle bir fikir konusunda tartışıyoruz.
Sonra hemen ya gidiyor ne düşünüyorsunuz kısmına gömüyor

Ya da profil altına cahillerle uğraşma gibi şeyler yazıyor.
Ya sen kimsiy de bana cahiş diyon diyemiyorsun tabi, polemikten gidiyorsun.
Bunlar da ceza almalı.

Ah keşke gerçek hayatta da bir KIB butonu olsa da KIBlesek, laf anlatmaya uğraşmak yerine :KK51:
Evet, polemik de ban sebebi. İftira da olsa işin içinde, cevap vermek yerine KIBlemek lazım sanıyorum. Siz de böyle yorumları direk KIBleyin geçin.
Tabi böyle diyorum ama kuralları bilsek de hepimiz arada öyle gaza geliyoruz :KK53:

Evet öyle.

Bunlar da ceza almalı.
profilde yazdıgını kanıtlayamıyorsun işte. sarı çizmeli memet ağa hesabı yani
sen biliyorsun ama kanıt olmasa işe yaramıyor

Ben de çok ban yiyenlerdenim

Ama biraz önce bi konuda biri sabrimi o kadar zorlamasina rağmen üstelik eşim üzerinden saldırdı. Onun ağzıyla cevap vermedim bu bende bir ilk. Yine de banlanirsam vallaha da haksızlık billaha da..

Cevap vermissen tartışma sayiyorlar valla. Çok dikkat ettim çiçekle süslesem bile o cevabı küt kötü üslup polemik ban.. :(

Güzellikle bir kere yazılan cevap bende polemik sayilmamali..

Uzatıp cirkinlesiyorsak polemiktir.

Bana atılan iftiraya tek cevap yazma hakkım bile nasıl olmaz aklım almıyor.

Cevap vermissen tartışma sayiyorlar valla. Çok dikkat ettim çiçekle süslesem bile o cevabı küt kötü üslup polemik ban.. :KK43:

Güzellikle bir kere yazılan cevap bende polemik sayilmamali..

Uzatıp cirkinlesiyorsak polemiktir.

Bana atılan iftiraya tek cevap yazma hakkım bile nasıl olmaz aklım almıyor.
ne şekilde cevap verdiğin önemli degıl canım, sistem otomatık olarak o şekilde uyarıyor

Evet öyle.

Bunlar da ceza almalı.
Vallah benim profilde bin yıldır yazıyo bu :KK53:

Ah keşke gerçek hayatta da bir KIB butonu olsa da KIBlesek, laf anlatmaya uğraşmak yerine :KK51:
Evet, polemik de ban sebebi. İftira da olsa işin içinde, cevap vermek yerine KIBlemek lazım sanıyorum. Siz de böyle yorumları direk KIBleyin geçin.
Tabi böyle diyorum ama kuralları bilsek de hepimiz arada öyle gaza geliyoruz :KK53:

Valla ben haksızlığa susabilsem KP ile papaz olmazdım. . :D

Sanırım bir iki alıntılı mesajda eğer zıtlaşıyorsanız hop diye banı yiyorsunuz.

Geçenlerde benim başıma geldi, psikolojisinin normal olmadığını düşündüğüm biri bana resmen hakaret etti, ben o şekilde karşılık vermedim, ne dediğimi hatırlamıyorum ama sadece 2 kere mi ne cevap vermiştim. Hop diye ban yedim arkadaş o kişiyle birlikte, hem de 4-5 gün falan. Ve galiba o kişinin banı benden bir gün önce mi ne kalktı. Yani hem hakaret yiyorum hem de hakaret eden kişiden daha uzun süre ceza alıyorum.

Back
X